- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi RickandMorty
-
kapora vermezseniz ilanı kaldırmıyorlar genelde.yine de dikkatli olun emsallerinden fazla ucuzsa bir hilesi olabilir.
Para göndermediyseniz dolandırılmış olmazsınız ki. Kaparo göndermiş olsaydınız ilanı kaldırması gerekirdi. Nerden bilsin sizin ciddi alıcı olup olmadığınızı, bir de onun açısından bakın.
Gerçekten cok ilginç düşünceler bunlarUygun gerçekten. Adamın adını yazınca da internette hiç bir şey çıkmıyor şaka gibi sadece bu ilan çıkıyor whatsapp ta fotoğrafı var ama bilemedim açıkçası. Vazgeçme eşiğindeyim hani ya değişik sorunlu bir evse ne bileyim her türlü şey geliyor insanın aklına pkklılar falan çıktıysa böyle şeyler düşünüyorum
İlk defa ev tutyorsunuz galiba...Sözleşme imzalanana kadar ilanı ben olsam da kaldırmazdım...Çünkü son dakkada cayanlar da oluyor...Telde konustunuz diye neden hemen ilanı kaldırsın ki?
Dolandırılacağınızdan korkuyorsanız evin tapusunu görmek istediğinizi söyleyin ama bu sefer de hoşuna gitmeyip sizden vazgecebilir...
Gerçekten cok ilginç düşünceler bunlar
Acilen tv yi azaltın. Para vermeden kimse dolandirilmaz bu arada. Olsa olss duygunuzla oynanmis olur. Ben bu cekinceyi anlayamadim. Para verilirken zaten imza atarsiniz sozlesmeye heralde
Evi görmeden nasıl tamam belki gördün begenmedin. Hep böyle takıntıli misinizAy ne bileyim öyle emin konuştuk kiTamamdı yani bu iş ama siz de haklısınız
Nasıl olmayacak evin tapusunu ve kişinin kimlik fotokopisini isterseniz yaninda sözleşmenin. Ya da noterde halledin bu kadar guvenmediyseniz. Ya da kiralamayin o zaman ama sözleştik ilani duruyor demekte ne biliyim.Ama ya aynı anda 10 kişi birlikte kiralıyorsak evi benden önce de 5 kişiye vermiş düşünsenize sözleşmedeki isim de yalansa mesela elimde hiç bir şey olmayacak
Benim de aklıma evin faturalarını istemek geldi aynı isim ise anlattığı olay doğrudur diye düşünecektim.
Öğrenci hayatı.. öncelik para oluyor malesef ana biraz takıntılı felaket senaryolu bi insan olduğum hissi gelmiyor değil. ama İstanbulda olmasam bu kadar düşünmem gerçektenEvi görmeden nasıl tamam belki gördün begenmedin. Hep böyle takıntıli misiniz
Bizde evi sattık yeni. Çok kişi arıyordu biz aldık tamam diye ama ne alan vardı ne gelen. Bizde o yüzden kaldırmadık ilandan tam kesinlesene kadar . Öyle bisey olduğunu sanmıyorum ama yinede emin adimalrla ilerleyin
Tam olarak o geliyor. Öncelik tabiki lara olacak para mühim de sizin şüphe duyduğunuz konuda mantık hatası var.Öğrenci hayatı.. öncelik para oluyor malesef ana biraz takıntılı felaket senaryolu bi insan olduğum hissi gelmiyor değil. ama İstanbulda olmasam bu kadar düşünmem gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?