Ev Tekstil Bul

Bnm sevgilim benden küçük olduğundan işim biraz zor ama siz şanslısınız kızlar ne güsell

Malesef ben 3 sene beklicem

cnm ben işteyim ama cnm çok sıkılıo işler pek yoğun değil 2 patron yurtdışında rahatım yanee sizden ne var ne yok

hehehehe ya özledim :dance:sizi bi bakiim dedimm
yaowsss ya kıyamammm bendee aynı senin gibiyimm hattaa bazen sini roluyorum geçse şu gunler dieee üf püff ne yapsak faydasız beklicesss

bnde işyerndeym tatlım iş yok valla sabah bikaç fatura işledim bi suse kurdum o kadr

kızlar konu amacından şaşmışken ben size markofoniden aldıgım çantayı gösterimmmi:)))

Böle çalışarak para kazanmak gibisi yok rahat rahat

:))

göster cnm çantanı bakalım

bende dün bu 2 nevresimi aldım bende gösteriim dedim

ayy çok süslü bnmde çantaya ihtiyacm var etodagördm harikaydı bi düze çıkaymm

60 tl canım markofonide.var dahaaa, çoksüslü cici dimi:)) beğenmenize sevindim ayy yeni cici alınca paylaşmak gibisi yok
yaowsss senin minimallerine bayıldım zatenn

ayy cici demişken bn ciciye iç çamaşırı diyorum bizim burdakompedan açıldı ayy ayy ayy neler neler

kızlar bende sosyete pazarından çanta aldım uzun süredir aradığım çanta gerçi çakma marka ama olsun çok beğendim :))

louis..hımmm bunların çakma olmayanlarına güç yetmez zatenn canım cok gusel çok beğendim sende gule gulee kullan olurmuu.. ykkyyyyy canım beğendinmi çantamı sen

hmm güzelmiş canm bnde öleçantakoloksiyonu yok sevmem pek bi sevgilim aldı doğm günümde onu takıyorum habire

kız aynen bende öle hiç çanta sevmem 6 ay takarım bi çantayı ama bunu bi arkadaşta gördüm çok şık duruodu artık 1 senede bunu takarım heraldee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…