En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Tabi öyle de karakter bayağı oturmuş oluyor, oğlunda daha çok faydalanırsın

Hayirli olsun canim..tam nasil olacak bu kurstan sonra evde nasil davrancanki? Hani cocuklarin yetenegiyke ilgili dimi? Boyke bi kursa gitmeden kesfedemez misin?
Daha verimli olabiliirm:)
Aslında kendim için bir şey yapmak istiyorum:)Öyle biçki,dikiş kursu için zamanım yok:)
Bilgisayar vs çok gerek yok,Web kursuna geçen yıl gittim:)Pasta kursu eve çok uzak:)
En iyisi bu gibi geldi:)2 ay zaten bir denemiş olurum:)
Daha önce aile eğitimi kursuna gittim bayağı faydası oldu:)

Dikis isi cok zaman aliyo o kesin:)) o kaliplar sasi oluyosun yaa: ( benim hayalim moda tasarimdi ne yazikki olmadi. Hobi olarak ilerde kendi cabimda biseler dikerim belki

Dikis isi cok zaman aliyo o kesin:)) o kaliplar sasi oluyosun yaa: ( benim hayalim moda tasarimdi ne yazikki olmadi. Hobi olarak ilerde kendi cabimda biseler dikerim belki
Bak 3-5 yıl sonra ben de isterim ama şimdi çocukları ihmal edemem:)O tür kurslar günde 4-5 saat hatta daha fazla sürüyor:)
Çocukların bana ihtiyacı var:)Ama bu çok az olunca deneyeyim dedim:)Aslında yemek veya pastayı çok istiyorum eve çok uzak:)2 saat yolda geçecek zaman kaybı:)

Bazen takip edemiyorum, sayfalar hızlı akıyor. Bulduğum yerden okuyorum

Bizim Betül hanımın keyfi yerinde, 1800gram olmuş maşallah ama dün biraz korkuttu bizi, sancım oldu uzun süreli. Acilde nst filan bakıp ilaçlarını almaya devam et deyip yolladılar, üstüne kaç saat daha düzensiz sancı oldu. Yarın sabahtan bir de kendi doktoruma görüneceğim inşallah ama bugün çok daha iyiydim elhamdulillah

Yani orata gidecegine dikise gidersin o kadar vaktin olsa.

Bu tarz kurslarda farkindalik artiyo. Gun icinde yaptigin siradan gozuken seylere dikkat ediyosun belkide.

Maşaallah canım bayağı büyümüş.Zamanında hayırlısı ile sağlıkla gelir inşallahİsmi çok güzel
Gaz sancısı olabilir veya son aylar ufak ufak olabiliyor:)Tabi tedbirli olmak en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…