Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar. Üç aylık bebeğim var ev tipi anakucagi almak istiyorum ama kararsız kaldım. Kullananlar varsa yardımcı olabilirler mı? Kullanışlı mı, almalı mıyım? Beni rahatlatır mı biraz?
Merhaba kızlar. Üç aylık bebeğim var ev tipi anakucagi almak istiyorum ama kararsız kaldım. Kullananlar varsa yardımcı olabilirler mı? Kullanışlı mı, almalı mıyım? Beni rahatlatır mı biraz?
belki yanlış yapıyorum ama 1 aylık bebişim bayılıyor ana kucağında uyumaya.. başka türlü de zor uyuyor :) e bebekten baby plus marka aldık.. öylesine alıp oha en çok bunu kullandık dediğim şey daha şimdiden..
Bebeğim Doğmadan önce almıştım üç ay bitti sürekli kullanıyprum,bebeğimde seviyo,evde mutfağa salona taşıma açısındanda rahat oluyor.100 tl civarında bir fiyata almıştım.ödediğim parayı fazlasıyla haketti
4moms mamaro 3 kesinlikle tavsiye ederim. ama pahalı bişey. bu yüzden 2. el alın bence. zaten çıkarıp yıkanabiliyor oturma alanları. hayatımı kurtaran cihaz. bende vardı ama başkasına verdim.
İlk 2 aydan sonra kesinlikle yatmadı.
Oyun halısında daha çok vakit geçiriyor.
Dönmeye başladı, düşme ihtimali oluştu bende kaldırdım.
Aklınızda olsun.