En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
kizlar simdi borek yapicam ama ıspanaklı dun patatesli yaptım. Aksamdan sardim sabah pisirdim firinda sorun yok gayet oldu
İspanakliyida ayni sekilde icini hazırlayıp sarıp buzdolabina koysam sabah kahvaltiya pisirsem olurmu. ıspanak olunca nasil olur bilemedim. Hep hemen pisiriyordum çünkü.
İçini soyle yapcam, ıspanağı dogriycam,icine soğan kavurcam baharatla karistircam bu kadar pisirmiycem yani. Sonrada sarıp dolaba koycam bu sekilde olur mu ne dersiniz?

Olur canım hiç bir şey olmaz:)

Hiç bir sorun olmaz canım, sosunu fazla koyma. Sabah üstüne surersin. Güzel olur :)

tamam super aceba dedim su salar yufkalar erir mi felan diye. Ama ıspanak cigden olcak sadece soganlar pisicek o zaman hadi ben kacayimda iki dakika yapiyim su boregi
Ben misafir gelince veya kahvaltı için akşamdan her şeyini koyarım ve sabah pişiririm yufkalar aynı kalır hiç bir şey olmaz:)

Hiç bir sorun olmaz canım, sosunu fazla koyma. Sabah üstüne surersin. Güzel olur :)
sos olarak un yag ve sirkeyle boza kivaminda Bisi hazirliyorum. Once alt yufkaya sürüp sonra ustune bir kat yufka tekrar sos ve harçtan koyup sigara böreği gibi sariyorum. Çok soslu bir borek degil aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…