Ev Tekstil Bul

canım yaaa bende aldırmadımaslında kendisi almak istedi. Hayır diemedimsempatiksalakcinni . ama artık direk ihtiyaçlara yönelcem, şu 2-3 ay geçsinde :dilcikar:qonca taksitlerin bitsin alırsın, olmadı çok istiyosan o indirimli ranforcelardan al bitane

yok be canım neden heves olsun. Valla datlım annem tam gaz mutfak örüyor sonra bohça örecek. Bizimkiler temmuzda istemeye gelecekler inşallahhhhh

benimkide mayıs dio istemeye gelceklermişakannehir
hazır hissetmemeye başladım sanki naz yapıyorum delikafadulden

hee kızlar nevresim seçerken tavsiye ablam bnm kumaş fabrikasında üretim müdürü böle kocaman delikli olanlar hiç ii olmuyomuş bakın böle sıksa delik yoksa kapın hemen

benimkide mayıs dio istemeye gelceklermişakannehir
hazır hissetmemeye başladım sanki naz yapıyorum delikafadulden

pinkyyy bakk kesme çocuğun önünüüüü gelsin istesin ala ala bu ne naz yauu.. dicem ama bende naz yaparaktan temmuzu kabul ettim ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile5

Heyecanlanmışım bende ykyyy yanlış msjı alıntıyapmışımm ayy koptummmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

hehehehee temmuzda nişan olcak ama kesin bak ona naz yapmıomda bu isteme falan acayip eğlenceliii yaaaaa istemem varmam derim görürsün ozaman diyorumm oh ohhhh:jeyyar:

boşver cnm yaa a.s.bende kıpırkıpır oldu off hem çokzormuş bu yeni ev kurma olayı hemde çok guzelmiş yaaaa. Ama en cok neyi anladım biliomusunuzz bilaf var ya bekara eş (karı) boşamak kolay lafının anlamını çok iyi kavradım bu çeyiz masrafları ve zorluklarıylaaaasırnaşık şey

qonca cnm düğüm kasımgibi olcak, bizim ev kasımda bitecekmiş. O zamana kadar daha bihazırlanırıs inşallahh:hooray:

evet bnm ablam evlenmicem bn dedi birden eniştem çıktı evlenme kararı aldılar çok zorlandı çokeksiği vardı bn şimdiden başlıyorum ki ilerde rahat olayım

Bu haftasonu beyaz eşyaları boschtan alcaz inşallah nasipse.. %30 indirim varmış haberiniz olsun kızlar boschta bide hepsinibi mağazasından alıncada %15 kadarda indirim yapıolar.

valla pinky doğru konuştun. bizim düğün kısmetse 2011 yaz inşallah. şimdiden başladım büyük eşyalar araya girmeden ne alabildiysem kar diyorum sonra mobilyalar perdeler halılar ................. oy oy daha neler araya girecekkk... Allahım hepimizin yardımcısı olsun şöyle bi lafta vardır. Mevlam ev kurana yeni evlenene yardım eder. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…