Ev Tekstil Bul

şaka bi yana qonca cnm almışken şu an durumun varsa pamuk saten al cnm diğerlerinden ranforcelardan alırsın illaki çünkü.

tatlım çeyize bitane pamuk saten yeter ya, diğer ihtiyaçlar bitse alırız bi tane daha amaa nerdee.. bi tane alırızzz pamuk satende olsun:dance:

ahhh ahhhh kartım müsait bi olsa şuan bende bunu alırdım

canım çok doldum ödeyemiyorum valla hem sevgilimin kredi kartından aldım ilk başta olmazdedi yemn ettimbi daha bişi almıcam diekorkuo ödeyemicemdie sevindi bu işe işine geldi çünkü taksit bitene kadr yok çeyiz

duru hiç yapmadım alışveriş ama yawww bacı yapmış

canm en başta biri evet çok güvenli demişti kırmızı yazıyla almış o arkadaşta

duru cnm bende alışveriş yapmadım ama bi arkadaşımız güvenilir oldugunu sölemiş, güvenilir gibi görünüyor baya kapsamlı bir site. bornozlarda varr benimde bornoza ihtiyacım var aile seti bakarız arada iyi oldu. tşkrler bu siteyi söyleyen arkadaşlara.
qonca cnm ikinci gösterdiğinde cok guzelmiş. of ne zor seçim yapmak dimiiiii

işlerim biraz yoğundu o yüzden giremedim kızlar, teşekkür ederim cevaplarınız için
bugün kartıma ödeme yapıp alışveriş canavarlığına devam edeceğim zemuszemus
yaşasın çeyiz hazırlamak:)

ayyy canmm buna da bayıldım bn bu haftasonu evshopa gittik alıoduk bunu son anda ablam yamuk yaptı bıraktım içim kaldı buna da sıra glecek inşD:

goncaaa alıyorsun bu sitede 59,90 tl 60 de yani. ahhh kartım müsait olsa affetmicemde limit kalmadı al al ohaoldumsmile

bencede yaşasınnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

ykyy seninkide supermiş ya. off bende doldum varya hiç limitim kalmadı bi 3 ay alamıcam birşey. diyorum ama indirimli bir bornoz setigörürseniz haber verinnn haaa:))))

yaa bnde kredi kartı alcam dedim sevgilim olmaz baş edemem snnle bn dedi her gördüğüme bayılıyoruım alcam diyorum onun var limiti az ama bi bitsin taksitlerim dönüşüm muhteşem olacakkkk:)

ayyy canmm bn gördümm bornoz setihemde taçın hemde evkur hemde 150tl 200den inmiş ayyy sölemesemiydim zincirlerini kırcan şimci:)

ykyy seninkide supermiş ya. off bende doldum varya hiç limitim kalmadı bi 3 ay alamıcam birşey. diyorum ama indirimli bir bornoz setigörürseniz haber verinnn haaa:))))

canımm limangoyu takip et derim sanki bornozlarla ilgili geliyor bi kampanyaa.. kızz bendee 2 ay yapamıcam alışveriş felan. annem diyoki sömürüyon her yeri diyo ohaoldumsmile

qonca bu arada ikinci gösterdigini daha cok beğendim ben yaaa. şimdi bi daha bakiim dedimmmmmdiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…