Ev tuttuk ama dolandırılıyor muyuz??

Ev normal fiyatlı ev olsa kapora almadan ilan kalkmaz normal diyecektim ama yem gibi geldi bana.. sağından solundan araştırın neler duyuyoruz.

Merhaba,
Asıl ilginç olan ne biliyor musunuz,adamın sizleri hiç görmeden evinin anahtarını sizlere kargolayabilecek olması.
Ortalık bu kadar kötüyken kim buna cesaret eder.

Adam zaten 4-5 gün sonra geliyormuş. Evi görmeden ve kontrat imzalamadan para vermeyin. Bu süre zarfında adam vazgeçerse ve ya başkasına kiralarsa kısmet diyeceksiniz, ne de olsa ev onun ama dolandırılmamak için dediğim gibi önce evi görüp kontratı yapın. Adam başka kiracılar da mı yedekliyor, olabilir, siz de başka evlere de bakın bu arada. Umarım istediğiniz ev olur hayırlısı olsun.

Garip olan ilanı kaldırmaması degil, anahtarı para karşılığı hic tanımadığı kişilere yollayabilecek olması. Ayrıca evi gormeden neden tutacağız diyorsunuz ki böyle ev mi kiralanır? Ne malum begenmegeceginiz bsy çıkmayacağı?

Meb adı soyadı yazınca çıkmıyor bir şey.. şüphe uyandıran bir diğer mevzu da adamın adına dair elle tutulur hiiç bir şey yok
Bana pek iyi kokular gelmedi. ogretmen olanlarin genelde okuluna kadrosuna internetten ulasilir. Hic bir sey cikmamasi cok tuhaf. Sakin para vermeyin. Boyle dolandirilan cok insan var.

Bana pek iyi kokular gelmedi. ogretmen olanlarin genelde okuluna kadrosuna internetten ulasilir. Hic bir sey cikmamasi cok tuhaf. Sakin para vermeyin. Boyle dolandirilan cok insan var.
Vermeyeceğim evi görmeden ama artık görsem de adama nasıl güveneceğim bilmiyorum

Asla çıkmıyor beni de en çok şüphelendiren bu. Biraz farklı adı soyadı. Yani o isimde başkası yok bana kalırsa türkiyede yada varsa da akrabasıdır çünkü soyadı da değişik. Sizin öğretmen sorgulama vs gibi bi sisteminiz yok değil mi adını soyadını özelden söylesem

Malesef oyle bir sistem yok
Ancak isim soyisim sonuna meb koydugunuz halde okulu cikmiyorsa sanmam o kisinin ogretmen oldugunu.

Malesef oyle bir sistem yok
Ancak isim soyisim sonuna meb koydugunuz halde okulu cikmiyorsa sanmam o kisinin ogretmen oldugunu.
Yok çıkmıyor. Adı soyadını bana söylemedi ama evi bulduğum sitede yazan ad soyad. Ben yine her okulun sitesi yok yada sitede öğrenmen isimleri yoktur yada sözleşmeli vs dir diye düşünmüştüm ama gerçekten garip öğretmen olan hangi tanıdığımı yazsam çıktı hemen okulu. Hayır dolandırıcılıksa da o kadar usta bi insanki büyük oynuyor yani öyle kapora ver ilk sana göstereyim tiplerinden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…