Kocaeli,Başiskele.Kediler gelsin ama umarım onlar da abartmazlargiriş katta oturdum , fare,böcek, pis koku olayı yaşamadım (balkonum zemine sifirdi)balkona gelen kediler dışında bir sorun yaşamadık tabi hangi şehir ve o şehrin hangi semti olduğu da önemli.
Yatak odaları zemin katta,üst katta salon ve mutfak var.Üst değil de yandan sanırım gürültü gelir daha çok eğer sorunluysalar.Üst kat komşunuzla tanışın binadan bilgi almak istiyormuş gibi azcık bilgi edinin kendısı hakkında da yani gittiğiniz yer de de tepenizde şirret birisi olabilir çoluk çocuk gümbür gümbür
Aşırı derecede pahalı o evler ucuz olanlar da güvenlik açısından pek tercih edilecek gibi değil.Karanlık olmaması iyi.
Zemin kattan ziyade,bahçeli ev baksanız. Müstakil ?
Zemin katın derdi çok olur bence ya.
Benim evin tam karşısında sitenin çocuk parkı varBahçe katında hep şunu merak ederim. Yazın hep dışarda geçiyor hayat bahçe katında özellikle çocuk ile ses sorun olmuyor mu diğer daireler ile ?
Sineklik takarsınızKocaeli,Başiskele.Kediler gelsin ama umarım onlar da abartmazlar
2017den beri zeminde oturuyorum. Benim altta kazan dairesi var biraz yüksek. Dediğiniz şeyler olmuyor fareymiş pis suymuşÇok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
Site olduğu için böyle çöp atma silkeleme gibi durumlar yaşanacağını pek sankıyorum daha öok bireysel binalarda yaşanıyor bu durumlar şuan oturduğum yerde var mesela.Alttakiyle sorunum çocuklarımın olmadığı döneme dayanıyor.Kaba saba sürekli bağırarark konuşan dedikoducu mahalle muhtarı olacak bir tip.Kendi çocuklarının gürültüsü yüzünden ayyuka çıktı sorunumuz.Gece vakti bağıra bağıra pcde oyun oynamalar (18 yaşında)gidip uyardığım için o koca çocuğu dövdü.Biz nasıl kapısına inermişizi de ordan iyice bilendi bana.Ufacık çocuklarıma taktı kafayı.Baya ciddi kavga ettik cinnet geçirtti bana.Şuanda bulaşamıyor ama yine tekrarlanacak çünkü gerilim yüksek hala.Yani kendi dana kadar söz geçiremediği çocuğuna gürültğ hak laf anlamayan küçük bebekler ypamaz kafasında.En üst katlarda çocuklarımdan dolayı istemiyorum cam ,balkon vs tedirgin oluyorum önlem alınsa da.Ya da illaki koşacak edecekler kimseye böyle rahatsızlk vermek istemiyorum.Müstakil evler çok pahalı.Ben tavsiye etmem böcekmiş filan bunlardan değil böcek olacaksa 20.kattada olur.
Üst katlardan silkeleme,çöp atma vs olayları çok olur,yukarı katların giderleri tıkanırsa sizin evden çıkar sular.
Zamanında 1.katta oturduk yukarı katların banyosu filan tıkanırdı pisliğini biz cekerdik,Halı, sofra silkeleme yapanlar oluyordu balkonlardan pencerelerden .Çöp atanlar mı dersiniz Gürültüde çok oluyordu asırı derecede.
Bahceye sadece sizin evden mi giriş var her ne kadar ortak değil deselerde ortak oluyor.Sanırım sizin alt komşu çocuklarınızdan şikayetçi koşuyor filan diye aynısı bahcede gürültü yapıyorlar diye orda da şikayet edenler olur.
Bence en üst kat yada tek katlı bahçeli ev bakın derim.Yıllarca oturduk en alt katta ben tavsiye etmiyorum asla.
Oyun parkı evden uzak mesafede kalıyor.Sorun site içine araç park etmeleri bence araç sesi daha sinir bozucu sanırım araba farları da insanın gözüne girerBenim evin tam karşısında sitenin çocuk parkı var
Ve çocuk dolu
Şimdi okul olduğu için okuldalar ama hafta sonu sanki evde koşup oynuyolar
O kadar ses oluyor ki
Beni rahatsız etmiyor aksine çocukların o cıvıl cıvıl sesleri hoşuma gidiyor
Komşuları da etmiyor belli ki
Belki de çok güzel oynadıkları için rahatsız olmuyorum
Çünkü ne küfür ne kavga duymadım ağızlarından
Çok severim gelsinler ama oğlum biraz hırpalayıp seviyor alışsa şuanda kapımızın önünde 2 gündğr gelen yaklaşık 1 .5 aylık gibi yavru kedi var onu da alıp götürücem buralarda sefil olur yoksa bakmaz kimse.Sineklik takarsınız
Gelmesi iyi aslında onlar olunca fare kertenkele böcek filan olmuyor
Benim evdeki böcekleri kedim yakalıyor
Isınma merkezi sistem değil asansör de yok2017den beri zeminde oturuyorum. Benim altta kazan dairesi var biraz yüksek. Dediğiniz şeyler olmuyor fareymiş pis suymuşAltımda kimse yok iyiki yok,halı yıkıyorum,battaniye sofra yolluk herşeyimi balkondan silkeliyorum. Tek sorun asansör dibimde inen binen olunca insan rahatsız oluyor. Neyseki asansorumüz bozuk ha birde kışın altta kimse olmadığı için soğuk oluyor.
