Ev tapusu mu kiz kac kurtar kendini asil senin ayrilman lazimmisMerhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Sizin şehir güzelmiş keşke bu da el üstünde tutsaydı ama urfada kadını eziyorlar gerçekten. Söz hakkın 2.planda önce erkekler hep. Ben de tam tersi yapıdayım anlaşamadıkGenelleme yapmamak lazım bence.Üniversitede urfalı bir kız arkadaşım vardı.Dünya iyisi çok tatlı biriydi.Ama erkekler i biraz kaba saba.Hatta biraz değil çokBen de doğuluyum ama memleketimin erkekleri kadına çok değer verir el üstünde tutarlar eşlerini.Konu sahibinin daha önce açtığı konudan hatırladım.Doğu erkeği kadını eziyor tarzında bişeyler söylemişti.Ama benim bulunduğum şehirde hiç öyle bir şey yok.Özellikle ev hanımları prensesler gibi yaşıyor.
Ya dimiEv tapusu mu kiz kac kurtar kendini asil senin ayrilman lazimmis
BirazBu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz
Verilmiş sadakan varmış, gidip fakir fukura sevindir, kedi köpek besle. Korunduğun için şükret
Evlenmeden önce urfalı biriyle görüşmüştüm.Birileri araya girince hadi bi görüşeyim dedim.Allahım böyle bir kabalık hanzoluk olamaz.Arkama bakmadan kaçtım.Bizim komşumuzun kızı vardı urfalı bir çocukla görüşüyordu.Çocuğun ailesi kızın başına neler etti.Ayrıl dememize rağmen ayrılmadı.Evlendi gitti şimdi ne yapıyor bilmiyorum.Urfa erkeklerinde genel anlamda bir sıkıntı var demek ki.Sizin şehir güzelmiş keşke bu da el üstünde tutsaydı ama urfada kadını eziyorlar gerçekten. Söz hakkın 2.planda önce erkekler hep. Ben de tam tersi yapıdayım anlaşamadık
Öyle demedim ama tapu konusunda haksız olduğunu söyleyip yüzüne kapattım. Sonra ailelere güzelce anlatalım iyiki vardın falan bişeyler yazmış bitti gitti öylesen de bize uymazsın bitmesi en doğrusu dedim de lütfen
Kızım boyle biri olacak diye ödüm kopuyor.Nerden buluyorsunuz bu adamlarıMerhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
gerçekten mi duymamıştın hiç?Böyle bişey duymamıştım hiç ya gerçekten. Baba üstüne ne alaka anlamadım şaşırdım kaldım duyunca. En kötü ihtimal Babasıyla kavga etse bişey olsa adam bizi kovabilir evden ne bileyim ne gereği var kendi adına alması mantıklıyken. Çok haklısınız aile çoğu zaman haklı çıkıyor
gitsin memleketlisini aldatsın. geçmiş olsun hayırlısı olmuşÖyle demedim ama tapu konusunda haksız olduğunu söyleyip yüzüne kapattım. Sonra ailelere güzelce anlatalım iyiki vardın falan bişeyler yazmış bitti gitti öyle
Evet anlamaya çalışmıştım aslında ama kalp hataya düşürüyor bazen. Öküz öküzdür tabii ama bu urfa tarafı genellikle çok sıkıntılı iş ilerledikçe ortaya çıkıyor başta çok iyi yoksaBurdan evlenmeye cabalayan genc kizlara sesleneyim, ailenizin istemedigi insanlar konusunda tutturmayin, acaba annem babam ne demeye çalışıyor diye anlamaya calisin, cok buyuk ihtimalle haksiz çıkmazlar, isin dogusu batisi yok, okuz okuzdur.
Sizii aldatan birini affedip geri dönerek yapmışsınız hatayı en başta. Üstelik aracı olan annesi.Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?
Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmezler diyorum şimdiden.Oyle pislik insanlar.Ama kesin kaynana dayağı yerÇok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli
Ben de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmÇok tepki çekicem belki ama urfalıysa uzak dur kafaları geçmişte kalmış seni sindirmeye çalışırlar sürekli
Kizilcik serveti doğanın başka bir versiyonu.İlla ki o berbat şeyleri yasayacaklarDoğulu olmayan kızların doğulu erkeklerle evlenmesi yasaklansın
Ay allah korusun. Gerçekten farklı kültürler anlaşamıyor ya olmuyor yani patlak veriyo bi yerdeBen de yazackatim linç yerim diye korktum.Belli yerlere hiç bulasilmamali.Adam iyidir ,anası kötüdür.Kulturdur bı yerden almıştır.Hic bulasmamak lazım.Benim yan komşum var.Bu aileye girecek gelini umarım öldürmezler diyorum şimdiden.Oyle pislik insanlar.Ama kesin kaynana dayağı yer
Abla başta çok iyiydi ondan moderni yok. Zamanla iş ciddileştikçe içindeki ayı ortaya çıktı yavaş yavaş doz artınca normal geliyor insanaKızım boyle biri olacak diye ödüm kopuyor.Nerden buluyorsunuz bu adamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?