- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi heyecandorukta
-
Zamanla. .Bir düzene oturttuğum konu yemek :) İnşallah diğerlerinde de en kısa zamanda bir düzene oturtur rutin hale getirebiliriz :)
Allah bağışlasın bende bunu oturtmak istiyorum. Eşim çocuk olduğunda yardımcı olur vs. diyor ama ben evimde sürekli birinin olmasından rahatsız olurum o yüzden ikimiz bölüşebilelim istiyorum sorumluluğu...
Ins ogrenir ve ogretirsin canim. Ben artik aman dokunmasin yeter diyorum :)))Bilmedikleri için içimize sinmiyor, bizde beğenmeyince onlar eski düzen devam ediyor işte ben bunun önüne geçmek istiyorum. Ben beğenir teşvik edersem eşimde yapar diye ümit ediyorum :) Biz hafta çi her gün birlikte çıkıp birlikte giriyoruz haftasonu da çalışmıyoruz. Ben eşim evde olmadığında yapıyorum aslında da öyle bir zaman 2 ayda 1 anca o yüzden birlikte yapmayı öğrenmek istiyorum :)
Oy oy bu bizim azerinin konusu :) bir yıldır falan girmiyorum sayfaya ama cok sey öğrendim o sayfadan, ev isi ile ilgili püf noktaları ogreniyor insanhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42350377/
bak burası sana göre.:)
Tavsiyeleri okurken aklımafernandohoze geldi o da evde esine is yaptirmak istediğinde "hadi askim bak sen yaparsın/yakisikli kocam kaslı kocam" tarzi pohpohlamalarla is yaptiriyorum diyordu :))) boyle politik olmak da zor ama
Hosgeldin kiz seni görmek ne güzelhala yalakalıkla iş yaptırmaya devam :))))
hoşbulduk tatlım :) aynı şekilde..ben de çok sevindim seni gördüğüme canımHosgeldin kiz seni görmek ne güzel
Ben yemek işini napıcam bilmiyorum. kendi elimin ayarını falan lezzetli bulmuyorum. temizlik için bir yardımcım var onla devam edicez evlendikten sonra her hafta temizlicek orası tamam. yer silmeye bayılırım ben ama o vileda yerleri ıslatıp parlattıkça tatmin oluyorum ya. her gün yer siliyorum nerdeyse.Ben de yemek işini duzene sokamadim. Her gun ne pisirsem diye dusunuyorum. Temizligi seviyorum. Haftada 1 kez sil supur tamam. Wc banyo kullandikca sık sık temizlerim zaten. 2 kisilik evde baska ne olabilir ki.
kızlar bana yemek konusunda yardımcı olabilir misiniz?
benim ev temizliğim çok zor oluyor, daha doğrusu ev hiç derli toplu görünmüyor,
sebebi de, evlenmeden önce eşimin de benim de nerdeyse tüm ev eşyaları vardı, aynı eve gelince ve tuttuğumuz ev de büyük olunca tüm eşyalar biraraya toplandı,
herşeyden çifter çifter var, hepsi de sıfır eşyalar, satalım dedik, spotları bilirsiniz dalga geçer gb komik fiyatlar söylendi, hediye edelim dedik, malum bir söz vardır "gel malımı al deyince murdar olurmuş" aynen o hesap oldu burun kıvırıldı... nihayetinde ev tıklım tıklım eşya dolu...
ne kadar temiz düzenli olmaya çalışsam da ev derli toplu görünmüyor çıldırıyorum,
eşim sağolsun çöpü falan çıkartır, kirlilerini sepete atar, yemekten sonra masayı toplar ama daha çok kendine hizmet edilmesini sever.
ben de gebeyim, çok yoruluyorum artık pfffffffff
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyecandorukta konun ne kadar güzelmiş yaaaa devam etsene :)
8 ayda ipin ucu ne kadar kaçmış olabilir ki?
Fazla kaçmamıştir daha badanası bile yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?