Ben hiç yere yiyordum en çok ona yanıyorum babam çok sınırlıydı iki kişiye kıssada tekimize kızsada hepimizi dovuyordu çok şık dövmezdi ama sağlam doverdu
Sen bence kmkanin varsa bi pedagoga gotur cocugunu. Benim 2 numara biraz pasif bu yuzden sanirim solugu pedagogta alicam. Cunku sessiz sakin evde oyle degil tabii ama.. disardada atilgan olsunlar istiyorum.. bana benzesinler istiyorum sanirim:)
Ben nerdeyse hic dayak yemedim.. hatirlsmiyorum bile.. babamla aram cok iyi annemlede ole. Babam kiz oldugumdan galiba birde acik sozlulugumu vs cok sever. Buyudukce anneme daga cok duskunlestim farkli sebeplerden tabii. Siddet kufur gormedim ben bu yuzden garip gelir banada. Kufreden ve dayak atan ebeveynler
Sen bence kmkanin varsa bi pedagoga gotur cocugunu. Benim 2 numara biraz pasif bu yuzden sanirim solugu pedagogta alicam. Cunku sessiz sakin evde oyle degil tabii ama.. disardada atilgan olsunlar istiyorum.. bana benzesinler istiyorum sanirim:)
Yani pedagog illa cocugu tedavi etsin dote degil.. anne baba nasil davranmsli onuda anlatir bence. Mimleme degilki hem.. anneyiz babayiz ariycaz sorcaz caresini elbet
Minik Duduklu Tencere
cananin dediginede katiliyorum. Esin biraz yardimci olsa olabilse boyle olmiycaksin bencede. Kolay degil benimkilerde pespese 3 tane bebe kucukler daha.. oglan cocuklari bir arada gercekten bi orduya bedel bazen:) kiz anneleri bunu anlamazlar ciddiyim:)