- 12 Ocak 2014
- 4.108
- 3.365
- 448
Bi arkadaşım vardı ;çok titizmiş gibi bi leğen suyla viledayı alırdı hiçççç süpürmeden o viledayı ordan oraya ordan oraya siviştirir geçerdi sulu suluSonra o leğendeki suyla ve tek bir bezle tv yi,sehpayı,camların önünü,masayı,kitaplığı,koltuk kenarlarını,kapıların önündeki kısımları,konsolu monsolu ne varsa silerdi bi de iki saat konuşurdu ayyyy çok yoruldum ayyyyyy beliiiimmmmmmm diye...Birde 1 yıl falan cam silmez camları yıkardı Ben öyle titizlerde gördüm yani ....Böyle temizlik konuları açılınca direk aklıma o geliyo geçen konuşuyoruz napıyosun diyorum ayyyyy napiim ya temizlik yapıyorum dedi
bu arkadas titiz degilmiski..nasil temizlik yapmasi gerektigini ogrenmesi gerekiyor bana kalirsa.
Kızlar yeni evliyim sorunum ev temizligi yadirgamayin ama ev temizligi sevmiyorum evim surekli daginik oluyor evimizi gormek icinde surekli ani misafir oluor basliom kosustrmaya duzenli be titiz deilim ya yanlis anlasilmasin pis les kokan bir evimde yok ama evim genelde daginik oluyor calistigim icin yorgun oluom duzene temizlige nasil alisabilirim mis gibi temizlik malzemeleri aliom ama kullaniormuyum nadir mis gibi temizlik kokan bir evim olsun istiom ama benimkisi genelde daginik halilar yeni oldugu icin heryer tuylu esimde pek yapmior temizlik nasil aliskanlik kazanicam haftada bir ev temizlgi icin birisini tutacam ama haftalik yetmiorki kendimi bir sekilde alistirmaliyim bekar evinde rahatliga cok alismisim malesefadımın pasakliya cikmasindan korkuom esimin utusu cok oluor toplu yapamiom o gun ne giycekse onu utuluom bu yuzden hergun utu yapmak zorunda kaliom kizlar alisirmiyim asarmiyim bunlari 2 saat utu yapsam 10 gun rahat ederim aslinda ama yapmiom icimden gelmio bazende yorgun oluom
işleri bekletmemek en önemlisi sanırım :) diyorum ama ben hemen yapıyormuyum hayır.ama alşkanlık eedindim akşam yatmadan ortalığı toparlayıp yatıyorum biraz daha düzgün oluyor.
ben haftada bir yarım gün kadın alıyorum.o kendi kafasına göre düzenledi evimi nasıl rahat ettim anlatamam.ben bu eve sığamıyorum diye söylenip dağınıklığımı böyle savunuyordum meğerse cidden beceriksizmişim :)
canım aynı benim gibiymişsin, sonun bana dönmesin diye sana uyarı amaçlı birkaç birşey yazmak istiyorum; ben 2 yıllık evliyim, küçükken annem ben ezildim sen ezilme dedi bana hiç temizlik falan yaptırmadı , koca kız olmuştum suyumu bile ayağıma getirirdi, bazen anneme kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye. sonra 4 yıl üniv okudum yurtta kaldım temizlik falan yapmadım. neyse gel gelelim konuya, eşimle ilk evlendiğimiz aylarda doğru dürüst temizlik yapmazdım, sürekli ertelerdim, bahane ederdim bugün başım ağrıdı yapmadım, bugün geç uyandım yapmadım, yarın misafir gelecek doğrudan yarın yaparım falan gibi, eşim de sağolsun hiç tepki vermezdi ben seninle evi temizlemen için evlenmedim sen yanımda ol yeter derdi, benim de canıma minnetti zaten yapmazdım. şu an iki yıllık evliyim, geçen ay bana ilgin azaldı ddiye oturdum ağladım, eskiden olsa gelir sarılırdı olur mu öyle şey falan derdi , şimdi ağladığımı duydu geldi odayabağıra bağıra aynen şunları söyledi; oturup burada ağlayacağına git evini temizle evi b*k götürüyor sen hala aşkın meşkin derdindesin, sen karılık vazifelerini yaptınmı ki ben erkeklik vazifemi yapıp seninle ilgileneyim... başımdan aşağı kaynar sular döküldü hakettim tabi bu sözleri. kadın dediğin temiz olur. şimdi artık her fırsatta yüzüme vuruyor pis olduğumu , eskisi gibi değilim yapıyorum artık ama adım çıktı dokuza inmez sekize. sen sen ol yeni evliymişsin madem, kendine çeki düzen ver, çalışıyorsun madem izin günlerinde yada olmadı akşam eve gelince 1 saat temizlik yap ara sıra. eşine günün birinde senin yüzüne vurma fırsatını verme. mutluluklar dilerim..Kızlar yeni evliyim sorunum ev temizligi yadirgamayin ama ev temizligi sevmiyorum evim surekli daginik oluyor evimizi gormek icinde surekli ani misafir oluor basliom kosustrmaya duzenli be titiz deilim ya yanlis anlasilmasin pis les kokan bir evimde yok ama evim genelde daginik oluyor calistigim icin yorgun oluom duzene temizlige nasil alisabilirim mis gibi temizlik malzemeleri aliom ama kullaniormuyum nadir mis gibi temizlik kokan bir evim olsun istiom ama benimkisi genelde daginik halilar yeni oldugu icin heryer tuylu esimde pek yapmior temizlik nasil aliskanlik kazanicam haftada bir ev temizlgi icin birisini tutacam ama haftalik yetmiorki kendimi bir sekilde alistirmaliyim bekar evinde rahatliga cok alismisim malesefadımın pasakliya cikmasindan korkuom esimin utusu cok oluor toplu yapamiom o gun ne giycekse onu utuluom bu yuzden hergun utu yapmak zorunda kaliom kizlar alisirmiyim asarmiyim bunlari 2 saat utu yapsam 10 gun rahat ederim aslinda ama yapmiom icimden gelmio bazende yorgun oluom
