- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
emeğine sağlık lahmacun yanında ayran bol havuc sogan bırde acılı ezme ohhhhhhhhhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımemeğine sağlık lahmacun yanında ayran bol havuc sogan bırde acılı ezme ohhhhhhhhhh :)
Artık bizim köşedeki Bayram ustanın sipariş telini sileyim bari...Bu tarifle miiisss gibi evde yapıveririm
Ellerinize sağlık...Başarılaar...
Çok teşekkür ederim canım
Silme kız adamın ekmegiyle oynamiyim şimdi![]()
78 ziyaretçi miiii ?
Galiba bu tarifle sadece bizim Bayram ustanın işlerine sekte vurulmayacak.Lahmacun sektörü öldü beee![]()
Anaaaaaaam hakikaten o ne be öyle sen söyleyince dikkat ettim![]()
Öyle bakıp tarif almakla olmaz ama üyelik alıp , oy da kullanın bari...değil mi ama![]()
oyle tabioy veren her kese benden bir lahmacun
![]()
emrin olur bebekimben yanında ayran da isterim birazda içine salata koy tamam mı azi......günlerdir aç be aç şu garibe bir lahmacun![]()
Aman Allah'ım şuan öle böle istemiyor canım bir kaç saat sonra hemen yapıyorum şimdilik aç karnımı makarnayla doyurayım dayapar yapmaz gelicem yorum yazıcam canım ellerine sağlık çoooooook nefis görünüyor.................
![]()
emrin olur bebekim
ay bacim siz hamileler girmeyin boyle yerlere her saat basi bi sey aserirsiniz
saka sakayaparsan yorumunu beklerim canim ama yufkaya dikkat cok kalin olmasin
![]()
ekrana bakarken ağzımın suyu aktı zor topladımmm kızzz
bu nefis şeyy yaa bravooo ayy oyumu kime kullanacağımı bilemiyorum çok zorlanacağım sanırım![]()
caniniz cekerse yapin diye tarifini de verdim kuzume ama canım çekti şimdi benim:26:
buyur canim gel dicem ama bizde de kalmadi kiOfff hepsini yiyesim var![]()
Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr![]()
İçine roka ve maydanoz
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?
Lahmacunlara sulanan var demivermem kşmseye onları
![]()