Ev Tekstil Bul

yaa bnde kredi kartı alcam dedim sevgilim olmaz baş edemem snnle bn dedi her gördüğüme bayılıyoruım alcam diyorum onun var limiti az ama bi bitsin taksitlerim dönüşüm muhteşem olacakkkk:)

hehe haydeee 3 ay bekle barii :))) ah uleynn bu para yok mu delikafaduldendelikafadulden

Aynen yaşasınnnnhihoyyyt
Bende kıyafetlere bakardım
Bi kıyafet manyağı olarak
Ama bu sefer ilgi alanım nevresimler ve çeyiz olarak değiştikaydirigubbakcemile3

ayyy çok kararsın kaldımm sevgilime işve cilve yapıp ikisini de mi aldırsamm ayyyy

ykyy cnmmm days in colors geliyo dimiiiiiii havlu görünüyo amaaa of ya bi bornoz getirsinnn nolurrrr be yaaaaa aile boyuu:)))

aynen yaa duru hiççç kıyafet alasımm yokkk aşkımm sağolsunn bi evlenek dedük :))))

qonca sen bence 3 ünü aldırr yky nin gösterdiğide süpermişşşsositososito şakaaaa şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ykyy cnmmm days in colors geliyo dimiiiiiii havlu görünüyo amaaa of ya bi bornoz getirsinnn nolurrrr be yaaaaa aile boyuu:)))

evet evet canım bende bekliyorum kedinin ciğeri beklediği gibi :))) valla 92 i nin üstündeyse zor alırım limitim o kadar akannehir

kızlar minteksin bornozu nasıl bn şaypadagördüm çok güzel bornoz bi de küçük havlusu 50 kağıt hamam seti varkız erkek ayrı 25er kağıt data hoş olur gibi geldi ikisinde de terlik var ne yapcam acepp

bu arada limagoya days in colors un klozet setleri gelcek sanırım ya aynısı ev tekstilbulda var aynı resim wallaa, yine bornoz yok işte görüonuz dimi

ayy sorma heryere giriyorumm zorlasokuyorum bizimkinide bşi alaym 1 hafta ağız kulaklarda geziyorumzemuszemus

bu arada limagoya days in colors un klozet setleri gelcek sanırım ya aynısı ev tekstilbulda var aynı resim wallaa, yine bornoz yok işte görüonuz dimi

hadi yaaa.. ama dur belki o görünüyor ama seçeneklerde vardır yaa

ben sefgilime markofoniye çantalar gelmişti ondan aldırdım wallaa hiç yüzüm yok bişi istemeye şu ann bacım:kedi:

ya alınca bn ödüyorum canm ondan yüzüm oluo taksiti gelmedn veriorum mahçup olmamk için

Acaba bi hevesmi ki diyorum bazen
Anlamadım ne olduğunu

yok be canım neden heves olsun. Valla datlım annem tam gaz mutfak örüyor sonra bohça örecek. Bizimkiler temmuzda istemeye gelecekler inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…