Bu arada bahçeye de sadece bizden giriş var bina girişi ortada,daire yanda kalıyor.İsterseniz kapı yapıp kapatabilirsiniz de dediler.Site olduğu için böyle çöp atma silkeleme gibi durumlar yaşanacağını pek sankıyorum daha öok bireysel binalarda yaşanıyor bu durumlar şuan oturduğum yerde var mesela.Alttakiyle sorunum çocuklarımın olmadığı döneme dayanıyor.Kaba saba sürekli bağırarark konuşan dedikoducu mahalle muhtarı olacak bir tip.Kendi çocuklarının gürültüsü yüzünden ayyuka çıktı sorunumuz.Gece vakti bağıra bağıra pcde oyun oynamalar (18 yaşında)gidip uyardığım için o koca çocuğu dövdü.Biz nasıl kapısına inermişizi de ordan iyice bilendi bana.Ufacık çocuklarıma taktı kafayı.Baya ciddi kavga ettik cinnet geçirtti bana.Şuanda bulaşamıyor ama yine tekrarlanacak çünkü gerilim yüksek hala.Yani kendi dana kadar söz geçiremediği çocuğuna gürültğ hak laf anlamayan küçük bebekler ypamaz kafasında.En üst katlarda çocuklarımdan dolayı istemiyorum cam ,balkon vs tedirgin oluyorum önlem alınsa da.Ya da illaki koşacak edecekler kimseye böyle rahatsızlk vermek istemiyorum.Müstakil evler çok pahalı.
Yaşı küçük olduğu için oluyor ama zamanla alışırÇok severim gelsinler ama oğlum biraz hırpalayıp seviyor alışsa şuanda kapımızın önünde 2 gündğr gelen yaklaşık 1 .5 aylık gibi yavru kedi var onu da alıp götürücem buralarda sefil olur yoksa bakmaz kimse.
Araç sesi haklısınıx çok sinir bozucuOyun parkı evden uzak mesafede kalıyor.Sorun site içine araç park etmeleri bence araç sesi daha sinir bozucu sanırım araba farları da insanın gözüne girer
Evet 3 çocuğa nasıl bakıcam bakalım onu düşünüyorumYaşı küçük olduğu için oluyor ama zamanla alışır
Kedinin de güzel bir yuvası olur
Hayvanlarla büyüyen çocuklar çok farklı oluyor
Her şeyden önce merhametli oluyor bağışıklıkları güçlü oluyor
Bugün gidip bu ayrıntılara iyice bakıcam ben gürültü konusunda çok hassas oldum en ufak ses bile sanki yüksek bir sesmiş gibi rahatsz ediyor beni.Çok fazla uyarana maruz kaldım burda gerçekten küçük bebekleri artık anlıyorumAraç sesi haklısınıx çok sinir bozucu
Önceki evim çok işlek bir yol kenarındaydı
Camı açınca beyin içindeki sesi bile duyamıyorduk
Gürültü kirliliği o gerçekten
Araba farı için belki akşamları kapatabileceğiniz kalın perdelerden alabilirsiniz
İnşallah mutlu huzurlu yaşayabileceğiniz çok güzel bir eviniz olurEvet 3 çocuğa nasıl bakıcam bakalım onu düşünüyorumçünkü o da bir bebek gibi bakım istiyor bakalım şans getirsin bize İnşallah görünce tepeme kadar tırmanıyor
Çok iyi yalıtım yapıldıysa cam kapalı ise sorun olmuyorBugün gidip bu ayrıntılara iyice bakıcam ben gürültü konusunda çok hassas oldum en ufak ses bile sanki yüksek bir sesmiş gibi rahatsz ediyor beni.Çok fazla uyarana maruz kaldım burda gerçekten küçük bebekleri artık anlıyorum
Yok ,yatıyorlar genelde :)Kocaeli,Başiskele.Kediler gelsin ama umarım onlar da abartmazlar
Yani bunu öğrenmeniz lazım ki gittiğiniz zaman tekrar rezil olmayın kolay değil çocukla ev taşımak falanYatak odaları zemin katta,üst katta salon ve mutfak var.Üst değil de yandan sanırım gürültü gelir daha çok eğer sorunluysalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?