ev taşıma,zemin kat

Kimsenin bir şey silkeleme gibi bir hakkı yok. Nasıl insanlar var ya yazıklar olsun

Pis su basması her zaman her alt dairede olmuyor. Genelde en lağıma yakın en aşağıda kalan zeminlerde yaşanıyor.

Fare içinde tuvalet kapaklarından alabilirsiniz çözülür. Bu düşünceleri o çevrede yaşayan bir kaç kişiye danışın sorabilirsiniz .daha önce yaşadıysa bilen vardır

Hiç öyle düşünmeyin lüks sitelerde bile oluyor silkeleme yapan çöp atan illa ki bir taşkınlık çıkaran oluyor.

al benden de o kadar bizim ev suda basıyor mesela bunlardan hariç üst kattaki komşu haldır huldur balkonunu yıkıyor pis sular aşağı süzülüyor halı vs çırparlar kıl vs çöp herşey alt katta yaşamakta öle göründüğü gibi hiç kolay değil hatta bebeğinin boklu bezini , orkidini wcye atıp yukardan alt kattaki bizim wcnın tıkandığına bile şahit olduk Allah komşunun bile iyisini versin farede oldu böcekte bunlar da bonus

Ayy gözümde canlandı resmen Bir keresinde wc tıkanmıştı, evden denediler açılmadı dışardan kanalı açıp temizlemeye çalışmışlardı da çıkanlara şok olmuştuk. Tavuk kemikleri, erkek çamaşırı-atleti, ped öğğğk

-1'deyim arkada bahçem var, evim karanlık, güneş almıyor, oksijen almıyor, çamaşır kurutulmuyor. kediler sürekli camımda ama seviyorum onları. bahçeyi pek kullanamıyorum. 3 apartman ortasında ve millet çöp falan atıyor. halı silkeliyor. o olmasa inşaat tozu oluyor. bir ara orada kaktüslerim vardı baktım kötü oluyorlar aldım, çamaşır falan kurutuyorum sadece o da nadir. evimde şükür böcek daha hiç olmadı ama 2 kere farklı sebepten kurtlandı evim gerçekten korkunçtu. mobilyalarımın duvara dönük yanları küf olmuştu, temizledim duvardan uzaklaştırdım tamamen. sürekli cam açık oturmak zorundayım. bu kış hep salonda takıldım yatak odası her zaman açıktı. ilk 6 ay değil 2. senemde duvarlar patlak vermeye başladı, yaza onların tadilatını yapacağım. daha önce de öğrencilikte daha beter küflü evde yaşadım ve sağlığa zararlarını saymayayım araştırabilirsiniz. güneş alan oksijen alan bir yerse oturun. yakında taşınıyorum umarım. tek hayalim yeniden balkonlu ve güneş alan bir evde oturmak. gerçekten çok özledim en mutlu olduğum evim çatı katıydı. ha zeminin tek iyi yanı evde zıplaya zıplaya dans ediyorum valla müthiş.

muzdarip35 Bu yorumda neyi beğenmediniz? Merak ettim

Siz muhteşem birisiniz. Rabb'im ne muradınız varsa versin inşallah
Ah çok teşekkür ederim muhteşem değilim estağfurullah vicdanı olan herkesin yapması gerekir çok ufak gerçekten muhtaç bir bebek gibi.Ama eve tekrar gittim ve detaylı iyice baktım rutubet vardı eve girince pis bir koku da karşıladı bizi.Allahım bir işaret gönder dedim gönderdi rabbim vazgeçtik o evdenama kedicik inşallah himayemizde güzel bir yer bulana kadar

Kimsenin bir şey silkeleme gibi bir hakkı yok. Nasıl insanlar var ya yazıklar olsun
1. Kattayim yatak odamda 2 cam var birini kullanmiyordum kedi girdi bir kere o taraf daha alçak diye geçen gün silme için açtım 15 20 tane sigara izmariti vardı camın önünde birde alt katımi siz düşünün.ne bulurlarsa atiyorlar.Ne yazikki insanlar çok terbiyesiz.tabi oturdugunuz yere göre değişir sitede bu denli yapamazlar

Aman Allah'ım. Aşağıya içtikleri sigarayı mı atıyorlar? Hayvan oğlu hayvanlar diyeceğim hayvanlara haksızlık olacak. Evinde çöp var, küllük var, yani bir insan bunu niye yapar niye? Cahil, pis ve kötü insanlar Allah bin türlü belalarını versin inşallah

Yani bir iki tane olur neyse 10 taneden fazla oda benim camın önünde kiler aşağı bahceeye düşenler hariç altta yaşlı bir teyze oturuyor diye ben aşağı bir şey bile silkelemiyorum ki temizlemek zorunda kalmasın.Ama işte herkes bir değil üstümde 6 kat daha var.kimin yaptigida belli değil.uyarsan kimi uyaracaksin

Binanın whatsapp grubuna genel yazın, gitmesi gereken yere gider o. Mikrop insanlar ya

Aa ne kadar tanıdık :)) İçtikleri sigarayı söndürmeden yanar halde atanlar da var, evlere şenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…