Ev Tekstil Bul

yky evet canım gercekten cokdogru bi laf söyledin. allah indirim kampanya vs karşılaştırıyor:))) yardım ediyor gercekten. ilk başladıgımda bi iğnem bile yoktu. Şimdi yine çok şükür oluyor birşeyler.

qonca canım evet erken başlamak hep daha iyi oluyor birden hepsini alamayız zaten çok eksik oluyor

kızzz inan bi kaç aya kadar inan 2 3 parça yoktu bi baktımm kii kararlar aldıkk kampanyalar sayesinde birden çok şeyim olmaya başladı şükür RABBİME

canlarım ben kaçtım, ders çalışmam lazım, kpss işte az kaldı. öpüyorum yanaklarınızdan, qoncacım hayırlı olsun gule gule kullan bye byeeee:a015:

ay kızlar ben ilk yorumu yaptım sonra sohbet genişlemiş

ben o sitenin güvenilir olduğunu sölemiştim hatırladınız mı beni

ya bende harıl harıl çeyiz düzüorum ama ortada söz nişan bi şi yok sadece sevgilim var

hatırladık şekerimm hoşgeldin gerii

yalnız değilsin bizde öyleyükk

ayy kızlar bişi dicem bn şimdi 18 yaşındaym ama ciddi bi insanım2012de düşünüyoruz biz sevgilim şu an 23yaşında ailede herkes 24/26 yaş arasında evlendi çekiniyorum laf yaparlar die

ya kızlar biz 3 yıldır çıkıoruz ben bi iğne almış insan değildim ama 4 aydır harıl harıl çeyiz yapıorum çeyizlerim sitesinde belki görmüşünüzdür aldıklarımı

Sevgilim üniv okuo 3 sene var daha evlenmemize ama ben çok evlenmek istiyorum.Ama olmuo işte

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::

ayy kızlar bişi dicem bn şimdi 18 yaşındaym ama ciddi bi insanım2012de düşünüyoruz biz sevgilim şu an 23yaşında ailede herkes 24/26 yaş arasında evlendi çekiniyorum laf yaparlar die

ay allah seni ne etsin kıs

bende 21 yaşındayım sevgilim 20 yaşında :) benmde ailemde yaşıtlarımın hepsi evlendi bi ben kaldım

bence senin yaşın çok normal evlen gitsinn :lepi:

ayy canm üzülme geç olsun güç olmasın geçer günler

o aldığım 7 tane nevresim takımının üstünde birlikte uyumak istiyorum

O aldığım bornoz takımda birlikte Bıcı Bıcı yapmak istiyorum kızlar ben aşkımı istiyomm :gitme:

valla goncacım çekinecek birşey yok neden yapsınlar yahuu eğer karşındaki hazırsa evliliğe adım atın derim

o aldığım 7 tane nevresim takımının üstünde birlikte uyumak istiyorum

O aldığım bornoz takımda birlikte Bıcı Bıcı yapmak istiyorum kızlar ben aşkımı istiyomm :gitme:

oyyy canını verene kurbann Allahım tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…