En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Pkos geçmeyen bir sendrom diye biliyorum. Annede ablada bende ve kardesimde de var bizde genetik şekillenmiş mübarek ya
Ablam uc cocuk sahibi aslinda ama hala pkos tabi
Benim geçti canım:)22 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler:)

İlk iki yil ustune dusmedik ama denemeler devam etti. Yasim genc nede olsa diye. Daha sonra ozel hastanedeki bir doktor uc klomen denemesinden sonra aşılamaya yönlendirdi. Bir sure devam edip biraz daha ara verdik.
Daha sonra devlette infertilite gittik prosedür dedi bilmem ne dedi klomen denedi yine. Neyse yine az ara verdik
Daha sonra biz cok unlu bir doktora gittik. Bir ameliyat oldum .
Ardından aşılama oldu. Ama bize 10bin kusura mal oldu bu ikisi. Yine ara verdik. Suanda 3 aydir hic birsey yaomiyoruz.
24ben 27 esim

Allah kolaylık versinErkek mi
Evet abla dünya yansa umrunda değil çocuğun çok vurdumduymaz öğretmen haslasa heza verse yine değişmiyor ödevi zorla yaptırıyoruz ..bu sene öncekine önce bı tık daha iyi mecburen başlasa da odeve en sonunda kolaymış deyio zevkle bitiriyor en azından :)

Erkek çocuğa ders yaptırmak zor:)

AA bizim doktor bana pkoslularin yumurta rezervlerinin cok iyi oldugunu soyledi gec menopoza girersin dedi. Birde bende pkos cokmu neymis
Kist çok fazlaydı bir sürü ilaç kullandım:)Kilolar aldım:)Ama doğum sonrası hepsi gitti:)Bunları niye söylüyorum umut hiç bitmez.Daha çok gençsiz Rabbim inşaaallah nasip eder

Olur inşallah canım, maddi ve manevi olarak bu süreçler zor tabiki. Tüp bebek denemenizi tavsiye ederim. :) inşallah olur. Vakti gelmemiştir belki. Doktorunu bulmakta çok önemli. Soğan Kürü yapanlar var pko ve adet düzeni için ? Hiç denedin mi ? keşke en başta tüp bebek için yönlendiren doktorunuz olsaydı. Herşeyin hayırlısı, Allah ne derse o. Isteyin ve sabredin diyor Rabbim. Hayırlısı ile sizinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…