Ev Tekstil Bul

ayy kışın şu kareli atkılar vardı ya böyle sütlü kahve gibiomnontum bi de laciveert çanta hep öyle giydimm

bende öyle kızlar çok fazla almam kullanırım tepe tepee:))) ama bunu görünce dayanamadımmm şıkır şıkırr:)))

Kızlar kaçta paydos ediosunuz ben 6 da daha 2 saat var çok canım sıkılıoo

gerci bi ay öncede limangodan almıştım amaadelikafadulden üff napiim yaaaa

annem bazen bana dioki sen ne biçim gençsin şıkır şıkır giyinip hergün yeni şeyler takarak gezsene dio amannnnn kiim uğraşcak

Ben boş mezar bulsam içine girer yatarım

benevdeyimama hiç çıkasım yok, ders çalışmam lazım bi mola veriim de kaç saat olmuş püff:bbo:

bende sevgilimle gezmek istiorum ama uzağız 1.5 saat mesafe var aramızda anca cumartesi

ayy bnm annemde öleolsa keşkeee çok yokluk görmüş annem çöp bile alırken saatlerce düşünr nevresimi nasıl eve sokcam valla korkuyorum

bnmde babam gıcık edio beni

her çeyizime bi şi aldığımda korkuo gidiomusun yakında evlencekmişin gibisin dio

annemle babam farklılar annemde al al ilerde sıkıntı çekme dio

çeyiz bu anne dersin, ihtiyaç ihtiyaç:)) evet öle çanta manta giysi çok alınca benim annemde kızıyor.

ayy geçen sevgilimn doğum günü vardı annesyle anlaştık kardeşyle faln onlara gittm nerde oturcaklar muhabbeti olmuş anlattı musti bana bnde anneme anlattım geldi ağlayaa ağlayaa evlencen mi sn ayy ciddiye binmeye başladı inşallah musti bu sene kalır da bi sene daha bnmle kalırsın üzülüo insan yaa

bende dedim aynı yerdeler mi acaba:) silivride canım otobüsle anca 1.5 saat

ya bende çeyiz almak istiyorum ama evdekiler aldırmıyor banka hesabı açtılar adıma oraya ablam babam para atıyolar zamanı gelince alırsın diyolar ama napayım burda gördükçe alasım geliyor

o da iyifikir celnur canım ama her zamanda kampanya olmuyor bazı şeyler gercekten indirimli oluyor onları kaçırma ara ara al koy biraz derim.

haklsın pinky diyorum ama dinleyen yok:roflol:neyse bana daha var 2011 seneye yine bu aylarda kampanya olur sanırsam

Ya benm sevgilim adapazarında

anca hafta sonları görüşebilioruz uff uzak ilişki yaşamak çok zor ya çokkkkkkkkk

qonca bnm annem 3 yıllık sevgilim var ama halen bilmio :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…