Selam kızlar telefondan yazdığım için yazım hatalari için affola öncelikle.
Bir gün buraya bu konu hakkında konu acacagim aklıma gelmezdi.
Hep gebelik bolumundeyken buraya konu acmakta varmış kaderde neyse lafı fazla uzatıp sikmayacam sizleri..
6 katta oturuyorduk giriş kat temiz ev bulduk malum yeni gebeyim ve ilk hamileliğim bu arada kayinvalidemlerden ayrı otuyoruz.
Perşembe Yeni evde olmamız gerek çünkü bütün elektrik doğalgaz vs o gün tasinicak..
Gelelim asil meseleye kendi ailemle belli sebeblerden gorusmuyorum..
ev toplanmasi gerek tasinanlar bilir zordur.
Eşim izin alamıyor aksamlari yapıyoruz birlikte gündüz ben uğraşıyorum.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bana genede dikkat etmem gerektiğini hatta yeterince ayakta durmamam dinlenmem gerektiğini eşimle bana söyledi..
Eşim kayınvalidemi aradı anne gelirsin yardım edersin biliyorsun riskli dedi Kayinvalidem kem Kum etti ki çok iyi anlasirdik arkadaş gibi 45 yaşında kendisi..
ben durumu anladım eşimin rengi benizi attı hemen dedim yok ben yavaş yavaş yaparım diye..
Gelmedi ve aramadida.
öylesine ben aradım nasilsiniz diye Okey oynuyor evde internet üzerinden bende gribim sadece portakal suyu ile ayaktayim demedi geleyim mi diye..
SizCe ben mi hassasim hamileligimden yoksa Doğru mu algiliyorum ortada bir yanlış mı var bu arada çok yazdım Özür dilerim ama suan aşırı sinirliyim bir yardım edin :/
Haklısın canım kesinlikle .Bencil insanlarla dolu çevremiz en yakınlarımız, kendilerine sorsan yok ben de hamileleik yaşadım kimseden birşey görmedim .Sanki intikam alır gibi malesef .Toplumuzda aşağılık kompleksi çok fazla kayınvalidelerde.
Torun oluncada sahiplenir mendebur kadın
Bırak ondan gelecek hayırı
Komşun arkadaşın yokmu? El bile yardım eder
kayınvalideler ya herşeye burnunu sokup karışıyo gelinleri canından bezdiriyo, yada el gibi davranıp uzak duruyolar ortaları niye yokki bunların
başka yardım etcek kimse yokmu
Çok ayıp yaptığı. İnsan uzak arkadaşı komşusu çağırsa yine gider böyle bir durumdaAllaha havale et, bir de bunu düşünüp canını sıkma
Doğru düzgün bir taşıma şirketi bulun, onlar her şeyi toplarlar. Sizin uğraşmanıza gerek kalmaz. Biraz daha pahalıya mal olur ama ona buna muhtaç olmaktan, bebişi tehlikeye atmaktansa bu en mantıklı çözüm bence. Sadece iç çamaşırlarınız toplasanız kafi. Kıyafetlerinizi bile askılarıyla alıp yerine yerleştiriyorlar.
Canım Taşıma şirketiyle anlaşsaydınız. Yoruluyorsun tek başına.
Kv bende yaşadım aynılarını doğum yapınca kıymete bineceksin
Sağol Birtanem eşimle hiç konuşmadım o anladı ama.. sular yok evde malum yemek yapamam normalde anneme gidelim derdi telefonla konuştuk akşam evimizde yeriz dışardan sozleriz dedi..Bir ıkı gunlugune birini tutsanız kımaiz yoksa dıkkat edın dusuk tehlıkesı atlatmışssın. Ayrıca sana değer vermeyene vermeyeceksın oyuzden bkaynanayı aramayı bırakmalısın zaten yorum olunca babanne olacakya kıymete bınecek eşin tarafından.esınle bu konuda ne tartıs nede kaynananı ara mesafe koy. İnsan buzamanında yanında olmayacakta nezaman olacak. Benzer günler gecırmiştim seni anlıyorum canım. Allah yardımcın olsun. Bebişinde hayırlı olsun şimdiden
Sen üzme kendini canım. Bebeğini düşün Allah yardımcın olsuncanım biraz maddi durum durdurdu bizi eşimin aldığı maaş belli..
öğle olucak ta işte şimdi destek olması gerekmezmi? Aglamamak için zor duruyorumbebeğimi düşünüyorum hep duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?