hareket önemli tatlım ... çook haklısın.. nerde hareket orda bereket derler ya ne kadar doğru.. masa başı işte de biraz zor hareket oluyor..
tarifini merakla bekliyorum:)
bir aksilik olmazsa pzt günü tarifi yüklemeyi düşünüyorum. bakalım artık ne olucak.
masa başı iş hareketsizliğinden bende sıkıldım. her gün mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum havalarda biraz daha serinlerde yürüyüşlerim daha keyifli olabilir diye düşünüyorum. malum buralar hala baya yaz:)
bu ara hayatımı bir çok konuda değiştiriyorum. daha aktif bir yaşama geçmeye karar verdim. yarışmayı da istiyordum. topiği görünce dayanamadım. ama merak etme yolumdan da şaşmadım kurabiye de:)
Zormuki hay Allah seçtiğine gore mutlaka bulunuyordur cnm sen alisverisi tamamla biran once ozaman rahat edersin seninki pek bir esrarengiz geldi hahah bak cita yukselir sonra fazla meraklandrma
Zormuki hay Allah seçtiğine gore mutlaka bulunuyordur cnm sen alisverisi tamamla biran once ozaman rahat edersin seninki pek bir esrarengiz geldi hahah bak cita yukselir sonra fazla meraklandrma