canım aynı benim gibiymişsin, sonun bana dönmesin diye sana uyarı amaçlı birkaç birşey yazmak istiyorum; ben 2 yıllık evliyim, küçükken annem ben ezildim sen ezilme dedi bana hiç temizlik falan yaptırmadı , koca kız olmuştum suyumu bile ayağıma getirirdi, bazen anneme kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye. sonra 4 yıl üniv okudum yurtta kaldım temizlik falan yapmadım. neyse gel gelelim konuya, eşimle ilk evlendiğimiz aylarda doğru dürüst temizlik yapmazdım, sürekli ertelerdim, bahane ederdim bugün başım ağrıdı yapmadım, bugün geç uyandım yapmadım, yarın misafir gelecek doğrudan yarın yaparım falan gibi, eşim de sağolsun hiç tepki vermezdi ben seninle evi temizlemen için evlenmedim sen yanımda ol yeter derdi, benim de canıma minnetti zaten yapmazdım. şu an iki yıllık evliyim, geçen ay bana ilgin azaldı ddiye oturdum ağladım, eskiden olsa gelir sarılırdı olur mu öyle şey falan derdi , şimdi ağladığımı duydu geldi odayabağıra bağıra aynen şunları söyledi; oturup burada ağlayacağına git evini temizle evi b*k götürüyor sen hala aşkın meşkin derdindesin, sen karılık vazifelerini yaptınmı ki ben erkeklik vazifemi yapıp seninle ilgileneyim... başımdan aşağı kaynar sular döküldü hakettim tabi bu sözleri. kadın dediğin temiz olur. şimdi artık her fırsatta yüzüme vuruyor pis olduğumu , eskisi gibi değilim yapıyorum artık ama adım çıktı dokuza inmez sekize. sen sen ol yeni evliymişsin madem, kendine çeki düzen ver, çalışıyorsun madem izin günlerinde yada olmadı akşam eve gelince 1 saat temizlik yap ara sıra. eşine günün birinde senin yüzüne vurma fırsatını verme. mutluluklar dilerim..
canım aynı benim gibiymişsin, sonun bana dönmesin diye sana uyarı amaçlı birkaç birşey yazmak istiyorum; ben 2 yıllık evliyim, küçükken annem ben ezildim sen ezilme dedi bana hiç temizlik falan yaptırmadı , koca kız olmuştum suyumu bile ayağıma getirirdi, bazen anneme kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye. sonra 4 yıl üniv okudum yurtta kaldım temizlik falan yapmadım. neyse gel gelelim konuya, eşimle ilk evlendiğimiz aylarda doğru dürüst temizlik yapmazdım, sürekli ertelerdim, bahane ederdim bugün başım ağrıdı yapmadım, bugün geç uyandım yapmadım, yarın misafir gelecek doğrudan yarın yaparım falan gibi, eşim de sağolsun hiç tepki vermezdi ben seninle evi temizlemen için evlenmedim sen yanımda ol yeter derdi, benim de canıma minnetti zaten yapmazdım. şu an iki yıllık evliyim, geçen ay bana ilgin azaldı ddiye oturdum ağladım, eskiden olsa gelir sarılırdı olur mu öyle şey falan derdi , şimdi ağladığımı duydu geldi odayabağıra bağıra aynen şunları söyledi; oturup burada ağlayacağına git evini temizle evi b*k götürüyor sen hala aşkın meşkin derdindesin, sen karılık vazifelerini yaptınmı ki ben erkeklik vazifemi yapıp seninle ilgileneyim... başımdan aşağı kaynar sular döküldü hakettim tabi bu sözleri. kadın dediğin temiz olur. şimdi artık her fırsatta yüzüme vuruyor pis olduğumu , eskisi gibi değilim yapıyorum artık ama adım çıktı dokuza inmez sekize. sen sen ol yeni evliymişsin madem, kendine çeki düzen ver, çalışıyorsun madem izin günlerinde yada olmadı akşam eve gelince 1 saat temizlik yap ara sıra. eşine günün birinde senin yüzüne vurma fırsatını verme. mutluluklar dilerim..
cnm bende haftada yarım gün almak istiyorum . neler yapıyor kadın yani neler beklemeliyim aldığım kadından
ayy çok üzüldüm cnm yaaa. benim eşimde birgün bana demez inşallahben yapıyorum ama cumartesi sadece. işten gelip bir eve bakıyor birde ayaklarını uzatmış oturan bana. yemek yapmayıncada şakayla karışık acıktım niye yapmadın diyor. ama napiyim işten gelip temizlik yapamıyorum
ben dağınık değilim canım sadece biryerde toz görsem beni rahatsız eder ama çok üşenirim temizlemeye sürekli ertelerim. ev öyle tozlu 3-4 gün bekler sonra temizlerim. şimdi çabaladığımı görmüyor bende buna sinir oluyorum. hiç belli etmezdi bu kadar bozulduğunu, bi anda patladı ve ben şok oldumAAAA bu kötü olmuş yaaa..Eşin hiç mi önceden belli etmiyordu bu kadar bozulduğunu ,ya da siz gerçekten mi çok dağınıktınız adama ne kadar tak dedittirse de böyle dannnnn diye vurulur mu ya insanın yüzüneüzüldüm şimdi nasıl peki görüyor herhalde çabaladığınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?