- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Vay be bir yılmı olmuş bu konuyu acalıKonunun yıldönümü diye mi hortlatıldı acaba
Eşimle dün tartıştım bize neden bunu reva görüyorsumKusura bakma da ev sahibinden çok eşinle sen hatalısın o evden hala çıkmamakla. Alın evinizi ... sokun der çıkardım ben bu saate kadar.
Bir değil 2 yıl olmuş. 2015te açmışsınız. Bu kadar sıkıntı çekmenize değmez bence, bir çaresini bulmaya çalışsanız iyi olur. Yazık yani size De, ağlayacak kadar önemli bi konu değil ama bezmişsiniz artıkVay be bir yılmı olmuş bu konuyu acalı
oysaki 4senedir neler yasadım
3sene sonra demek kopmuş duygularım.
iki gundür aglıyorum
şimdi gözlerim agrıyor
İnanin psikolojim çöktüBir değil 2 yıl olmuş. 2015te açmışsınız. Bu kadar sıkıntı çekmenize değmez bence, bir çaresini bulmaya çalışsanız iyi olur. Yazık yani size De, ağlayacak kadar önemli bi konu değil ama bezmişsiniz artık
Cok haklısınız.okadar taşındıkkı eşim kabul etmiyordu.Ben de küçük bir yerde sandım sizi
İstanbul da merdiven silinen ev mi var
Her yerde apartman görevlisi var yoksa da haftada gelen temizlikçi var
Bundan 30 yıl önce ilçedeki evimizde dahi Apartman yıkamaya gelen vardı da annem işte oluyor da su vermiyor diye olay olurdu
Kimse bana apartman sildiremez
Ha laf anlamıyorsa da kiracıyım tüm evler benim der 10 güne taşınırım
İki yıl önce konuyu açarken yoruldum taşınamam demişsiniz de taşınsaydınız çoktan dinlenir bunları da unuturdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?