e bunca zaman ara kattan da pisman olmussun. sonucta satin almiyorsun ki en kötü pisman olursan birkac yil sonra cikarsin:)Yarın tekrar bi bakıcam evin detaylarına,istinat duvarı var alt kısımda kalıyor ev bina girişiyle bahçenin alakası yok bu güzel.Bahçe de baya büyük isterseniz kapı yaptırabilirsiniz dediker.Sineklik de yaptıracam ev sahibi.Yüksek giriş bir nebze daha iyidir bu direk toprakla bir olduğu için korkum oyüzden.Isınma problemi illaki olur tabi bu da var.Ama çocuk büyütmek için çok avantajlı olur bahçede olurlar istediği gibi oynar alttaa kimse yok bunlar baya artı benim için tabi de.Bakalım korkuyorum tekrar tekrar pişman olmaktan.
Ay yok öyle bir site değil diye biliyorum ama araplar çok fazlaydı.Okdr yokmuş artık öyle dediler.Bahçede de hiç çöp izmarit vs yoktu dikkatlice bakmıştım yoksa çok sinir olurum tabi böyle şeylere.Yaparlar şuan oturduğum yerde tam bu söylediklerinizi yapabilecek kapasitedeki vasatlar var oyüzden kurtulmak istiyorum.Binadaki komşularınız önemli. Üst kattakiler görgü kurallarından ve insanlıktan bihaberse çok sıkıntı yaşarsınız.. Camdan aşağı izmarit atan, sofra bezini tepenize silkeleyen, çer-çöp, b.klu bebek bezini camdan aşağı fırlatanları gördü bu gözler :)
Bnm annemler bahce katında oturuyor hıc problem yasamıyorlar vlla bahce katı mis gbı hemde cocukluymussunuz cok ıyı olur. Ins bnde uygun fiyatlı bulursam bnde geccem bhce katına rahat cocuklar büyürÇok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
Vallahi her günüm pişmanlıkla geçti bir türlü istediğim gibi ev bulamadım.Ara katın tek avantajı ısınma gerisi çöp.Çocuklar için çok güzel alt katta yatak odaları gün ışığı alıyor ama istinat duvarından dolayı kesiyor güneşi biraz.Üst kat daha iyi güneş alıyor.Çok soğuk olmaz inşallah.Taşınma malşyetleri okdr fazla ki burası evlendiğimden beri oturduğum ilk ev çocuklar da olunca dayanılmaz oldu iyice. İnşallah buradan memnun kalırız.e bunca zaman ara kattan da pisman olmussun. sonucta satin almiyorsun ki en kötü pisman olursan birkac yil sonra cikarsin:)
cocuklu biri icin bahceli ev harika olur hele ki büyükse bahcesi. sisme havuz alirsin yazin çimerler, çocuklar kendi bitkisini yetistirir, oyuncaklar atarsin , etkinlik masasi atarsin bahceye yazin orada yaşarlar, ayaklari topraga değer... bilemedim ben isterdim bahceli ev
Sırf onlar için istiyorum 2.5 yaşına girecek oğlum çok hareketli dur yapma etme diye diye çocuğumun psikolojisi bozuldu.Atacam her şeyi bahçeye ne yaparsa yapsın valla bende de sabır kalmadı artık.Perişan oldum bir de 7 aylık kızım var o da yakında ayaklanır çarpı iki istedikleri gibi kudursunlar.İnşallah siz de bulursunuz aradığınız evi.Ben de ucuza denk getirdim yoksa tutmazdım.Bnm annemler bahce katında oturuyor hıc problem yasamıyorlar vlla bahce katı mis gbı hemde cocukluymussunuz cok ıyı olur. Ins bnde uygun fiyatlı bulursam bnde geccem bhce katına rahat cocuklar büyür
Bnde sızın gbı alttakıyle kavgalıyım sz hıc dusunmeyın cıkın vlla mutlulukla oturun ıns cocuklarınızlaSırf onlar için istiyorum 2.5 yaşına girecek oğlum çok hareketli dur yapma etme diye diye çocuğumun psikolojisi bozuldu.Atacam her şeyi bahçeye ne yaparsa yapsın valla bende de sabır kalmadı artık.Perişan oldum bir de 7 aylık kızım var o da yakında ayaklanır çarpı iki istedikleri gibi kudursunlar.İnşallah siz de bulursunuz aradığınız evi.Ben de ucuza denk getirdim yoksa tutmazdım.
Ya zeminde gider kokusu ekstra olur. Annemde zeminde otuyor. Bahçesi var ama üst kattakiler ne bulursa bahçeye atıyor. Kaç kere kavga etti ama dinleyen yok.Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
Yüksek girişte oturuyorum. Olumlu yönleri;Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
Teşekkür ederim siz de inşallahBnde sızın gbı alttakıyle kavgalıyım sz hıc dusunmeyın cıkın vlla mutlulukla oturun ıns cocuklarınızla
Ay sümüklü böcekleri oğlan hallederYa zeminde gider kokusu ekstra olur. Annemde zeminde otuyor. Bahçesi var ama üst kattakiler ne bulursa bahçeye atıyor. Kaç kere kavga etti ama dinleyen yok.
Yağmur yağınca sümüklü böcek doluyor
Güneş ışığına hasretler ev sürekli karanlık.
Her zemin kat aynı mıdır bilmiyorum ama annemler hiç hoşnut değiller maalesef.
2.5 yaşına girecek bir oğlum ve 7 aylık kızım var.Oğlum inanılmaz derecede hareketli ve sürekli dışarıyı isteyen bir çocuk.Kızım da aynı ona benziyorYüksek girişte oturuyorum. Olumlu yönleri;
Herhangi bir deprem anında yaklaşık 10-13 sn içinde evi bosaltabiliyorsun. (Bunu maalesef 23 Nisan'da deneyimledik.)
Alt katında kimse olmadigi için ve özellikle de küçük çocuğun varsa ses olması açısından rahat olabiliyorsun.
Olumsuz yönleri;
Kapıdan giren çıkan herkesin sesi, bahçe kapısı ve apartman kapısı sesi alışana kadar ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Bahçe olduğu için ufak örümcek ve 2-3 defa da eve kertenkele girdi.
Fare vs o tarz şeyler yaşamadık. Evimizde kedi var o sebeple de olabilir.
En alt katta olunca rüzgarlı havalarda malesef tuvalet giderinden koku geliyor. ( Bu bina ile de ilgili olabilir.)
Benim 22 aylık bir çocuğum olduğu için her açıdan şu anda benim için çok avantajlı. Ancak sizin çocuklarınız büyükse ben en azından 2 veya 3. ara katlar tercih ederdim.
Karanlık olmaması iyi.Ay sümüklü böcekleri oğlan halledergider kokusu demeyin ya şuan oturduğum ev ara kat olmasına rağmen nefret ettim banyo mutfak kokusundan.Batı,güney cephesi karanlık değil.
Evet yan binamız bitiş binalarımız.Bizim yatak odasıyla çocuğun odası yanyana.Sürekli duvara vururdu tam oğlumu yyutmuş olurdum saatlerce durmazdı.Çok şükür bitti yapmıyor artık haftanın 6 günü eğitimde zaten.
giriş katta oturdum , fare,böcek, pis koku olayı yaşamadım (balkonum zemine sifirdi)balkona gelen kediler dışında bir sorun yaşamadık tabi hangi şehir ve o şehrin hangi semti olduğu da önemli.Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?