Hamur İşleri Ev Usulü Lahmacun (Tat biber salcasi ile)

Artık bizim köşedeki Bayram ustanın sipariş telini sileyim bari...Bu tarifle miiisss gibi evde yapıveririm :34:

Ellerinize sağlık...Başarılaar...

Aman Allah'ım şuan öle böle istemiyor canım bir kaç saat sonra hemen yapıyorum şimdilik aç karnımı makarnayla doyurayım da :43: yapar yapmaz gelicem yorum yazıcam canım ellerine sağlık çoooooook nefis görünüyor................. :34:

ben yanında ayran da isterim birazda içine salata koy tamam mı azi......günlerdir aç be aç şu garibe bir lahmacun:56::56::56::56::56::56::56::56:
emrin olur bebekim:16::16::16::16::16:
Aman Allah'ım şuan öle böle istemiyor canım bir kaç saat sonra hemen yapıyorum şimdilik aç karnımı makarnayla doyurayım da :43: yapar yapmaz gelicem yorum yazıcam canım ellerine sağlık çoooooook nefis görünüyor................. :34:

ay bacim siz hamileler girmeyin boyle yerlere her saat basi bi sey aserirsiniz:9::9::9:
saka saka:9:yaparsan yorumunu beklerim canim ama yufkaya dikkat cok kalin olmasin:34:

Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr :34:

e ama canım çekti şimdi benim:26:
caniniz cekerse yapin diye tarifini de verdim kuzum:9::9::9:bu arada oyun icin tesekkur ederim:16:
Offf hepsini yiyesim var:9:
buyur canim gel dicem ama bizde de kalmadi ki:9::9:sen en iyisi yapiver evde:9:
Azerinim döktürmüşsün kız maşallah sana artık dışarıda lahmacun yemeye paydos evde yapıp yiyeceği sayende hem çok zor da değil. Ellerne sağlık canımm başarılarrr :34:

tesekkur ederim canim:16:

İçine roka ve maydanoz :56:
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?

İçine roka ve maydanoz :56:
Ellerine sağlık azerin enfes gözüküyor :13:
Buarada birşey sorucam piştikten sonra yufkası yumuşak mı oluyor çıtır çıtır mı ?

Teşekkür ederim kuzum:16:
Burda asıl olan yufkanin kalinligini tutturmak
Eğer kalın olursa kırılır ince olursa çıtır çıtır olur
O yüzden ikisinin ortası olması gerek:1:

Back
X