Bilemedim, üzücü gerçekten.Emin ol aradım dedim anne Nasılsıniz iyiyim okey oynuyorum dedi babam nasıl dedi iyi dedi ise gitti bende otuyorum.
Sen naptin( soğuk bir şekilde sanki korkar gibi).
bende gribim biliyorsun yavaş yavaş dolapları boşaltıyorum dedim iyi kolay gelsin dedi Sağol anne dedim kapattım yani nasıl açık açık diyim ben gel die 45 yaşında kadın hasta değil bişi değil
Bilemedim, üzücü gerçekten.
Siz asla ihmalkarlık yapmayın. Dikkatli olun, raftı dolaptı o işleri eşiniz gece evdeyken yapsın. Tehlikeden uzak durun.
Cidden açık açık demeliydin ne var bunda?
Komşu komşuya bile der şu durumda.
Bir dile getirseydin keşke.
Bence insanlara alınacağımıza kendi söküğümüzü kendimiz dikmeliyiz. Sen uzanamıyorsan bırakırsın eşin gelince yapar. Taşınmanız 2 gün sarkar.
Sen üzülerek ve alınarak kendine edersin ama çizgini çizersen yarın onun da sana bir şey demeye yüzü olmaz.
Teklif bile edemez. Ama sen durmasını bileceksin.
Gelmek istemiyor demek ki
gezmeye gidicez desen koşa koşa gelirdi ama
sen haklısın
hep diyorum 7kat el olsun.hamile kadina yardim ederim..bebegime bisey.olacak diye tvalete gitmeye korkuyorum..zorlamayin kendinozi temizlik eksik oluversin..Allah merhametli insanlarla karsilastirsin!!
Canim nolur sen birsey yapma.. daha gec tasinin ama sen ugrasma..
benim de basimdan buna benzer birsey gecti, hamile oldugumu ogrendigimde taşınmak uzereydik gorumcemler atti tuttu sana birsey yaptirmayiz sen yatcaksin diye, kayinvalidem de ben varim falan filan atiyor..
Annem geldi butun evi topladi tek basina ben hep yattim. Yeni eve geldik gorumcem eve bakip gitti hastaymis..... kayinvalidem 2 kere ugradi annemle konustu gitti.. mecburen ben ufaktan kalktim..
Ertesi gun esimi ariyorlar bizi suraya birak (diger gorumceme iftara gidiyorlarmis..) esim de gitti birakti..
Düşük riskim vardi zaten ama ben o haldeyken gezdiler tozdular 3 gun sonra bebegimi kaybettim. Asla unutmam bunlari..
Nakliyecilerle anlasin bence, yoksa da esin yapsin herseyi canim Allah korusun.
Boş ver 2 gün geç olsun ne olacak..Eşim yapar yapmaz demiyorum oda bitkin geliyor arçelik Beko teknisyeni her gün klima çamaşır makinası buzdolabı bulasik makinası tamir edip bazen nakliyesini yapıyor..
Bu yaptığını unutup sen ona bir gün yardıma koşarsan kusura bakma da iyi yapıyor, bulmuş
enayiyi kullanıyor derim.
Çok iyiyimdir, bana yapılan bir iyiliğe iki olarak karşılık veririm ama sırf eşimin anası diye
bana yapılan vefasızlığı unutup kesinlikle iyi konuşmam, yardıma koşmam..
Yaptığı çok çirkin..
Böylesinin yemeği de kalsın.
Kuru ekmek ye, başının çaresine bak.
Bu yapılanı da unutma ama!
Eh be canim bu yaşta kacarak evlenmişsin. Kvler kacan gelinleri adam yerine koymuyor. Acelen neydi. Telli duvakli herkesin rizasiyla gelin olaydin bak nasil yardima geliyordu.
Hayatınız da ne erkek tarafının ailesi var, ne sizin aileniz yani. Eşiniz de sizin kadar genç mi? Bu yaşadıklarınızı sorunsuz atlatırsınız inşallah. Zor olucak belki ama gerçekten birbirinizden başka kimseniz yokmuş, bunu görmüş oldunuz; bu zorluklar çift olarak daha da kenetlemenizi sağlayacaktır inşallah.Amin Birtanem Sağol allah razı olsun zorlanmiyorum yavaş yavaş her gün biraz biraz yapmaya çalışıyorum geç olucak ama güç olmasın acelemiz şu elektrik ve doğalgazı kesecekler nasıl oturalim evde zaten hastayım.
Kalinvalidemde bizde kalirsiniz demedi yüzyüzluk edip evinede gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?