En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Geçen yine bu tarz şeyler yazmıştı ...

Hiç hoşlanmam birşeyleri dağıtın kırıp dokmekten...
Dizilerde çokça rastliyoruz da
Hiç tasvip.etmiyorum....
Aynen canım:)O çocuklar bu sefer sorunlu ve şiddet yanlı oluyor: (Ne yaparsak kendimize yaparız: (

Niye hırslandin ki?
Çocuk hasta diye okuldaki yapması gerekenleri de evde yaptık hem ödev hem onlar birikincr yolrudl yarım sayfayı bugüne bıraktık onu da düşündüğümden

Bugün de babamız sordu ne var ne yok diye gündür dünden yapılacak ödev var dedim

Sanki ben onu düşünmüyor musun gibi oğlan başladı ağlamaya annem ödev yaptirmadi bir sürü ödevim var bugün dedi resmen suçlu durma durmstum neyse

Bugün de var yine okula gitmediği için yapılacak diyorum sallanıyor

Büyük ödev yok ona satadiyor kız bulduğu şeyi yirtiyor

Ben oğlana harf anlatırken oğlanin aklı kardeşlerinden onlara bakıyor

Geldi heyheyker

Bı ara yemek yapmaya giriştim kız pacama yapıştı

Kardeşinize bakın geliyorum şimdi dedim

Der demez bir gumburtu koptu içeri girdim büyük ortanciyi dövmüş al kardeşime bak diye

Benim yaylar zipladi

Hep bunu yapıyor büyük dediğini yapmadı gibi an ortancoya vuruyor oda ona derken kavga çıkıyor

Sonra ben bir bağırış koparttuum o zamandan beri ses yok evde ödevlerde bitti bu arada

Benim evde cinnet gecirmem gerekiyor biseykrin yolunda gitmesi için ...

Aynen canım:)O çocuklar bu sefer sorunlu ve şiddet yanlı oluyor: (Ne yaparsak kendimize yaparız: (

Aynen yaaa...
Ebeveynler çocukların aynasidir...

Eşimle sesimizi yükseltmeyiz onlarin yaninda...

Ne zaman ki uyurlar o zaman yaparız tartismayi,kavgayi
güreşimizi konu baska yere gidecek neyse

Kaç yaşlarinda çocuklar?

Bu seferde arsız ,umursamaz olurlar.Bir dönem laf geçiremezsin.Bir şeyler yaparken onları ortak oylaıyacak bir şeyler bulman lazım.Tabi tv,tablet vs demiyorum...

Bu seferde arsız ,umursamaz olurlar.Bir dönem laf geçiremezsin.Bir şeyler yaparken onları ortak oylaıyacak bir şeyler bulman lazım.Tabi tv,tablet vs demiyorum...
Olmuyor işte abla birinin önce birinin sonra bitti mi odevi diğerleri ortalarda dolaşıyor eşim vardiyalı çalışıyor mecbur hepsi ile ben ilgilenmek zorundayım ://

Hsklisin yaramazlik yspiolar zaten yeterince., kolsy kolay kizmam ben ama oturup aglamisligim vardir:)

Olmuyor işte abla birinin önce birinin sonra bitti mi odevi diğerleri ortalarda dolaşıyor eşim vardiyalı çalışıyor mecbur hepsi ile ben ilgilenmek zorundayım ://
İşte plan yapman lazım:)Benim eşiminde hiç ama hiç faydası yok.Yani genelde hep öyle oluyor:)
Haklıısın kolay değil ama bu çözüm değil:)Sonra baş edemiyeceksin

İşte plan yapman lazım:)Benim eşiminde hiç ama hiç faydası yok.Yani genelde hep öyle oluyor:)
Haklıısn kolay değil ama bu çözüm değil:)Sonra baş edemiyeceksin
Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum

Eşimle çok kez konuştum dediklerini yapma çok arsız oldular laf dinlemiyorlar ben bagirmadan işler yürümüyor diye ..ama eşimde de şu kafa var ..ben küçükken babam bişey almadı bişey yapmadı ben onlara herşeyi yapatim ama çocukla küçük biseuden mutlu olmuyor artık daha da dahada diyorlar ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…