Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar telefondan yazdığım için yazım hatalari için affola öncelikle.
Bir gün buraya bu konu hakkında konu acacagim aklıma gelmezdi.
Hep gebelik bolumundeyken buraya konu acmakta varmış kaderde neyse lafı fazla uzatıp sikmayacam sizleri..
6 katta oturuyorduk giriş kat temiz ev bulduk malum yeni gebeyim ve ilk hamileliğim bu arada kayinvalidemlerden ayrı otuyoruz.
Perşembe Yeni evde olmamız gerek çünkü bütün elektrik doğalgaz vs o gün tasinicak..
Gelelim asil meseleye kendi ailemle belli sebeblerden gorusmuyorum..
ev toplanmasi gerek tasinanlar bilir zordur.
Eşim izin alamıyor aksamlari yapıyoruz birlikte gündüz ben uğraşıyorum.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bana genede dikkat etmem gerektiğini hatta yeterince ayakta durmamam dinlenmem gerektiğini eşimle bana söyledi..
Eşim kayınvalidemi aradı anne gelirsin yardım edersin biliyorsun riskli dedi Kayinvalidem kem Kum etti ki çok iyi anlasirdik arkadaş gibi 45 yaşında kendisi..
ben durumu anladım eşimin rengi benizi attı hemen dedim yok ben yavaş yavaş yaparım diye..
Gelmedi ve aramadida.
öylesine ben aradım nasilsiniz diye Okey oynuyor evde internet üzerinden bende gribim sadece portakal suyu ile ayaktayim demedi geleyim mi diye..
SizCe ben mi hassasim hamileligimden yoksa Doğru mu algiliyorum ortada bir yanlış mı var bu arada çok yazdım Özür dilerim ama suan aşırı sinirliyim bir yardım edin :/

Haklısın canım kesinlikle .Bencil insanlarla dolu çevremiz en yakınlarımız, kendilerine sorsan yok ben de hamileleik yaşadım kimseden birşey görmedim .Sanki intikam alır gibi malesef .Toplumuzda aşağılık kompleksi çok fazla kayınvalidelerde.

Haklısın tabiki de samimiyet böyle zamanlarda çıkar zaten ortaya ..
Sonuçta her ne kadar can ciğer de olsan sonuçta kv de el ..

kayınvalideler ya herşeye burnunu sokup karışıyo gelinleri canından bezdiriyo, yada el gibi davranıp uzak duruyolar ortaları niye yokki bunların
başka yardım etcek kimse yokmu

Çok ayıp yaptığı. İnsan uzak arkadaşı komşusu çağırsa yine gider böyle bir durumdaAllaha havale et, bir de bunu düşünüp canını sıkma

Sorma tatlım insan sorarmaz bile hemen atlar gelir 2 adımlık yer alındım açıkçası ama eşime bişi demedim o anladi hiç arkadaşım yok malesef tek başına ugrasiyorum allaha emanetim resmen bebegimde bende

Doğru düzgün bir taşıma şirketi bulun, onlar her şeyi toplarlar. Sizin uğraşmanıza gerek kalmaz. Biraz daha pahalıya mal olur ama ona buna muhtaç olmaktan, bebişi tehlikeye atmaktansa bu en mantıklı çözüm bence. Sadece iç çamaşırlarınız toplasanız kafi. Kıyafetlerinizi bile askılarıyla alıp yerine yerleştiriyorlar.

Torun oluncada sahiplenir mendebur kadın
Bırak ondan gelecek hayırı
Komşun arkadaşın yokmu? El bile yardım eder

Evet canım dogunca koşa koşa gelir sevmeye yok malesef kimsem esimden başka oda korkuyor hep arıyor bak ağır bişi yapma otur yerde öğle yap ama oturar yapılamıyor silinmesi gerek dolaplar var bosaltilicak felan :/

Canım Taşıma şirketiyle anlaşsaydınız. Yoruluyorsun tek başına.
Kv bende yaşadım aynılarını doğum yapınca kıymete bineceksin

Bir ıkı gunlugune birini tutsanız kımaiz yoksa dıkkat edın dusuk tehlıkesı atlatmışssın. Ayrıca sana değer vermeyene vermeyeceksın oyuzden bkaynanayı aramayı bırakmalısın zaten yorum olunca babanne olacakya kıymete bınecek eşin tarafından.esınle bu konuda ne tartıs nede kaynananı ara mesafe koy. İnsan buzamanında yanında olmayacakta nezaman olacak. Benzer günler gecırmiştim seni anlıyorum canım. Allah yardımcın olsun. Bebişinde hayırlı olsun şimdiden

kayınvalideler ya herşeye burnunu sokup karışıyo gelinleri canından bezdiriyo, yada el gibi davranıp uzak duruyolar ortaları niye yokki bunların
başka yardım etcek kimse yokmu

Yok maalesef tatlım sorma yalnızım burada komşular acayip hiç arkadaşlık kuramadim hepsi bir fesat baktı.
19 yaşındayım ve hepsi büyük :/

Çok ayıp yaptığı. İnsan uzak arkadaşı komşusu çağırsa yine gider böyle bir durumdaAllaha havale et, bir de bunu düşünüp canını sıkma

Haklısın iki canliyim ve onuda düşünmek zorundayım dahada sinirlenip kendimi yipratmayacagim..

Eşin bir şekilde izin almaya çalışssın, size sizden başka fayda yok belli ki.
1 gün bile izin alsa yeter, iyi kötü toplar atar.

Bence ne olursa olsun sen o taşınma telaşına girme, ucunda ölüm yok ya. Bir şekilde halletsin eşin.

Şekerim durum olsa neden olmasın zaten kiradan kiraya çıkıyoruz eşimin aldığı 1300 tl ben çalışmiyorum destek yok

Canım Taşıma şirketiyle anlaşsaydınız. Yoruluyorsun tek başına.
Kv bende yaşadım aynılarını doğum yapınca kıymete bineceksin

canım biraz maddi durum durdurdu bizi eşimin aldığı maaş belli..
öğle olucak ta işte şimdi destek olması gerekmezmi? Aglamamak için zor duruyorum bebeğimi düşünüyorum hep duruyorum

Sağol Birtanem eşimle hiç konuşmadım o anladı ama.. sular yok evde malum yemek yapamam normalde anneme gidelim derdi telefonla konuştuk akşam evimizde yeriz dışardan sozleriz dedi..

canım biraz maddi durum durdurdu bizi eşimin aldığı maaş belli..
öğle olucak ta işte şimdi destek olması gerekmezmi? Aglamamak için zor duruyorum bebeğimi düşünüyorum hep duruyorum
Sen üzme kendini canım. Bebeğini düşün Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…