- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
kızlar Temel'den ev alan var mı Nasıl güveniyorsunuz ne gibi işlemler yapılıyor peşin ödeniyor mu ne kadar ödeniyor tapu hemen mi çıkıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Temel'den ev alan var mı Nasıl güveniyorsunuz ne gibi işlemler yapılıyor peşin ödeniyor mu ne kadar ödeniyor tapu hemen mi çıkıyo
Ben de Temel kim diyorum. Hey Allah'ım!![]()
işte her firma farklı yaa... bizimkinde 2 blok bitmiş, o iki bloğun çevre düzenlemesini dahi yapmış teslim etmişler, onlar peşin alanlardı o yüzden öncelik verildi. bir de adamların yaptığı bir çok inşaat var, hani birinde mahçup olsalar küçücük şehir hemen duyulur ve sonraki işlerinde ciddi zarar ederler.. firmanın güvenilir olması çok önemliVar ablamlar aldı
Bin pişmanlar
Hemen oturmayi düşünmuyorsan
Yatırım amaçlı ise olur ama diğer türlü çok zor
Ablamlar bir yıl oldu resmen halen insaat gibi evde oturuyorlar
200 için biz 75 verdik peşin, 80 veren de olmuş.. güven vermeyen firma ise 40 ı kabul etmişti.Hangi şartları sunmalıyız biz mesela şu olacak bu olacak derken mesela .150 200 milyarlık ev için ne kadar peşinat olmalı sizce boşa hayal kurmamak için
Devlet memurusun herhalde
Şu yıllık izinleri iptal edilenlerden![]()
Valla bunlarda güya bilindik bir firmaişte her firma farklı yaa... bizimkinde 2 blok bitmiş, o iki bloğun çevre düzenlemesini dahi yapmış teslim etmişler, onlar peşin alanlardı o yüzden öncelik verildi. bir de adamların yaptığı bir çok inşaat var, hani birinde mahçup olsalar küçücük şehir hemen duyulur ve sonraki işlerinde ciddi zarar ederler.. firmanın güvenilir olması çok önemli
valla senin çok şart sunmana gerek kalmıyor, sözleşme fiks zaten, ama dikkat etmen gereken verdikleri bütün vaatlerin sözleşmede yer alması, yerler laminat döşenecek deyip sözleşmeye yazmadılarsa laminatı unut mesela, yada çevre düzenlemesi yapacağız deyip yazmamışlarsa, satır satır bütün vaatlerin sözleşmede olması gerekiyor, bina sayısı ,daire sayısı, metrekaresi, içindeki her ayrıntı kaloriferiydi kombisiydi dolap yapacaklarsa dolapları idi banyosu tuvaleti...Hangi şartları sunmalıyız biz mesela şu olacak bu olacak derken mesela .150 200 milyarlık ev için ne kadar peşinat olmalı sizce boşa hayal kurmamak için
Buraya henüz doğal gaz gelmedi ama evin alt yapısının uygun olması mı lazım doğal gaz gelince taktırmak için bilmediğim için soruyorum bu ev işinden anlamıyorum direk alırız sonra şu eksik bu eksik demeyelim mesela anlaşmaya ne gibi maddeler koyduruyorsunuz parkeli olsun falan mı