En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Şuan oturduğum ev 170 m2 gelde bana sor senin 3 çocuk var canım. Olacak o kadar evin işi bitmez ki, iki gün temiz dursa 3. Gün yine aynı
Oyke tabii ama herseyi heryere sokusturmusyz.. camlar les gibiydi.. koltuk altlari toz.. temizlik yapioz tabii ama gunluk yspmak ayri detayli yapmak cok ayri. Bibsure isare eder

Onu bende anlamiyorum. Yarim gunde bir evin isi nasil biter. Hadi biter de ben ustunden bir daha gecerim o kesin.
Yani yalap salap mi yspiyo bu kadinlar? Elleri yatkin desem ne bilim bende uyuz yapmam isi ama.. esim biraz uyuz bide mola veriyo ha bire deli ediyo beni :))) sona gelince perdeleri ters takmis:)) bana surekli supurgeyi getir viledayi getir diye emrediyo.. ben ayakci degilim diyorum:))

Haklisin bitanem o kesin tabii.. hem buyuyunce bana yardim ederler belki:))
Tabi ki biri ev süpürecek,diğeri silecek,kızda başlarda toz alırOhhh sefan olsun.Bak ben montesori kursunda bunun eğitimini alıyorum.Çocuklara 2.5 yaşından itibaren iş yaptırılıyor.Bu onların zekasını yukarı çıkarıyor:)
İstersen örnekler veririm:)
Hem elleri alışır:)Hem güven duyguları,kasları,motor gelişimleri artar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…