Ev sahipleri,Kiracınızla diyaloğonuz ve ilişkileriniz nasıl?

Hiç bir samimiyetimiz yok..
Sadece yıldabir zam döneminde telefonlaşırız o kadar..cokacimcoook
Allahıma çok şükür hiç bir sorunumuz da olmadı..:nazar:

Kiracılarla ilgilenme işi bana ait.İkisi ile de samimiyetimiz yok.Evle ilgil br şey olursa ararlar.Ben de eşime yönlendiririm.Samimiyete hiç gerek yok.

aslında kiracılar ev sahibinizle aranız nasıl diye sorsan daha cok cevap gelirdi..istanbulda ev sahipleri kriz filan tanımıyo....ev arıyoruz fiyatlara inanamazsınız....750 tl kira istiyo adam yani1 ay sadece kira için çalışmam gerek...

Hiç bir samimiyetimiz yok..
Sadece yıldabir zam döneminde telefonlaşırız o kadar..cokacimcoook
Allahıma çok şükür hiç bir sorunumuz da olmadı..:nazar:
inşaAllah olmazda..
Kiracılarla ilgilenme işi bana ait.İkisi ile de samimiyetimiz yok.Evle ilgil br şey olursa ararlar.Ben de eşime yönlendiririm.Samimiyete hiç gerek yok.

teşekkürler paylaşım için..

ben hem kiracı hem ev sahibiyim en güzeli mesafeli olmak zaten ev sahibindende dost olmaz bende içinde ..........
yerimseniben
aslında kiracılar ev sahibinizle aranız nasıl diye sorsan daha cok cevap gelirdi..istanbulda ev sahipleri kriz filan tanımıyo....ev arıyoruz fiyatlara inanamazsınız....750 tl kira istiyo adam yani1 ay sadece kira için çalışmam gerek...

nix evet haklısın ,böyle bir soru sormak olabilirdi..
ama benim öğrenmek istediğim..
ev sahiplerinin kiracıları ile görüşüyor ve samimi iseler..bu samimiyetleri,sonunda onlara sıkıntı veriyormu..

Yaklaşık 6 ay önce evimizi kiraya verdik..
Maddi anlamda kiracımızla sıkıntımız olacağını sanmıyorum..
piyasanın altında kiraya verdik evi..
kiracımızn durumunu göze aldık.
eşime baştan beri kiracımızla mesafeli olalım ilerde sıkıntılarımız olsa bile ..her iki tarafta bunu resmi bir şekilde güzellikle dile getirir..
ama malesef sen yanılıyorsun bir şey olmaz..dedi,ve ailecek görüşmeye başladık.kendileri aradaşımızın kardeşleri..birazda o etken oldu görüşmemize.
biraraya geldiğimizde bayan sürekli evle ilgili şikayetlerini bana dile getiriyor..
ben her dafasında uyarıyorum tatlı dille.. bu tür işleri eşler halletsin.. bana iletmeyin eşime söyleyin dedimsede..anlatamadım..
ama eşim geçen bana hak verdi ..bundan sonra heralde daha mesafeli olmaya dikkat ederiz..

Canım hiç rahatsız etmiyoruz birbirimizi Sadece Kira artışlarında arıyorlar bukadar bukadar Bugünün yarınıda var düşüncesiyle eşimde bende kırmıyoruz onları çocuklarıda var rahat rahat oturuyorlar evimizede çok ama çok güzel bakıyorlar.Sanırım ev alacaklar onlarda inşallah Allah nasip eder ve yerlerine gelecek olanlarda öyle iyi insanlar olur.Allah hep iyilere denk getirsin iyi evsahibine iyi kiracı iyi kiracıya iyi ev sahibi..
Öncedende ben kiracıydım bugünlere çok şükür ozamanda evsahiplerimiz çok iyi çıktı şükürler olsun.Sanırım karşılıklı iyi niyetler kullanılınca ekstra durumlar hariç sorunsuz gidiyor.

