- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Ay çok Sağol Birtanem allah razı olsun Kıyamam sizlere dusunmeniz yeter istanbuldayim ben :)
Insanda merhamet olmalı evet ama bazı insanlarda yok suan yatıyorum allah yukarda hafif kaşık ağrım var dua ediyorum sadece..
Tüh şehirler tutmadı... Sürekli yat lütfen hiçbir şey bebişten daha önemli değiiil!
Ayy annemin deyimiyle gavur olsa yardim edilir,kaynananiz cok merhametsizmis gercekten
Şaştim kaldim canim ne vicdansiz kayinvaliden varmiş.
Eşin de üzülmüştür.
Komşun falan yok mu yardim edebilecek?
Sen kendine dikkat et bu kadar üzülme stres yapma halledilir bi şekilde.
Bu kadın annelik duygularını ameliyatla aldırmış sanırım
kırk kat el olsa ortada bebek varken gider insan
Aranız demek ki sandığın gibi iyi değilmiş.Gitsin oleyde taş dizsin düşüncesiz kadın
Evet canım dogunca koşa koşa gelir sevmeye yok malesef kimsem esimden başka oda korkuyor hep arıyor bak ağır bişi yapma otur yerde öğle yap ama oturar yapılamıyor silinmesi gerek dolaplar var bosaltilicak felan :/
ay sana yardıma gelesim gelditerbiyesz kadın...
Üzülme canım artık mesafeli olursun Allahtan eşin destekçi ne mutlu sanabide telefonda okey oynuyorum deyince baya üzüldüm..
evet maalesef ogleymis men yanlış Biliyormusum
Üzülme canım artık mesafeli olursun Allahtan eşin destekçi ne mutlu sana
Bu arada 5 ev taşıdım 3 aylık bebeğim vardı sonra işte kızım hep kucuktu hiçbirinde yanımda olmadı yine aramızda hep 1 sokak vardıHepsi aynı bu kaynanaların 8 aylık oldum daha bikere aramadi nasılsın bi sıkıntın varmı diye aramızda problem yokmuş gibi görünüyor biseyimiz yok ama aramiyor.biz arada ugruyorduk öyle haberi oluyodu bizden ama artık gitmicem agirlastim. Ararmi bilmem .yatak dosek hastayım bi kızım var 8 yaşında yemek yapmaya bile zorlanıyorum ama mecburum. Kayınvalidem yan sokakta bide yani
Hepsi aynı bu kaynanaların 8 aylık oldum daha bikere aramadi nasılsın bi sıkıntın varmı diye aramızda problem yokmuş gibi görünüyor biseyimiz yok ama aramiyor.biz arada ugruyorduk öyle haberi oluyodu bizden ama artık gitmicem agirlastim. Ararmi bilmem .yatak dosek hastayım bi kızım var 8 yaşında yemek yapmaya bile zorlanıyorum ama mecburum. Kayınvalidem yan sokakta bide yani
bu tip insanlar yardım etsede başa bi zamanı geldiğinde başa kalkar.boşver yardım etmesin amaaaa bebiş olduğundada sizin evden çıkmazsa sende tepkini koyuver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?