Ev sahibinin garip teklifi

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Kızlar iyigeceler
Bu akşam ev sahibi aradı.
Biz bu yıl zam yapmamıştık zaten kiramız yüksek diye.
O da telefonda dedi ki: 2015 ocaktan itibaren aylık 80 tl hesaplıyorum zam miktarını *12 aydan =960 tl yapıyor. Ben onu sizin hesaba göndereyim sonra siz de onu bana havale edin tekrar dedi.
Ben böyle ilginç bşy ilk defa görüyorum amacı ne olabilir ??

Kızlar iyigeceler
Bu akşam ev sahibi aradı.
Biz bu yıl zam yapmamıştık zaten kiramız yüksek diye.
O da telefonda dedi ki: 2015 ocaktan itibaren aylık 80 tl hesaplıyorum zam miktarını *12 aydan =960 tl yapıyor. Ben onu sizin hesaba göndereyim sonra siz de onu bana havale edin tekrar dedi.
Ben böyle ilginç bşy ilk defa görüyorum amacı ne olabilir ??

sebebini sormadın mı ilginçmiş, başka birine hesap vermek amaçlı mı acaba

bize neden soruyorsunuz telefonda duydugunuzda merak edip sormadiniz mi ?
Bence karisindan yada kocasindan birinden cekindigi icindir, o kisi artiralim diye baski yapmistir ev sahibide zaten pahali odediginizin farkindadir o kisiye soz geciremedigi icin boyle tuhaf biz cozum bulmustur.

Çok ilginç ama ev sahibini tanıyor musunuz? Aile yaşantısı nasıldır, eşi ile arası nasıl?

Ev sahibi kim?
Anlamadim ben.
Ev sahibim demissin ama ondan once " zam yapmadik bu sene kira cok diye" demissin.
Zammi belirleyen ev sahibidir siz deglki?

Ev sahibi tanıdık değil arkadaşlar.
Vergiyle ilgili Maliye'den sorun oluyor dedi ama ne alaka yani.
Eşim Tr de olmadığı için bana ulaştı ben de konuşmayı uzatmak istemediğim için tamam dedim kapattım.

Eşim Tr de olmadığı için bana ulaştı ben de konuşmayı uzatmak istemediğim için tamam dedim kapattım.
Adam ya geri yollamazsa. :/

Ev ev sahibine mi ait peki? Maliyeden sorun oluyor boyle durumlarda. Vergi kaçıran çok bu yöntemlerle.

Ben olayı da tam anlamadim aslinda. Zam miktarıni hesaplamıs toplu mu istiyor bir senenin zammini?

Back
X