En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben az yağlı et koyarım güzel oluyor:)

Ben yine hazir yufkadan yaptim. Biz seviyoruz nedense ama el amcasının yeri ayridir

Ohh mis. Analtirken bile insanın iştahı kabarıyor
İşimi bitireyim sırayla yaparım:)
Inşallah canım
Ben yine hazir yufkadan yaptim. Biz seviyoruz nedense ama el amcasının yeri ayridir
Öyle tabiki
Selam kizlar.. oldum geberdim bugun.. 8 saattir temizlik yapiyoruz: ( bitti ama bende bittim.. ayaklarim sizliyo.. kalkip dus alcak takatim bile yok: ( esimle birlikte yaptik boyleyim tek yapsam hslim nolurdu: (
selam canım, cok geçmiş olsun. Neyseki bitmiş. Eşinde yardımcı olmuş sağolsun.

Selam kizlar.. oldum geberdim bugun.. 8 saattir temizlik yapiyoruz: ( bitti ama bende bittim.. ayaklarim sizliyo.. kalkip dus alcak takatim bile yok: ( esimle birlikte yaptik boyleyim tek yapsam hslim nolurdu: (
bir dus al, sonra bir bardak cay.
Allah tan esin varmis. Cok zor ya detayli temizlik tek basina

Ellerinize sağlık canımBiz de dün eşimle yaptık sağolsun çok yardım etti:)

Ohh mis. Analtirken bile insanın iştahı kabarıyor

Inşallah canım

Öyle tabiki
selam canım, cok geçmiş olsun. Neyseki bitmiş. Eşinde yardımcı olmuş sağolsun.
Olmasa halim harapti.. gorende yalida oturuyoz sancak:)) toto kadar ev nasil bunkadar kirlenir nasil bu kadar idi cikar hayret birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…