En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, Günaydın. Gece yine gittim, serum yedim. cereyan da kaldım galiba gece yatarken. Oda bu hale getirdi
Sağol canım, teşekkür ederiz
gecmis olsun cnm yazini simdi goruyorum bende sali gunu igne yedim 2 tane birinci kesmeyince gittim bide sol popodan yaptrdm poof zor oluyor tekrar gecmis olsun

Konu acinca buraya anca yetistim ama yetisirim yani
Onceden yapmakta yarar var sonra bi oraya bi buraya derken yazmayada fırsat kalmiyor hatta siz kurabiyenizi yapip cayinizi yudumlarken yeni tariflere bakmak daha guzel oluyor elinizi cabuk tutun kizlar

İns bende bunu söylerim

Yılmak yok, yola devam.

Tarifinin adı ne ?

sen de mi burdaydıınn süperrr :)) Katılacaksın yani yarışmaya harikasınn:)

sen de mi burdaydıınn süperrr :)) Katılacaksın yani yarışmaya harikasınn:)
bu ara hayatımı bir çok konuda değiştiriyorum. daha aktif bir yaşama geçmeye karar verdim. yarışmayı da istiyordum. topiği görünce dayanamadım. ama merak etme yolumdan da şaşmadım kurabiye de:)

bu ara hayatımı bir çok konuda değiştiriyorum. daha aktif bir yaşama geçmeye karar verdim. yarışmayı da istiyordum. topiği görünce dayanamadım. ama merak etme yolumdan da şaşmadım kurabiye de:)
hareket önemli tatlım ... çook haklısın.. nerde hareket orda bereket derler ya ne kadar doğru.. masa başı işte de biraz zor hareket oluyor..
tarifini merakla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…