En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Yani orata gidecegine dikise gidersin o kadar vaktin olsa.

Bu tarz kurslarda farkindalik artiyo. Gun icinde yaptigin siradan gozuken seylere dikkat ediyosun belkide.
Aynen zaman önemli:)
Evet canım bakış açın değişiyor:)Ben aile eğitimi kursuna gittikten sonra çok farklı şeyler öğrendim:)Hatta oğlumla ilgili sorun yaşadık o şekilde atlattık:)Şu an öz güveni tavan olan bir çocuk:)Tabi benim ilgilenmem sonucunda oldu:)

Isin dogrusu ben yaklasik 1-1,5 yildir bu kadar aktifim:)) hayatimda hic harcamadigim vakti burda harciyorum.
Ben ilk günden beri aktifim ama genelde geceleri daha çok takılırım:)Gündüz telefondan bakıp çıkarım:)Özellere cevap veriyorum veya bazı durumlara:)Yoksa yazmam ama okurum:)

Neler yaptin ozguven konusuna? Boyle bi durumda cocugu mu kursa yollamali yoksa kendin mi gitmeli? Benimkiler cok utangac cekimser gibiler bazen disarda, elimden geleni yaparim.. gezdiririz derslerini birlikte yapariz vs. Binoedagoga mi gotursem diye dusundum binkac kez

Canım çocukları o duruma ne yazık ki biz ve ortam getiriyor.Yani kimseye güvenmiyoruz.Çocukları tembihliyoruz vs.Çocuklarda ürkek oluyor.
Bunu dışında senin 3 çocuk var ve küçük.Eminim onlarla çok sık bir yerlere gitmezsin.Topluma çok fazla girmez.Öyle olunca çocuk asosyal oluyor.
Onunla birebir ilgilenmek lazım.Tabi onların kursa gitmeleride çok iyi oluyor.Ama seninde kendini geliştirmen gerekiyor.
Dikkat kitapları var onlarda çok faydalı oluyor.Yani televizyon,tablet ve telefon verilmemesi lazım:)Biz biraz teknolojiye uzağız:)Yani pek ilgileri yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…