En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Kardeşi yeni doğduğunda da kıskanıyor muydu yoksa sonradan mı böyle oldu. Eğer öyle ise ilgiyi eşit tutmadığın için olabilir. Duygusal eksiklik hissettiği için hırçın olur çocuklar
Normalde çok ezik hisseden bı çocuk özel problemleri var neva çok da detaya girmeyeyim o yüzden kendini yaşıtlarından eksik hissediyor hep evde de hakimiyet kurmak istiyor çünkü dışarda hep ezikiyor

İşte sorun belli oldu
Siz eşinle aynı dili konuşmuyorsunuz.Onun yaptıklarına sen tepki veriyorsun.Oda pof poflamaya devam ediyor.Tabi doyumsuzluk daha kötü bir şey
Eşinle bunu konuşman lazım yoksa sonu iyi olmaz:)

Ya onu ben de yapıyorum bazen sabır çekiyorum içimden ama dışıma belli etmiyorum :)
Kizmakta insani birsey her zmn el bebek gul bebekte olmazki. Sadece bevosun dedigi gibj arsiz olurlar surekli bagirirsak laf soz dinletemeyiz bi kac sene sonra. Cocuk buyutmek cok zor

Defalarca söyledim ama yok aynı tas aynı hamam ://

Normalde çok ezik hisseden bı çocuk özel problemleri var neva çok da detaya girmeyeyim o yüzden kendini yaşıtlarından eksik hissediyor hep evde de hakimiyet kurmak istiyor çünkü dışarda hep ezikiyor
Öyle hissetmesinin nedeni anne babadan kaynaklı işte canım. Sana bi kitap onereyim onu bi oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…