Bu seferde arsız ,umursamaz olurlar.Bir dönem laf geçiremezsin.Bir şeyler yaparken onları ortak oylaıyacak bir şeyler bulman lazım.Tabi tv,tablet vs demiyorum...
Bu seferde arsız ,umursamaz olurlar.Bir dönem laf geçiremezsin.Bir şeyler yaparken onları ortak oylaıyacak bir şeyler bulman lazım.Tabi tv,tablet vs demiyorum...
Olmuyor işte abla birinin önce birinin sonra bitti mi odevi diğerleri ortalarda dolaşıyor eşim vardiyalı çalışıyor mecbur hepsi ile ben ilgilenmek zorundayım ://
Çocuk büyütmek ve eğitmek gelisiguzel olacak şeyler değil. Ben çayımı içeyim keyif yapayım ama cocuk kendi kendine oynasın diye bir dünya yok :)
Emek ister sevgi ister. Sevgi ile sarıp sarmalamak gerekir.
Şimdi biz onlara zaman ayırmazsak onlar yarın birgun büyüdüğünde de bize '' işim var sonra""diyecekler.
Rehberi olmadan, merak etmeden, yaramazlık etmeden nasıl büyüyecek bu çocuklar ?
Olmuyor işte abla birinin önce birinin sonra bitti mi odevi diğerleri ortalarda dolaşıyor eşim vardiyalı çalışıyor mecbur hepsi ile ben ilgilenmek zorundayım ://
İşte plan yapman lazım:)Benim eşiminde hiç ama hiç faydası yok.Yani genelde hep öyle oluyor:)
Haklıısın kolay değil ama bu çözüm değil:)Sonra baş edemiyeceksin
Kardeşi yeni doğduğunda da kıskanıyor muydu yoksa sonradan mı böyle oldu. Eğer öyle ise ilgiyi eşit tutmadığın için olabilir. Duygusal eksiklik hissettiği için hırçın olur çocuklar
İşte plan yapman lazım:)Benim eşiminde hiç ama hiç faydası yok.Yani genelde hep öyle oluyor:)
Haklıısn kolay değil ama bu çözüm değil:)Sonra baş edemiyeceksin
Eşimle çok kez konuştum dediklerini yapma çok arsız oldular laf dinlemiyorlar ben bagirmadan işler yürümüyor diye ..ama eşimde de şu kafa var ..ben küçükken babam bişey almadı bişey yapmadı ben onlara herşeyi yapatim ama çocukla küçük biseuden mutlu olmuyor artık daha da dahada diyorlar ://