Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Siz doğunun elit kesimisiniz bence çoğunluk hanzo , doğuda görev yapıyorum ultra lüks yaşayan ama hala görgüsüzce yaşayanlar var lakin vizyon sahibi düzgün , kaliteli elit bir yaşam biçimi geliştiren , kültürlü aileler de var ama kültürlü olan kesim azınlıkta maalesef , çoğu tarla , arsa zengini, lüks evlerde ve sitelerde köy hayatını sürdürmeye çalışıyorlar, mesela üst komşum her sabah başıma halı silkeliyor, adamlarda para var ama ne vizyon, ne kültür ne de insani bir yaşam tarzı var , kadınlar genelde ev hanımı ve söz hakları pek yok , doğum oranları çok yüksek, kültürlü insanlar az çocuk yaparken onlarda en az 5 çocuk var , bu gidişle meydan bunlara kalacak ...

Valla dümdüz aileyiz biz. Büyük bir evde herkes bir arada yaşıyor hatta. Öyle elitlik olur mu bilemedim. Sadece doğma büyüme şehirliyiz ve okumuşuz,okutulmuşuz. Kırsalda cehalet her zaman var,hanzoluk da var. Belki onlar öyle yaşıyordur bilmiyorum. Benim annem Urfadan çıkalı 50 sene olmuş,ben batıda doğdum ama bugün Urfadaki konağa yaşamak için geri dönsem aynı kıyafetleri giyerim kimse dönüp bakamaz bile ,cesaret ister

Valla ya kendi kendimi yaktım

Aaa şans işi gerçekten

Valla ya kendi kendimi yaktım
Ay inşallah gerçekten böyle düşünüyorsundur da, atarlı giderli mesajlar, dram dram müzikler, acayip triplere girmiyorsundur, Allah aşkına uğraşma, git bı hava al birileriyle tanış bı kahve falan iç nefeslen

Kendi çocuğunu bile sahiplenmene müsaade (!) edilmez.

Başkasına niyetle alıp ilerde kullanabilir miyim bilmiyorum kötü enerjisini istemem hiç yok gözdağı vermiyodur çünkü ailelere söylicez hani geri dönüşü yok biliyo. Kabul etmem dönse de artık

1-2 ay kendime zaman verip spora başlarım en iyisi sonrası kısmet tanışırım elbet:) teşekkür ederim tavsiyen için gerçekten sağol

Başkasına niyetle alıp ilerde kullanabilir miyim bilmiyorum kötü enerjisini istemem hiç yok gözdağı vermiyodur çünkü ailelere söylicez hani geri dönüşü yok biliyo. Kabul etmem dönse de artık
Ben hiç inanmıyorum eşyaya enerji geçeceğine ama sen bilirsin tabi, istemiyorsan kullanma. Geri dönüşü olmamasına sevindim çünkü gerçekten olmayacak bir işmiş. Böyle adamlardan uzak durmak lazım.

Ben hiç inanmıyorum eşyaya enerji geçeceğine ama sen bilirsin tabi, istemiyorsan kullanma. Geri dönüşü olmamasına sevindim çünkü gerçekten olmayacak bir işmiş. Böyle adamlardan uzak durmak lazım.
Yani kullanınca aklıma gelir falan gerek yok ya evet iyi ki bitti kurtuldum son kez

su erkeklerdeki ozguven, kendi degerini farkinda olmak bu kadinlarda niye yok?
kadinsan aldatilsan da, yatakta da bassan, dövse , anana da sövse, ailen seni reddedecek de olsa yine de bir sans daha diye ömrünü yiyorsun.
ama erkek senin onun sehrinde kisa kolla gezme ihtimalinden bile "bu bana uygun değil" deyip ayrilabiliyor.
gercekten arastirilmasi gereken bir konu

Düşünerek değil danışarak aldığı bir karar. Siz babanıza beğendirene kadar göbeğiniz çatladı, o babasının bir lafı ile sizi sildi. O kadar. Kabullenin ve alışın.

Allah bilir ne laflar saydılar evin tapusunu vermek istemediğinizi duyunca o nazik kaynana ve görümceler. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…