- 29 Nisan 2025
- 239
- 704
- 18
Çok severim gelsinler ama oğlum biraz hırpalayıp seviyor alışsa şuanda kapımızın önünde 2 gündğr gelen yaklaşık 1 .5 aylık gibi yavru kedi var onu da alıp götürücem buralarda sefil olur yoksa bakmaz kimse.
Sonuçta baktiginiz ev alelade bir ev değil site içi havuzlu bir evden bahsediyorsunuz.sanirim ilaçlaması felan yapılıyordur.ust kattan bir şey silkeleme yada atma olayları oluyor.bence en büyük ekşisi bu ama çocuklar çıkıp bahçede oynayabilirler.evde istedikleri gibi kosturabilirler.
Pis su basması her zaman her alt dairede olmuyor. Genelde en lağıma yakın en aşağıda kalan zeminlerde yaşanıyor.Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.
Hiç öyle düşünmeyin lüks sitelerde bile oluyor silkeleme yapan çöp atan illa ki bir taşkınlık çıkaran oluyor.Site olduğu için böyle çöp atma silkeleme gibi durumlar yaşanacağını pek sankıyorum daha öok bireysel binalarda yaşanıyor bu durumlar şuan oturduğum yerde var mesela.Alttakiyle sorunum çocuklarımın olmadığı döneme dayanıyor.Kaba saba sürekli bağırarark konuşan dedikoducu mahalle muhtarı olacak bir tip.Kendi çocuklarının gürültüsü yüzünden ayyuka çıktı sorunumuz.Gece vakti bağıra bağıra pcde oyun oynamalar (18 yaşında)gidip uyardığım için o koca çocuğu dövdü.Biz nasıl kapısına inermişizi de ordan iyice bilendi bana.Ufacık çocuklarıma taktı kafayı.Baya ciddi kavga ettik cinnet geçirtti bana.Şuanda bulaşamıyor ama yine tekrarlanacak çünkü gerilim yüksek hala.Yani kendi dana kadar söz geçiremediği çocuğuna gürültğ hak laf anlamayan küçük bebekler ypamaz kafasında.En üst katlarda çocuklarımdan dolayı istemiyorum cam ,balkon vs tedirgin oluyorum önlem alınsa da.Ya da illaki koşacak edecekler kimseye böyle rahatsızlk vermek istemiyorum.Müstakil evler çok pahalı.
al benden de o kadar bizim ev suda basıyor mesela bunlardan hariç üst kattaki komşu haldır huldur balkonunu yıkıyor pis sular aşağı süzülüyor halı vs çırparlar kıl vs çöp herşey alt katta yaşamakta öle göründüğü gibi hiç kolay değil hatta bebeğinin boklu bezini , orkidini wcye atıp yukardan alt kattaki bizim wcnın tıkandığına bile şahit olduk Allah komşunun bile iyisini versin farede oldu böcekte bunlar da bonusBinadaki komşularınız önemli. Üst kattakiler görgü kurallarından ve insanlıktan bihaberse çok sıkıntı yaşarsınız.. Camdan aşağı izmarit atan, sofra bezini tepenize silkeleyen, çer-çöp, b.klu bebek bezini camdan aşağı fırlatanları gördü bu gözler :)
al benden de o kadar bizim ev suda basıyor mesela bunlardan hariç üst kattaki komşu haldır huldur balkonunu yıkıyor pis sular aşağı süzülüyor halı vs çırparlar kıl vs çöp herşey alt katta yaşamakta öle göründüğü gibi hiç kolay değil hatta bebeğinin boklu bezini , orkidini wcye atıp yukardan alt kattaki bizim wcnın tıkandığına bile şahit olduk Allah komşunun bile iyisini versin farede oldu böcekte bunlar da bonus
Ben de taşınmak istiyorum, alt katımızda zihinsel engelli bir genç var hayatı bize dar etti duvarlara vuruyor vurduğunda binayı titretiyor, bağırıyor, deprem oluyor sanıyoruz, hele İstanbul depremi olduktan sonra daha bir korkar olduk, deprem olduğunda ilk bizim daire göçer diye tahminde bulunuyoruz. Allah herkese komşunun da hayırlısını versin
Ah çok teşekkür ederim muhteşem değilim estağfurullah vicdanı olan herkesin yapması gerekirSiz muhteşem birisiniz. Rabb'im ne muradınız varsa versin inşallah
1. Kattayim yatak odamda 2 cam var birini kullanmiyordum kedi girdi bir kere o taraf daha alçak diye geçen gün silme için açtım 15 20 tane sigara izmariti vardı camın önünde birde alt katımi siz düşünün.ne bulurlarsa atiyorlar.Ne yazikki insanlar çok terbiyesiz.tabi oturdugunuz yere göre değişir sitede bu denli yapamazlarKimsenin bir şey silkeleme gibi bir hakkı yok. Nasıl insanlar var ya yazıklar olsun
1. Kattayim yatak odamda 2 cam var birini kullanmiyordum kedi girdi bir kere o taraf daha alçak diye geçen gün silme için açtım 15 20 tane sigara izmariti vardı camın önünde birde alt katımi siz düşünün.ne bulurlarsa atiyorlar.Ne yazikki insanlar çok terbiyesiz.tabi oturdugunuz yere göre değişir sitede bu denli yapamazlar
Yani bir iki tane olur neyse 10 taneden fazla oda benim camın önünde kiler aşağı bahceeye düşenler hariç altta yaşlı bir teyze oturuyor diye ben aşağı bir şey bile silkelemiyorum ki temizlemek zorunda kalmasın.Ama işte herkes bir değil üstümde 6 kat daha var.kimin yaptigida belli değil.uyarsan kimi uyaracaksinAman Allah'ım. Aşağıya içtikleri sigarayı mı atıyorlar? Hayvan oğlu hayvanlar diyeceğim hayvanlara haksızlık olacak. Evinde çöp var, küllük var, yani bir insan bunu niye yapar niye? Cahil, pis ve kötü insanlar Allah bin türlü belalarını versin inşallah
Yani bir iki tane olur neyse 10 taneden fazla oda benim camın önünde kiler aşağı bahceeye düşenler hariç altta yaşlı bir teyze oturuyor diye ben aşağı bir şey bile silkelemiyorum ki temizlemek zorunda kalmasın.Ama işte herkes bir değil üstümde 6 kat daha var.kimin yaptigida belli değil.uyarsan kimi uyaracaksin
Aman Allah'ım. Aşağıya içtikleri sigarayı mı atıyorlar? Hayvan oğlu hayvanlar diyeceğim hayvanlara haksızlık olacak. Evinde çöp var, küllük var, yani bir insan bunu niye yapar niye? Cahil, pis ve kötü insanlar Allah bin türlü belalarını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?