Merhaba,ben yaklaşık 4 aydır ev sahibimle aynı apartmanda oturuyorum.Onlar bizim alt katımızdalar.Ev sahibim çok iyi anlayışlı bir insan.Bende evimi seviyorum ama oğlum o kadar yaramaz ki söz dinletemiyorum istediği bişey olmayınca sinir krizi geçirerek ağlıyor yerlere vuruyor uzun zaman susmuyor.Bazen çabuk sakinleşiyor ama çoğu zaman sabah akşam ağlama bağırma sesi oluyor ve mutlaka aşağıyada ses gidiyor.Çok mahcup oluyorum.Biz çalışıyoruz oğlumda kreşe gidiyor.sabah çıkıp akşam 6 da ve geliyoruz.Sabahları okula gitmemek için ağlıyor akşamlarıda mutlaka birşeyi bahane ediyor.Zaten oldum olası sakin uslu bir çocuk değildi.Benimde sinirlerim aşırı derecede yıprandı.Eskisi kadar sabırlı değilim bende bağırıyorum çaresiz hissediyorum kendimi neden bu çocuk böyle diye.Dün akşamda aynı şekilde ağlamaya tepinmeye falan başladı.Saat akşam 10 du.Artık sonunda ev sahibi aşağıdan 3-5 defa güm güm diye vurdu.Rahatsız oldu tabi.Nasıl utandım mahcup oldum anlatamam.Şimdi karşılaşınca yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum.O kadar dikkat ediyorum rahatsızlık vermemek için ama çocuk işte laf anlamıyor.Aman ağlamasın bağırmasın diyede her istediği yapılmazki.Ne yapacağım bilmiyorum.Akşam olacak eve gidecem yine oğlum birşey yüzünden bağıracak diye korkar oldum..