Ne kadar uzak o kadar iyiMerhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum
Gerçek düşünceni söyle ilerde pişman olmamak adına. Kayınvalide her ne kadar iyi de olsa yakın olmak iyi olmuyor. Ne kadar uzak o kadar iyi.Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak dolum doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum
Sakın Sakın Sakın Sakın Evet derme , Derken bir sonrakı konun Lanet Kv olur :)Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum
İnşallah o evde yaşarsanız tek oh dediğiniz nokta bu olmaz.kira derdimiz olmaz
Direk olumlu Bi şey söylemedim aslında kısmet filan dedim çünkü pek imkanı yoktu. O da hoba ben ev yapıyorum demedi fikir aldı hayallerini anlattı hevesli görünce kırmak istemedim o an sadece. Emine boyuna yeni yeni düşünüyorum.Malesef kızlarımızın sorunu bu. Baştan tamam diyorsunuz sorun olmasın diye sonra olmaz deyincr adamlar sorun yapıyor. Baştan desenize ne saçmalıyorsun ne kat çıkması bana sordun mu diye.
Bende böyle düşündüm aslında önce kendimize ait ayrı bi ev ayrı bi düzen oturtalim. Sonra sen yine yap illa istiyosan hayalindeki evi yazları kalabiliriz orda bahçeli filan zaten bağ gibi bi öneri sunabilirim.İlk sene olmaz. İlerleyen zamanlarda olur da anne kız gibi olursunuz belki o zaman olur ama en baştan ev üstüne gelirseniz mutlu olma ihtimali sıfır.
Neden, bu düşüncenin nesi kötü? Ben bu yönden sıkıntı görmedim fikirde günümüzde geçim kolay değil herkes için.İnşallah o evde yaşarsanız tek oh dediğiniz nokta bu olmaz.
Ben evlenmezdim böyle düşünen biriyle.
Net.
fırtına iz kamiiiiinkMerhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum
Yaşanacak sorunları, yaşanmış sorunları bir okuyun burada.Neden, bu düşüncenin nesi kötü? Ben bu yönden sıkıntı görmedim fikirde günümüzde geçim kolay değil herkes için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?