"öle" mi bumu senin türkçen çok güldürdün beni yaAynı dili konuşamadık galiba. Neyse öle diorsanız öledir !!!!!
Kinaye yapilmis orada :)"öle" mi bumu senin türkçen çok güldürdün beni ya
Kızlar yeni evliyim sorunum ev temizligi yadirgamayin ama ev temizligi sevmiyorum evim surekli daginik oluyor evimizi gormek icinde surekli ani misafir oluor basliom kosustrmaya duzenli be titiz deilim ya yanlis anlasilmasin pis les kokan bir evimde yok ama evim genelde daginik oluyor calistigim icin yorgun oluom duzene temizlige nasil alisabilirim mis gibi temizlik malzemeleri aliom ama kullaniormuyum nadir mis gibi temizlik kokan bir evim olsun istiom ama benimkisi genelde daginik halilar yeni oldugu icin heryer tuylu esimde pek yapmior temizlik nasil aliskanlik kazanicam haftada bir ev temizlgi icin birisini tutacam ama haftalik yetmiorki kendimi bir sekilde alistirmaliyim bekar evinde rahatliga cok alismisim malesefadımın pasakliya cikmasindan korkuom esimin utusu cok oluor toplu yapamiom o gun ne giycekse onu utuluom bu yuzden hergun utu yapmak zorunda kaliom kizlar alisirmiyim asarmiyim bunlari 2 saat utu yapsam 10 gun rahat ederim aslinda ama yapmiom icimden gelmio bazende yorgun oluom
hadi ya öylemi gerçekten hiç zannetmiyorum..Kinaye yapilmis orada :)
Daha onceki mesajinda uyarmis arkadas konu sahibini Turkce konusuda, konu sahibi atarlaninca ayni sekilde cevap vermis :)
bir kuyruk acısı bırakmışım sizde, anlaşıldı :)hadi ya öylemi gerçekten hiç zannetmiyorum..
ayy ıyıkı böyle bırısı degılımmHaftada bir dusunuom ama bir haftaya kadar yine temizlik yapmam lazim bir sekilde duzene alismaliyim mesela disari cikacagmz zaman ustmdeki giysiler yatagin ustnde durur ne kullanmissam ortada durur oylece bir daginiklik va r ya bende bir bayan olarak kendmden utaniom ya
Aynı kendimden buldumöyle bir anlatmışsınız ki evinizin hali gözümde canlandı , fazla üşengeçlik iyi değil.
gece uyumam da yine de toplarım evimi .
Aynen aynıyız bir saat 2 saat geç uyurum yine temizlerimöyle bir anlatmışsınız ki evinizin hali gözümde canlandı , fazla üşengeçlik iyi değil.
gece uyumam da yine de toplarım evimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?