En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Kist çok fazlaydı bir sürü ilaç kullandım:)Kilolar aldım:)Ama doğum sonrası hepsi gitti:)Bunları niye söylüyorum umut hiç bitmez.Daha çok gençsiz Rabbim inşaaallah nasip eder
Umut olmasa yaşanmaz zaten abla. Farkındayım herşeyin nasip kismet. Ama insan çok ozeniyor istiyor başka baska duygular iste

amin tesekkur ederim insallah. Biz tüp benek yapmadan iki tüp bebek parasini rahat bir sekilde hharcadık zaten suanda. Kur olarak aklina gelebilecek her kuru her otu çöpü denemiş bir insanim. Alternatif tipin altindan girdim ustunden ciktim. Bir tek geriye tüp bebek kaldi iste. Este sorun yok cok sukur cok iyi durumda hatya.bende de sebeb yok. Doktor kilo ver diyor sadce bana ama bakalim kismet

Rica ederim canım, biliyorum. Bende neler denedim. Eşimin 0 Sperm sonucu kağıdını elime aldığımda ikimizde afallamistik. Burdan Celalettin hocayı duyduk, eşim 11 ay tedavi gördü. Hem bitkisel çaylar, kapsuller, macunlar, hormon iğneleri. Hergün ignesini ben yaptım. 11 ay sonra Sperm değeri 4 milyon oldu. 2 kez tüp denedik, oğlum oldu. Herkesin var bir sorunu. Rabbim sağlık sıhhat versin. En önemlisi can sağlığı.

Bir gün sizinde olacak. Yolundan ayrılmayın yeter ki. :)

Evet anladim. Ama sukurler olsun ne guzel bir evladın var Allah bagislasin.
Benimde bir arkadasim gecen hafta aşılama oldu onlarinda sperm degerlerinde sorun vardi. Bakalim heyecanla test gununu bekliyoruz onunda,kismet hayirlisi diyelim. Bizde mustafa Acete gittik çok duyduk adini birde gorumcemde ona gitti,birde bir arkadasimiz ikiside 6 ay icinde hamile kalinca deneyelim sansimizi dedik.
Ama gerçek su ki nasipten ote yol yok. Hayırlısı diyelim

Öyle evet. Rabbim hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…