• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mayıs Ayı Anneleri Kıyafet Fikirleri ❤️

Yagmur6897

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
24+5 günlüğüz doğum tarihimiz Mayısın son haftası görünüyor bebek için kiyafet neler alınmalı veya Mayıs doğumlu çocuğu olan anneler siz neler giydirmiştiniz? Bir kaç zıbın aldım kısa ve yarım kollu ama uzun kollu yenidoğan zıbında almalı mıyım? Şimdiye kadar bebek arabası, park beşiği falan yenidoğan çeyiz seti halinde hepsini aldım bir tek gardrop kaldı kıyafet olarak da 7 adet uzun kollu tulum(3'ü patiksiz diğerleri patikli şekilde), 5 patikli alt, 3 patiksiz alt ve 4 tane 5li hastane çıkışı, 2 adet ince 2 adet kalın battaniye ve ayrıca müslin battaniye aldım başka neler almalıyım? İlk bebeğim o yüzden tecrübesizim 0-3 ay kısa kollu tişört felan almalı mıyım? Rahim ağzı kısalığım olduğu için karnım iyice büyümeden herşeyi halletmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.🤗🤗

Bebeğim mayıs sonu doğdu ilk 1 haftadan sonra full sadecd kalın askılı zıbınlaydı evin içinde

Bebeğim mayıs sonu doğdu ilk 1 haftadan sonra full sadecd kalın askılı zıbınlaydı evin içinde
Peki ilk 1haftada uzun kollu zıbın kullanmişmiydiniz yoksa hastane çıkışı ve tulumların içine kısa kollu zıbınlar yeterli midir?

Peki ilk 1haftada uzun kollu zıbın kullanmişmiydiniz yoksa hastane çıkışı ve tulumların içine kısa kollu zıbınlar
Peki ilk 1haftada uzun kollu zıbın kullanmişmiydiniz yoksa hastane çıkışı ve tulumların içine kısa kollu zıbınlar yeterli midir?
benim aldıgım takınlar kendiliğinden zıbınlı oldugu için içine bir şey giydirmedim çünkü hava aşırı sıcaktı bazılarında yoktu ben onlar için 2 tane almıştım iç zıbın olarak onları kullandım ilk iki üç gün içine hatta şöyle söyleyim 3. Gün doktor kontrolüne giderken sadece müslin uzun tulum giydirmiştim doktoruma danıştım bu bile fazla üzerine demişti

24+5 günlüğüz doğum tarihimiz Mayısın son haftası görünüyor bebek için kiyafet neler alınmalı veya Mayıs doğumlu çocuğu olan anneler siz neler giydirmiştiniz? Bir kaç zıbın aldım kısa ve yarım kollu ama uzun kollu yenidoğan zıbında almalı mıyım? Şimdiye kadar bebek arabası, park beşiği falan yenidoğan çeyiz seti halinde hepsini aldım bir tek gardrop kaldı kıyafet olarak da 7 adet uzun kollu tulum(3'ü patiksiz diğerleri patikli şekilde), 5 patikli alt, 3 patiksiz alt ve 4 tane 5li hastane çıkışı, 2 adet ince 2 adet kalın battaniye ve ayrıca müslin battaniye aldım başka neler almalıyım? İlk bebeğim o yüzden tecrübesizim 0-3 ay kısa kollu tişört felan almalı mıyım? Rahim ağzı kısalığım olduğu için karnım iyice büyümeden herşeyi halletmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.🤗🤗
Haziran ortası doğum yaptım. İlk zamanlar uzun kollu hastane çıkışlarını giydirdik ama sonra tüm yaz kısa kollu body ile geçti. Klima açınca altına uzun pijama gibi giydirdik. Hava öyle sıcaktı ki kısa kollu tshirt şort takımlar (neyse ki 2-3 tane almıştım) hiç kullanılmadı. Nadiren.

Back
X