ev taşıma,zemin kat

e bunca zaman ara kattan da pisman olmussun. sonucta satin almiyorsun ki en kötü pisman olursan birkac yil sonra cikarsin:)
cocuklu biri icin bahceli ev harika olur hele ki büyükse bahcesi. sisme havuz alirsin yazin çimerler, çocuklar kendi bitkisini yetistirir, oyuncaklar atarsin , etkinlik masasi atarsin bahceye yazin orada yaşarlar, ayaklari topraga değer... bilemedim ben isterdim bahceli ev

Ay yok öyle bir site değil diye biliyorum ama araplar çok fazlaydı.Okdr yokmuş artık öyle dediler.Bahçede de hiç çöp izmarit vs yoktu dikkatlice bakmıştım yoksa çok sinir olurum tabi böyle şeylere.Yaparlar şuan oturduğum yerde tam bu söylediklerinizi yapabilecek kapasitedeki vasatlar var oyüzden kurtulmak istiyorum.

Bnm annemler bahce katında oturuyor hıc problem yasamıyorlar vlla bahce katı mis gbı hemde cocukluymussunuz cok ıyı olur. Ins bnde uygun fiyatlı bulursam bnde geccem bhce katına rahat cocuklar büyür

Vallahi her günüm pişmanlıkla geçti bir türlü istediğim gibi ev bulamadım.Ara katın tek avantajı ısınma gerisi çöp.Çocuklar için çok güzel alt katta yatak odaları gün ışığı alıyor ama istinat duvarından dolayı kesiyor güneşi biraz.Üst kat daha iyi güneş alıyor.Çok soğuk olmaz inşallah.Taşınma malşyetleri okdr fazla ki burası evlendiğimden beri oturduğum ilk ev çocuklar da olunca dayanılmaz oldu iyice. İnşallah buradan memnun kalırız.

Bnm annemler bahce katında oturuyor hıc problem yasamıyorlar vlla bahce katı mis gbı hemde cocukluymussunuz cok ıyı olur. Ins bnde uygun fiyatlı bulursam bnde geccem bhce katına rahat cocuklar büyür
Sırf onlar için istiyorum 2.5 yaşına girecek oğlum çok hareketli dur yapma etme diye diye çocuğumun psikolojisi bozuldu.Atacam her şeyi bahçeye ne yaparsa yapsın valla bende de sabır kalmadı artık.Perişan oldum bir de 7 aylık kızım var o da yakında ayaklanır çarpı iki istedikleri gibi kudursunlar.İnşallah siz de bulursunuz aradığınız evi.Ben de ucuza denk getirdim yoksa tutmazdım.

Bnde sızın gbı alttakıyle kavgalıyım sz hıc dusunmeyın cıkın vlla mutlulukla oturun ıns cocuklarınızla

Ya zeminde gider kokusu ekstra olur. Annemde zeminde otuyor. Bahçesi var ama üst kattakiler ne bulursa bahçeye atıyor. Kaç kere kavga etti ama dinleyen yok.
Yağmur yağınca sümüklü böcek doluyor
Güneş ışığına hasretler ev sürekli karanlık.
Her zemin kat aynı mıdır bilmiyorum ama annemler hiç hoşnut değiller maalesef.

Yüksek girişte oturuyorum. Olumlu yönleri;

Herhangi bir deprem anında yaklaşık 10-13 sn içinde evi bosaltabiliyorsun. (Bunu maalesef 23 Nisan'da deneyimledik.)
Alt katında kimse olmadigi için ve özellikle de küçük çocuğun varsa ses olması açısından rahat olabiliyorsun.

Olumsuz yönleri;
Kapıdan giren çıkan herkesin sesi, bahçe kapısı ve apartman kapısı sesi alışana kadar ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Bahçe olduğu için ufak örümcek ve 2-3 defa da eve kertenkele girdi.
Fare vs o tarz şeyler yaşamadık. Evimizde kedi var o sebeple de olabilir.
En alt katta olunca rüzgarlı havalarda malesef tuvalet giderinden koku geliyor. ( Bu bina ile de ilgili olabilir.)

Benim 22 aylık bir çocuğum olduğu için her açıdan şu anda benim için çok avantajlı. Ancak sizin çocuklarınız büyükse ben en azından 2 veya 3. ara katlar tercih ederdim.

Ay sümüklü böcekleri oğlan halledergider kokusu demeyin ya şuan oturduğum ev ara kat olmasına rağmen nefret ettim banyo mutfak kokusundan.Batı,güney cephesi karanlık değil.

2.5 yaşına girecek bir oğlum ve 7 aylık kızım var.Oğlum inanılmaz derecede hareketli ve sürekli dışarıyı isteyen bir çocuk.Kızım da aynı ona benziyorara kat mı asla belki üst dubleks olabilir ama onda da sürekli koşma sesinden tik oldu bende hiç rahat edemiyorum çocuğu bağlayamıyorum da.Umarım koku vs olmaZ.

Ay sümüklü böcekleri oğlan halledergider kokusu demeyin ya şuan oturduğum ev ara kat olmasına rağmen nefret ettim banyo mutfak kokusundan.Batı,güney cephesi karanlık değil.
Karanlık olmaması iyi.
Zemin kattan ziyade,bahçeli ev baksanız. Müstakil ?
Zemin katın derdi çok olur bence ya.

Üst kat komşunuzla tanışın binadan bilgi almak istiyormuş gibi azcık bilgi edinin kendısı hakkında da yani gittiğiniz yer de de tepenizde şirret birisi olabilir çoluk çocuk gümbür gümbür

Biz nemi pek olmayan bölgede zemin katta yaşadık, sizin dediğiniz sorunların hiçbiriyle karşılaşmadık. En rahatsız olduğum Kışın yerlerin soğuk olmasıydı. Soğuk bölgeydi ve evin yerden ısıtması da yoktu

Bizim alt katımızdaki çocuk eğitime bile gitmiyor. Hep evde, biz hiç çıktığını görmedik

giriş katta oturdum , fare,böcek, pis koku olayı yaşamadım (balkonum zemine sifirdi)balkona gelen kediler dışında bir sorun yaşamadık tabi hangi şehir ve o şehrin hangi semti olduğu da önemli.

Ben tavsiye etmem böcekmiş filan bunlardan değil böcek olacaksa 20.kattada olur.

Üst katlardan silkeleme,çöp atma vs olayları çok olur,yukarı katların giderleri tıkanırsa sizin evden çıkar sular.

Zamanında 1.katta oturduk yukarı katların banyosu filan tıkanırdı pisliğini biz cekerdik,Halı, sofra silkeleme yapanlar oluyordu balkonlardan pencerelerden .Çöp atanlar mı dersiniz Gürültüde çok oluyordu asırı derecede.

Bahceye sadece sizin evden mi giriş var her ne kadar ortak değil deselerde ortak oluyor.Sanırım sizin alt komşu çocuklarınızdan şikayetçi koşuyor filan diye aynısı bahcede gürültü yapıyorlar diye orda da şikayet edenler olur.

Bence en üst kat yada tek katlı bahçeli ev bakın derim.Yıllarca oturduk en alt katta ben tavsiye etmiyorum asla.

Sonuçta baktiginiz ev alelade bir ev değil site içi havuzlu bir evden bahsediyorsunuz.sanirim ilaçlaması felan yapılıyordur.ust kattan bir şey silkeleme yada atma olayları oluyor.bence en büyük ekşisi bu ama çocuklar çıkıp bahçede oynayabilirler.evde istedikleri gibi kosturabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…