En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Defalarca söyledim ama yok aynı tas aynı hamam ://
Bizdede benzer durum var. Markette oyuncakcida her yerde sarilip aldirurlar. Bende tam tersi paramiz varsada almayalim derdindeyim. Bugun tutturdular oyuncak alcaz diye. Dedim ben girmem dukkana, alin size para. Girip kendi basiniza alabilirseniz zaten o oyuncagi hak ettiniz. Sandimki almicaklar:) ama aldilar iste.. sozumude yemedim sonradan.

Kizmakta insani birsey her zmn el bebek gul bebekte olmazki. Sadece bevosun dedigi gibj arsiz olurlar surekli bagirirsak laf soz dinletemeyiz bi kac sene sonra. Cocuk buyutmek cok zor
Yapmaması gereken yani tehlike içeren şeylerde sert ve kararlı konuşuyorum ısrar ederse de başka kelime etmiyorum anlıyor o zaman :)
Zor tabi ki. Yani empati yaptığımiz zaman anne babamdan çok dayak yedim ben. Şimdi annem babam beni iyiliğim için dövdü demiyorum ama sadece bana kötü davrandıklarini düşünüyorum. Çocuklar da annem babam iyilik ediyor demeyecekler yani, beni dövdüğü için kızdığı için onları sevmiyorum diyecekler

Ee tabiiki..neden oldugunun onemi olmayacakki o anda cunku.

Çok katılıyorum

İlerde de öyle :)) Ya o değil de annem şimdi hiç kabul etmiyor dövdüğünü ne zaman dövdüm sen dayak mı yedin diyo bana
Ya eskiden dovmede normslde cocukta psikolojide yoktu yeni cikti ayol:))hahaha sma biliyomusun bence bizler o yuzden daha saglamiz:)

Çocuklara her istediklerini verirsek mücadeleyi,elindekinin kıymetini,hayal etmeyi ,heyecanlanmayı,mutlu olmayı öğrenemezler:)İyilik değil kötülük yaparız:)

Çocuklara her istediklerini verirsek mücadeleyi,elindekinin kıymetini,hayal etmeyi ,heyecanlanmayı,mutlu olmayı öğrenemezler:)İyilik değil kötülük yaparız:)
Aynen ole.. bi yazi okumystum: cocuklarin her istedigini yapip onlari hayalsiz birakmayin yaziyodu. Ben bunun cok farkindayim ve cok katiliyorum

Ya eskiden dovmede normslde cocukta psikolojide yoktu yeni cikti ayol:))hahaha sma biliyomusun bence bizler o yuzden daha saglamiz:)
Ben hiç yere yiyordum en çok ona yanıyorum babam çok sınırlıydı iki kişiye kıssada tekimize kızsada hepimizi dovuyordu çok şık dövmezdi ama sağlam doverdu

Aynen ole.. bi yazi okumystum: cocuklarin her istedigini yapip onlari hayalsiz birakmayin yaziyodu. Ben bunun cok farkindayim ve cok katiliyorum
Ben her istediklerini almam.Bunun dışında varlığı yokluğuda öğrenmeleri gerekiyor.Benim oğlum kağıttan,kartondan,süt kutularından kendine oyuncaklar yapıyor.Bence bu onun hayal gücünü geliştiriyor.
Rulo kağıtların içindeki rulolarla kendine ışın kılıcı yaptı:)Yani bu onun bence hayal gücünü ilerletiyor:)

Ben hiç yere yiyordum en çok ona yanıyorum babam çok sınırlıydı iki kişiye kıssada tekimize kızsada hepimizi dovuyordu çok şık dövmezdi ama sağlam doverdu
Ben nerdeyse hic dayak yemedim.. hatirlsmiyorum bile.. babamla aram cok iyi annemlede ole. Babam kiz oldugumdan galiba birde acik sozlulugumu vs cok sever. Buyudukce anneme daga cok duskunlestim farkli sebeplerden tabii. Siddet kufur gormedim ben bu yuzden garip gelir banada. Kufreden ve dayak atan ebeveynler

Kesinlikle nevosum cok dogru seyler yaptiriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…