Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tüh şehirler tutmadı... Sürekli yat lütfen hiçbir şey bebişten daha önemli değiiil!

Şaştim kaldim canim ne vicdansiz kayinvaliden varmiş.
Eşin de üzülmüştür.
Komşun falan yok mu yardim edebilecek?
Sen kendine dikkat et bu kadar üzülme stres yapma halledilir bi şekilde.

Şaştim kaldim canim ne vicdansiz kayinvaliden varmiş.
Eşin de üzülmüştür.
Komşun falan yok mu yardim edebilecek?
Sen kendine dikkat et bu kadar üzülme stres yapma halledilir bi şekilde.

Eşim geldi uğraştı baya şekerim sorma yoruldu zaten işi baya yorucu..
maalesef kimse yok yanımda.
Bu kadın annelik duygularını ameliyatla aldırmış sanırım

kırk kat el olsa ortada bebek varken gider insan

Banada acayip geldi sorma vallahi şok üstüne şok yaşadım

Aranız demek ki sandığın gibi iyi değilmiş.Gitsin oleyde taş dizsin düşüncesiz kadın

Evet canım dogunca koşa koşa gelir sevmeye yok malesef kimsem esimden başka oda korkuyor hep arıyor bak ağır bişi yapma otur yerde öğle yap ama oturar yapılamıyor silinmesi gerek dolaplar var bosaltilicak felan :/

ay sana yardıma gelesim geldi terbiyesz kadın...

ay sana yardıma gelesim geldi terbiyesz kadın...

ay canım benim allah razi olsun eşim patronu aradı.. yarın ve oBur gün için izin aldı durumu anlattı hanim hamile düşük riskimiz var onu bırakmam diye sağolsun patronu izin verdi sevindik akşam akşam

Evet canım allah razı olsun iyiki eşim var.
izinde aldı işten yarın ve perşembe yarın toparlanicaz akşam taşınır perşembe doktora gidicez bebis için gün içindede beraber yerlestirirz yavaş yavaş
Üzülme canım artık mesafeli olursun Allahtan eşin destekçi ne mutlu sana

Hepsi aynı bu kaynanaların 8 aylık oldum daha bikere aramadi nasılsın bi sıkıntın varmı diye aramızda problem yokmuş gibi görünüyor biseyimiz yok ama aramiyor.biz arada ugruyorduk öyle haberi oluyodu bizden ama artık gitmicem agirlastim. Ararmi bilmem .yatak dosek hastayım bi kızım var 8 yaşında yemek yapmaya bile zorlanıyorum ama mecburum. Kayınvalidem yan sokakta bide yani

Bu arada 5 ev taşıdım 3 aylık bebeğim vardı sonra işte kızım hep kucuktu hiçbirinde yanımda olmadı yine aramızda hep 1 sokak vardı

bu tip insanlar yardım etsede başa bi zamanı geldiğinde başa kalkar.boşver yardım etmesin amaaaa bebiş olduğundada sizin evden çıkmazsa sende tepkini koyuver.

Ay canım benim ya neden boylelrr bilmiyorum benimkide yakın 5 dk sürmez gelmesi.
ama işte eşimle yapioz yavaş yavaş bu aksam tasinicak..
tasinalim da bitsin şu tantana..

bu tip insanlar yardım etsede başa bi zamanı geldiğinde başa kalkar.boşver yardım etmesin amaaaa bebiş olduğundada sizin evden çıkmazsa sende tepkini koyuver.

Ee tabikide öğle olucak bende yaparım yapacağımı bu zamana kadar hiç bişi demedim hep huyuna gidiyim aman laf olmasın moralim bozukken bile hep gulumsedim hiç sisinmedim ama deymezmis..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…