En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben hiç yere yiyordum en çok ona yanıyorum babam çok sınırlıydı iki kişiye kıssada tekimize kızsada hepimizi dovuyordu çok şık dövmezdi ama sağlam doverdu
Sen bence kmkanin varsa bi pedagoga gotur cocugunu. Benim 2 numara biraz pasif bu yuzden sanirim solugu pedagogta alicam. Cunku sessiz sakin evde oyle degil tabii ama.. disardada atilgan olsunlar istiyorum.. bana benzesinler istiyorum sanirim:)

Küfür babamda hiç yoktu geçim sıkıntısı vardı adamın heralde ondandi

Hanımlaaarrr.
Bana acil kuzu ciğer tarifi gerekli. Nasıl yapsam güzel olur düdüklüde haşlayan var mı sonra da kavuran ???
Nevreste
yasminsay
C A N O
tontriko
@_CaNanSu_

Eki Görüntüle 2196766
Bol fındıklı un helvası, kavurdum bile
Afiyet olsun canım
Geçmişler olsun yaa, dikkat edin
Sağol canım
Canım bu yağdan yok işte yaptm bakalım inş olmuştur.[/QUOTE]
Ellerine sağlık canım :)
Kız hemende sattın beni
:)
Çok geçmiş olsun canım salgın varmış
Dizanteri olmuş :/
Anca gelebildim.
:) burdayım
C A N O niye sadece beğeni yapıyorsun:)

Kaç sayfa birikmiş, anca okudum

Sen bence kmkanin varsa bi pedagoga gotur cocugunu. Benim 2 numara biraz pasif bu yuzden sanirim solugu pedagogta alicam. Cunku sessiz sakin evde oyle degil tabii ama.. disardada atilgan olsunlar istiyorum.. bana benzesinler istiyorum sanirim:)
Burda yok öyle ama en yakın yere başvuru az artık öğretmeni sen çocuğunu neden mimliyorsun sorunlu bir çocuk değil diyor

Burda yok öyle ama en yakın yere başvuru az artık öğretmeni sen çocuğunu neden mimliyorsun sorunlu bir çocuk değil diyor
Yani pedagog illa cocugu tedavi etsin dote degil.. anne baba nasil davranmsli onuda anlatir bence. Mimleme degilki hem.. anneyiz babayiz ariycaz sorcaz caresini elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…