İsteklerini açık açık söyle.Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum
Ayrıca bir arkadaşım oturuyor KV ile altlı üstlü. 8 ay falan oldu. Bir problemleri olmadığını söylüyor. Ama arkadaşım çok iyi biridir. Kimsenin tavuğuna kış demez yani tabiri caizse. KV yi de gördüm olgun bir kadına benziyor. Ama sizde durumlar nasıl olur bilemeyizKV yi de tanımıyoruz seni de... Karakter meselesi. İki tarafin da olgun ve anlayışlı olması lazım. Nişanlına bize yaptığın gibi açıklama yap ama annesini kötülemeden! "Şimdi bak ne güzel iyi geçiniyoruz ama yakın olursak sorun çıkar diye korkuyorum. Kötü olmak istemiyorum annenle sorun yaşamak istemiyorum. Biraz mesafeli olursak ufak tefek hatalarımızı daha hoşgörülü karşılayabiliriz vs. " Sonuçta hiçbir erkek eşi ve annesi arasında kalmak istemez. Açık açık konuş
Sağolun cevabınız için. Bende aynı fikirdeyim zaten dediğiniz şeylerden yola çıkarak istemiyorum. Demek istediğim tek mantıklı yanı kira meselesi ama diğer sıkıntılar olacaksa isterse üstüne para versinler yine istemem.Yaşanacak sorunları, yaşanmış sorunları bir okuyun burada.
Aile kurmak isteyen insan bağımsız olmalı.
Öyle bir an geliyor ki azıcık aşım kaygısız başım moduna geliyorsunuz.
Oğluyla aynı yatakta uyuyanlar,oğlunu hala emzirmeye kalkanlar,karın beni senden kıskanıyor diye saçmalayanlar,her öğünü beraber yemek zorunda bırakanlar.Doğum günleri özel günlerde evlilik yıldönümlerinde,sevgililer gününde oğluyla olmak isteyenleri hiç mi okumadınız?
Kendi misafirini sırf aynı binada diye gelininde ağırlayanlar,tüm işleri ona yaptıranlar.
Sürekli bir arada olunduğu için yüz göz olmalar falan hiç mi korkutmuyor.
Aynı binada diye anahtarı kendisinde olmak zorunda hissedenler, evde kimse yokken girip gelinin iç çamaşırlarına kadar kontrol edenler,ben hepsini burada okudum.
Geçim zor evet,ev alınacaksa aile dibinde değil farklı yerde yapacak o evi ki siz artık bir aile olun.
O annesinin dibindeyken ailesi hala onlar olacak siz de el kızı.
Aksi durum trilyonda bir görülmüştür.
Ne kadar uzak o kadar iyidir.
Mutluluklar
Neden, bu düşüncenin nesi kötü? Ben bu yönden sıkıntı görmedim fikirde günümüzde geçim kolay değil herkes için.
Hevesini çat çat kıracaksın ki senin hevesin ilerde kaçmasın ben çok rahatım bak
Kız benim bile icim karardıEv yapmakla almak arasinda cok buyuk tutarda fark mi var ?
Sikinti nebiliyo musun ? Es degil annesine baskasinin dogurdugu kiz almak.
Ayni binada oturan kac kisi kendi evinde oturuyo ?
Kahvalti biarada yemek biarada once kv evi temizligi sonra kendi evin ki kendi evini yatmadan yatmaya kullanirsin.
Evine hergelende kvyi cagirmak zorundasin cunku alinir annenle bile basbasa bi kahve icip konusanazsin ayni sekilde kvye gelen herkeste sende orda olmak zorundasin cunku gelinsin.
Biyere gidicek olsan annemle git der cunku kaybolursun bekci lazim yada annesiyle gitmelisin o da olmadi haber vermelisin
Sex yapmiycak misiniz? Ee asagidan duyucaklar zira ses yalitimi yapacigini hic sanmiyorum.
Agiz tadiyla kavga edemezsin asagi ses gider gulemwzdin evinde oturup jocanla tv bile izleyemezsin
Simdi bunlarin nesi iyi?
Aynen öyle vallahiKız benim bile icim karardıkonu sahibi bu yorumdan sonra net karara ulaşmıştır umarım...
Kız benim bile icim karardıkonu sahibi bu yorumdan sonra net karara ulaşmıştır umarım...
Var canım hatta 2 tane de görümcem var çok iyi anlaşırızSenin kaynanan var mi bibicim ?
Ben neseni olmamasina baglamistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?