ev tozları ,küf mantarları en çok yataklarda bulunuyormuş ve alerjiyi tetikliyor kızım 8 yaşında ve yıllardır uğraşıyorduk fakat yataklarımızı bir firmaya temizlettikten sonra rahata erdik herkese tavsiye ediyorum yataklarınızı hijyen hale getirin öyle mutluyum ki paylaşmak istedim..
99 tl ama zaten 6 ayda bir yapılıyor .yıkamıyorlar ve çıkan tozlardan yanında alerjen testide yapıyorlar beni altı ayda bir kendileri zamanınız doldu diye arıyorlar yaptırıyorum...
99 tl ama zaten 6 ayda bir yapılıyor .yıkamıyorlar ve çıkan tozlardan yanında alerjen testide yapıyorlar beni altı ayda bir kendileri zamanınız doldu diye arıyorlar yaptırıyorum...
bende halılarım için su filtreli elektırıklı supurge aldım gerci artık her yer için kullanıyorum koltuklarımda yatagımda -supurgenın basını iyice temızledıkten sonra uygularım ama-
bende merakımdan bakıcam sımdı su sıteyı,halı yıkama gibi verıyoruz sanırım
yaaa bayanlar, bende de var toz ve küfe karşı alerji. daha yeni öğrendim. 1.5 yaşında bebem hacettepeye giderken dr lar bana sen de mutlaka muayene ol sorun var dediler. sanatoryumu tavsiye ett,ler. ben de gittim. ve foster e başladım. oğlum kadar dikkat etmesem de dr bana bunu kullan sonra ilaçlı nefes testi yapacaz dedi.
ben çok panik oldum bu aralar. ne yapçaz anasını satan