ayırdır fıstığım,evini kirayamı verdin .kopyemi lazım aşkısıı :asigim:
ee dur ben sana bazı tio lar vereyim :jeyyar::jeyyar:
benim ev sahibimle aramızdan su sızmaz :jeyyar: çünküm tepemde oturular kendileri.bir duvar var aramızda.ama buna rağmen allahın selamını bilem vermezler.
takırdı,tukurdu asla yooooookkk
cekiç sesi duysalar,hemen kafalar uzanır.hesab sorarlar.
oturmadan kirayı veririz, tek gün gecse,bilki sabahın ilk zilini çalarlar.
evlerininde hiç bir aksesuarı yohtur. ( taban tahtası,fayansı,bir iki cerceve cürümüş hatta vs. )
buna rağmen bu muhitte en pahalı biz duruyoz.niye ???**
çünkü çarşı içi diye yoksa ev dökülüyo.

eee cık o zaman diycen,:mymeka:
de... deeeeee
ama cıkamıyoomm yapıştım sanki bu eve,her yaz ev ararım ama nasip olmuyo işte
nedir anlamadım bende.aha yaz geliyor yine aramaya başlıcam kiralık ev. bakalım nolcakk.::uhm:
dua :Saruboceq:etde be çiçeğim,güzel kafama göre bi ev bulayım yaaa sahibide iyi olsun evide.
çok resmiyeyeyiz çoookkk.:mymeka:
halbuki accık anlayışlı olsa başka bişey istemem ama nerdeeeeeee.kışın ortasında bile
çık o zaman der .
mecbur her dediğini kabul ediyoz.
ama bu sene cıkcam inşallah.inşallah inşallah amin amin amin a.s.

yerimseniben
nix evet haklısın ,böyle bir soru sormak olabilirdi..
ama benim öğrenmek istediğim..
ev sahiplerinin kiracıları ile görüşüyor ve samimi iseler..bu samimiyetleri,sonunda onlara sıkıntı veriyormu..

ben bekarken ailemle 12 yıl aynı evde kiracıydık.
ev sahibinin eşi annemin çok çok yakın arkadaşı, kızları da benim çocukluktan beri en iyi arkadaşlarımdı.
eşiyle anlaşamaz ve genelde selam sabahtan öteye görüşmezdik.
evle ilgili çok sorunlarımız vardı; fazla kira artışı, eve bakım yapmak istediğimizde kiradan düşmeme, apartman giderlerine yanaşmaması vs..
ama bir güne bir gün annem arkadaşıyla bunların birini bile konuşmadı.
erkekler her zaman aralarında konuştular bunu.
12 yıl boyunca bir kere ne benim kızlarla ilişkime ne de annemin arkadaşlığına yansımadı bu..

ben şu anda oturduğum evsahibimde çok memnunum.
eliniz sıkışıksa bu ay vermeyin bile der; ki çok ucuza oturuyoruz ve bu evde ilk oturan biziz, sıfır eve girdik yani.
tesisat sorunu olsa kendi birini bulur getirir, ödemesini yapar.
her duamda adı geçer, sağolsun.
Allah herkese böyle evsahibi nasip etsin.

Canım hiç rahatsız etmiyoruz birbirimizi Sadece Kira artışlarında arıyorlar bukadar bukadar Bugünün yarınıda var düşüncesiyle eşimde bende kırmıyoruz onları çocuklarıda var rahat rahat oturuyorlar evimizede çok ama çok güzel bakıyorlar.Sanırım ev alacaklar onlarda inşallah Allah nasip eder ve yerlerine gelecek olanlarda öyle iyi insanlar olur.Allah hep iyilere denk getirsin iyi evsahibine iyi kiracı iyi kiracıya iyi ev sahibi..
Öncedende ben kiracıydım bugünlere çok şükür ozamanda evsahiplerimiz çok iyi çıktı şükürler olsun.Sanırım karşılıklı iyi niyetler kullanılınca ekstra durumlar hariç sorunsuz gidiyor.

