En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Benimde 175 Salonum çok büyük en uğraştırıcı orası olacak
Allah yardımcın olsun
Oyke tabii ama herseyi heryere sokusturmusyz.. camlar les gibiydi.. koltuk altlari toz.. temizlik yapioz tabii ama gunluk yspmak ayri detayli yapmak cok ayri. Bibsure isare eder
baya idare eder
Kesinlikle oyle oldu bu sarma ozellikle. Kilo alıcam yine
neyse sayemde bir sarma yiyin

Yaşam alanımdan bahsetmedim ama

Sende çocuklar var, mecbur. Benimse eşim vardiyalı, her hafta yapmamın imkanı olmuyor
Tabi canım özellikle çocuk odası,oturma odası ve mutfak fena oluyor:)
Dün kızların odayı temizledik.Bayağı değişimler yaptık.Ama dedim dikkat edeceskiniz kirletmek yokYani dökme saçma:)

valla bilmiyorum nasil yapiyorlar. Elim hizlidir ama takintiliyim onu biliyorum. Ayni yeri uc kerede silerim 5 kerede. Camlar perdeler ve genel temizlik sabahin korunde baslasamda gece bitiyor. Ve malesed ben hep tek basima yaparim. Esim asla yardim etmez bu işlere. Perdeyi de asmaz hak getire. Batirmasin yeter benim icin. Zor oluyor ama icime sine sine yapiyorum iste bende. Ama sende cocuklar var iyi ki de esin yardim ediyor sagolsun valla

Dün yerleri siliyorum bir yeri belki 5 defa siliyorum eşim kızıyor.Kaç kez oldu yeterOda halıları sermedim hepsi bitince sereceğim

Dün yerleri siliyorum bir yeri belki 5 defa siliyorum eşim kızıyor.Kaç kez oldu yeterOda halıları sermedim hepsi bitince sereceğim
Takıntılı olmak cok zor. Ama baska turlu ben o isi sevmiyorum. Olmamis gibi geliyor
O yuzden esim is yapmaz, yapsada benim isime gelmiyor

Ver tabii zaten yaptiriyorumki:)) boyle buyuk temizliklerde degil ama gunluk islerimde toz sliyolar kucuk supurgeleriyle supuruyolar mesela:)

Evet sukur etmese eve almam:)) perdeleri indirme takma onun isi. Yikama benim. Koltuk yatak cekme cam silme onun isi. Ben bi tarafi sildim sadece.. firini filan ben temizledim mesela.. dolaplari topladim atilcaklari attim. Kapilari sildim.. tuvalet banyo bende.. bazi yerleri birlikte supurduk sildik.. ona kalsa tum isi o yapmis:))

Ver tabii zaten yaptiriyorumki:)) boyle buyuk temizliklerde degil ama gunluk islerimde toz sliyolar kucuk supurgeleriyle supuruyolar mesela:)
Aynen toz alma,çamaşır katlama yaptırabilirsin.Birde iş dışında bir şeyi bir yerdn diğer tarafa aktarma:)Mesela nohut,mercimek,fasulye gibi bakliyatları bir kapa koy ellerine bir kaşık veya ölçek ver bir kaptan diğer kaba katarsınlar:)Bu çok faydalıymış:)Toz almanın bile yöntemleri var:)

Maşallah çok güzel yardimci olmus. Bizimki perde assin bana daha ne isterim ki ben

Yardımcı olan eslere cok saygi duyuyorum kesinlikle müthiş bir şey.
Bende yardim etmesin ama nolur batirmasin Allahim diye dua ediyorum
Yani zarar veriyorsa uzak dursunBenim kansızlık,tiroid problemim var.Çabuk yoruluyorum nefes almam lazım bir şey yaparken sağolsun nefes almama yardımcı oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…