Kardeşi yeni doğduğunda da kıskanıyor muydu yoksa sonradan mı böyle oldu. Eğer öyle ise ilgiyi eşit tutmadığın için olabilir. Duygusal eksiklik hissettiği için hırçın olur çocuklar
Normalde çok ezik hisseden bı çocuk özel problemleri var neva çok da detaya girmeyeyim o yüzden kendini yaşıtlarından eksik hissediyor hep evde de hakimiyet kurmak istiyor çünkü dışarda hep ezikiyor
Eşimle çok kez konuştum dediklerini yapma çok arsız oldular laf dinlemiyorlar ben bagirmadan işler yürümüyor diye ..ama eşimde de şu kafa var ..ben küçükken babam bişey almadı bişey yapmadı ben onlara herşeyi yapatim ama çocukla küçük biseuden mutlu olmuyor artık daha da dahada diyorlar ://
İşte sorun belli oldu
Siz eşinle aynı dili konuşmuyorsunuz.Onun yaptıklarına sen tepki veriyorsun.Oda pof poflamaya devam ediyor.Tabi doyumsuzluk daha kötü bir şey
Eşinle bunu konuşman lazım yoksa sonu iyi olmaz:)
Kizmakta insani birsey her zmn el bebek gul bebekte olmazki. Sadece bevosun dedigi gibj arsiz olurlar surekli bagirirsak laf soz dinletemeyiz bi kac sene sonra. Cocuk buyutmek cok zor
İşte sorun belli oldu
Siz eşinle aynı dili konuşmuyorsunuz.Onun yaptıklarına sen tepki veriyorsun.Oda pof poflamaya devam ediyor.Tabi doyumsuzluk daha kötü bir şey
Eşinle bunu konuşman lazım yoksa sonu iyi olmaz:)
Normalde çok ezik hisseden bı çocuk özel problemleri var neva çok da detaya girmeyeyim o yüzden kendini yaşıtlarından eksik hissediyor hep evde de hakimiyet kurmak istiyor çünkü dışarda hep ezikiyor