Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemedim, üzücü gerçekten.
Siz asla ihmalkarlık yapmayın. Dikkatli olun, raftı dolaptı o işleri eşiniz gece evdeyken yapsın. Tehlikeden uzak durun.

aa tabiki haklısınızz torununa bişey olursa o zaman icer hanımefendi portakal suyunu nasıl vicdansızlar bazıları..

Bilemedim, üzücü gerçekten.
Siz asla ihmalkarlık yapmayın. Dikkatli olun, raftı dolaptı o işleri eşiniz gece evdeyken yapsın. Tehlikeden uzak durun.

ihmalkarlik yapamam sonunda can taşıyorum.
onları yapmadım eşim yapıcak oda yorgun geliyor İşte kV gelseydi en azından yardimci olsaydı
diğer evi bir kadın tutuldu cam silme etrafı supurup silme işini yapıyor oda.
Sağol mesajın icin

hep diyorum 7kat el olsun.hamile kadina yardim ederim..bebegime bisey.olacak diye tvalete gitmeye korkuyorum..zorlamayin kendinozi temizlik eksik oluversin..Allah merhametli insanlarla karsilastirsin!!

Eşim yapar yapmaz demiyorum oda bitkin geliyor arçelik Beko teknisyeni her gün klima çamaşır makinası buzdolabı bulasik makinası tamir edip bazen nakliyesini yapıyor..

Canim nolur sen birsey yapma.. daha gec tasinin ama sen ugrasma..
benim de basimdan buna benzer birsey gecti, hamile oldugumu ogrendigimde taşınmak uzereydik gorumcemler atti tuttu sana birsey yaptirmayiz sen yatcaksin diye, kayinvalidem de ben varim falan filan atiyor..

Annem geldi butun evi topladi tek basina ben hep yattim. Yeni eve geldik gorumcem eve bakip gitti hastaymis..... kayinvalidem 2 kere ugradi annemle konustu gitti.. mecburen ben ufaktan kalktim..

Ertesi gun esimi ariyorlar bizi suraya birak (diger gorumceme iftara gidiyorlarmis..) esim de gitti birakti..

Düşük riskim vardi zaten ama ben o haldeyken gezdiler tozdular 3 gun sonra bebegimi kaybettim. Asla unutmam bunlari..

Nakliyecilerle anlasin bence, yoksa da esin yapsin herseyi canim Allah korusun.

Bu yaptığını unutup sen ona bir gün yardıma koşarsan kusura bakma da iyi yapıyor, bulmuş
enayiyi kullanıyor derim.

Çok iyiyimdir, bana yapılan bir iyiliğe iki olarak karşılık veririm ama sırf eşimin anası diye
bana yapılan vefasızlığı unutup kesinlikle iyi konuşmam, yardıma koşmam..

Yaptığı çok çirkin..
Böylesinin yemeği de kalsın.

Kuru ekmek ye, başının çaresine bak.
Bu yapılanı da unutma ama!

hep diyorum 7kat el olsun.hamile kadina yardim ederim..bebegime bisey.olacak diye tvalete gitmeye korkuyorum..zorlamayin kendinozi temizlik eksik oluversin..Allah merhametli insanlarla karsilastirsin!!

Amin Birtanem Sağol allah razı olsun zorlanmiyorum yavaş yavaş her gün biraz biraz yapmaya çalışıyorum geç olucak ama güç olmasın acelemiz şu elektrik ve doğalgazı kesecekler nasıl oturalim evde zaten hastayım.
Kalinvalidemde bizde kalirsiniz demedi yüzyüzluk edip evinede gitmem

Eh be canim bu yaşta kacarak evlenmişsin. Kvler kacan gelinleri adam yerine koymuyor. Acelen neydi. Telli duvakli herkesin rizasiyla gelin olaydin bak nasil yardima geliyordu.

canım ya üzüldüm kaybetmene..
Banada öğle dedi ben desteğim kızım sen düşünme ben temizlerim ben toplarim ama nerde yok yalnızım

Eşim yapar yapmaz demiyorum oda bitkin geliyor arçelik Beko teknisyeni her gün klima çamaşır makinası buzdolabı bulasik makinası tamir edip bazen nakliyesini yapıyor..
Boş ver 2 gün geç olsun ne olacak..
Yarın onun da yüzü olmaz senden bir şey istemeye.

Okudum ama gozden mi kacirdim acaba?

Neden hamileyken tasıma isi cikardiniz ki?
Gelir kayinvalidemle toplariz diye mi dusundunuz?

Kararlarimizi alirken "bu kararin altindan ikimiz kalkabilir miyiz ya da tek basima bu isi ustlenebilir miyim" diye dusunursek sorun kalmaz diye dusunuyorum...

Gelmesi lazim yemeyr icmeye gelince damlamayi biliyorlar hemen biraz bozuldugunida belli edersin sonradan kendim hamile halimle becerdim topladim helal olsun bana der laf gidecek yere gider...

Asla unuturmuyum o kazindir beynimë artık tukurdugumu yalamam. gün gelicek elbet göreceGiz bizde ozaman bende kosmuyacam..

Zor bir zamana denk gelmis tasinma falan allah yardimcin olsun kimsemde yok diyorsun..yani kayinvalidende biraz umursamaz heralde sankiyabanci ivin birsey yapacak..

Eh be canim bu yaşta kacarak evlenmişsin. Kvler kacan gelinleri adam yerine koymuyor. Acelen neydi. Telli duvakli herkesin rizasiyla gelin olaydin bak nasil yardima geliyordu.

gelip istediler ailemle anlaşıldı söz günü ama ailem yan çizgi..
yok olmaz dedi kacirdilar beni Tekirdağ'da bir eve kapattılar neler yaşadım bir allah biliyor..
ailemi sevmiyorum ve onlardan istemiyor beddua edip duruyor.
daha derine girmek istemiyorum sinirlenicem çünkü çok kötü şeyler yaşadık.. Eşimin durumu yok diye hep kucumsediler ezdiler Eşim biliyor ailesi durumdan haberi yok olsa iyice kin bslerlerdi.

Hayatınız da ne erkek tarafının ailesi var, ne sizin aileniz yani. Eşiniz de sizin kadar genç mi? Bu yaşadıklarınızı sorunsuz atlatırsınız inşallah. Zor olucak belki ama gerçekten birbirinizden başka kimseniz yokmuş, bunu görmüş oldunuz; bu zorluklar çift olarak daha da kenetlemenizi sağlayacaktır inşallah.

Bende ev taşıdım çoğu şeyimi görümcemle kv topladı belimde fitik var diye. Evi temizlemeye bile geldiler. Taşındım ama hiç anlamadım. Allah razı olsun.
Sizin kayinvalidenizde merhamet yok bence hiçte minnet etmeyin. Eşiniz inşallah anlamıştır annesini. Siz kendinizi yormayın kolay işleri yapın hazırlayın. Koli katlama işini filan. Eşiniz işten gelince yapsın. Size birşey olsa kimse bakmaz gördünüz ışte o yüzden kendinize dikkat edin. Boşverin moralinizi bozmayın. Allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…