:1hug:a.s.Nazlı güzel yorumların için teşekkür ederim...Allah gönlünüze göre versin...

ayırdır fıstığım,evini kirayamı verdin .kopyemi lazım aşkısıı :asigim:
ee dur ben sana bazı tio lar vereyim :jeyyar::jeyyar:
benim ev sahibimle aramızdan su sızmaz :jeyyar: çünküm tepemde oturular kendileri.bir duvar var aramızda.ama buna rağmen allahın selamını bilem vermezler.
takırdı,tukurdu asla yooooookkk
cekiç sesi duysalar,hemen kafalar uzanır.hesab sorarlar.
oturmadan kirayı veririz, tek gün gecse,bilki sabahın ilk zilini çalarlar.
evlerininde hiç bir aksesuarı yohtur. ( taban tahtası,fayansı,bir iki cerceve cürümüş hatta vs. )
buna rağmen bu muhitte en pahalı biz duruyoz.niye ???**
çünkü çarşı içi diye yoksa ev dökülüyo.

eee cık o zaman diycen,:mymeka:
de... deeeeee
ama cıkamıyoomm yapıştım sanki bu eve,her yaz ev ararım ama nasip olmuyo işte
nedir anlamadım bende.aha yaz geliyor yine aramaya başlıcam kiralık ev. bakalım nolcakk.::uhm:
dua :Saruboceq:etde be çiçeğim,güzel kafama göre bi ev bulayım yaaa sahibide iyi olsun evide.
çok resmiyeyeyiz çoookkk.:mymeka:
halbuki accık anlayışlı olsa başka bişey istemem ama nerdeeeeeee.kışın ortasında bile
çık o zaman der .
mecbur her dediğini kabul ediyoz.
ama bu sene cıkcam inşallah.inşallah inşallah amin amin amin a.s.

irnacım... inşallah bu yaz kendi evine taşınırsın.. kim bilir...
senin işinde zormuş arkadaşım.. İstanbulda iken bizde ev sahibimizle karşılıklı oturmuştuk..bilirim o zorluğu..

ben bekarken ailemle 12 yıl aynı evde kiracıydık.
ev sahibinin eşi annemin çok çok yakın arkadaşı, kızları da benim çocukluktan beri en iyi arkadaşlarımdı.
eşiyle anlaşamaz ve genelde selam sabahtan öteye görüşmezdik.
evle ilgili çok sorunlarımız vardı; fazla kira artışı, eve bakım yapmak istediğimizde kiradan düşmeme, apartman giderlerine yanaşmaması vs..
ama bir güne bir gün annem arkadaşıyla bunların birini bile konuşmadı.
erkekler her zaman aralarında konuştular bunu.
12 yıl boyunca bir kere ne benim kızlarla ilişkime ne de annemin arkadaşlığına yansımadı bu..

ben şu anda oturduğum evsahibimde çok memnunum.
eliniz sıkışıksa bu ay vermeyin bile der; ki çok ucuza oturuyoruz ve bu evde ilk oturan biziz, sıfır eve girdik yani.
tesisat sorunu olsa kendi birini bulur getirir, ödemesini yapar.
her duamda adı geçer, sağolsun.
Allah herkese böyle evsahibi nasip etsin.

ne mutlu sana..Allah herkese senin ev sahibin gibi biriyle karşılaştırsın.. ve inş.sende bir gün ev sahibi olursun...

Ne güzel bi başlık, gözüme ışık gibi çarptı keşke kiracılarım olsaydıda fikir beyan etseydim :roflol:
Ama annemden babamdan gördüğüm kiracılarla komşuculuk oynamamak, sonra ne olacağı hiç belli olmuyo çünkü. Bu olaya iş gibi bakmak gerekiyor sanırım, ciddi olmak gerekiyor yani.

Back
X