Ev üstüne ev

bence oturma yani sende tedirgin olmussun ozelinuz olmicak her gittiginiz yerde kafasini cikaran kaynanan olcak kaynananla cok iyi anlassan bile zmanla malesef anlasmazliklar cikabiliyor biz de alt ust oturuyoruz

o biraz kayınvalidenize bağlı herkeste aynı olmuyor. nasıl anlaşabiliyor musunuz sizin aranız nasıl kayınvalidenizle öyle herşeyinize karışan biriyse tabi yapamazsınız. ama yok evladım siz kendi yuvanıza bakın modundaysa kendi başınada bir hayatı varsa belki o da sizi istemeyeceek yakınında. benim annemler istemiyor mesela. herkes kendine baksın ben yıllarca çalıştım şimdi gezip tozucam sizin kavganız gürültünüzle uğraşamam ben diyor mesela. ama şunu özellikle belirtiyim evliliği en çok yıpratan şey geçin derdi maddiyat. kendi eviniz olacakken kiraya çıkmak gerçekten hızlı yıpratır sizi. tabi kayınvalidenizle yakın olmak size huzursuzluk vermeyecekse. huzur parayla ölçülmez çünkü.

Sevgilim demişsin, bunlara kafa yormak için çok erken değilmi :) nişan olsun, söz olsun,yaz gelsin katı çıkmaya başlasın düşünürsün :)

Kesinlikle ama kesinlikle asla kabul etme on senedir eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve hep sorun biraz eve geç gelsem hemen triplere giriyorlar bu en küçük ornek sana burada çoğu bayan yaşamış görmüş madem sordun dinlemeni tavsiye ederim. Uzak ol değerin olsun.

Ne kadar uzak okadar iyi benim arabayla 5 dakika uzaklikta ama ordan yetisiyorlar yakin olsak aman

Kırılsın hevesi, başta böyle iyi niyet gösterince evlendiğinizde hep beraber tepenize çıkarlar.

Boyle bir konu aciyorsan demek ki sende altli ustlu yapamazsin.
Oyuzden simdi fikrini belirt yoksa ilerde pisman olursun.

Aslında ben uyumlu bi insanım tanıdığım kadarıyla o da öyle ama içine girmeden bilemem tabi. Asla öyle büyük kavgalara gireceğimi sanmıyorum zaten ama rahat etme açısından hep bi tedirginlik olur ya da her şeyime karışılır, eleştirilirse huzursuz olurum.

Sevgilim demişsin, bunlara kafa yormak için çok erken değilmi :) nişan olsun, söz olsun,yaz gelsin katı çıkmaya başlasın düşünürsün :)
Başlamasın ilişkimiz ciddi aileler biliyo ama resmiyet yok okulu ve bi şeylerin oturmasını bekliyoruz inşallah :) o da bizim adımıza girdiği için bu düşünceye kendimde buna kafa yorma hakkı buluyorum

O zaman iş işten geçmiş olur. Nişan olduktan sonra adam illa üstte oturacağız derse ne yapacak? Nişan atmak da en az boşanmak kadar yıpratıyor kadınları. Aman adım nişan atmış olmasın diye, o kadar hazırlık yapıldı düğün iptal mi olsun diye kaç kadın o aşamada her şeye göz yumup evleniyor. Asıl şimdi konuşacak ki işler istediği yönde gitmezse yol yakınken dönebilsin. Hem adam parayı eve yatırdıktan sonra konu sahibi istemem derse demez mi niye baştan söylemedin diye?
Konu sahibi, aklında ne varsa şimdi söyle. İstediğin yere ev yapabilirsin ama ben altlı üstlü oturmak istemiyorum de. Belki o zaman diyecek ki madem queenpi oturmayacak neden paramı buna harcayayım. Veya sen istesen de istemesen de o evi yapacağım diyecek. Konuşmazsan ilerde niye o zaman söylemedin ben evi yaptıktan sonra mı aklına geldi der ve çok da haklı olur.

Ovvv hayat bu kadar uzun vadeli planlar içinn çok kısaa :) kafam almaz benim vallahi.

Başlamasın ilişkimiz ciddi aileler biliyo ama resmiyet yok okulu ve bi şeylerin oturmasını bekliyoruz inşallah :) o da bizim adımıza girdiği için bu düşünceye kendimde buna kafa yorma hakkı buluyorum

Olmadı evi kiraya verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…