En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Inanirim.. bakliyat isini yapcam nevos:)
Yap canım mutlaka:)
Bak şuna canım:)
Amaçlar: İnce motor becerilerinin ve el göz koordinasyonunun gelişimi, konsantrasyon, yazıya hazırlık, 3 parmak kullanımı, matematiğe giriş, düzen ve bağımsızlık
Materyal: 2 tane küçük kase, 1 tane büyük kase, kaşık, mercimek, tepsi
İlgi noktası: Kaselerin deseni, kaşığın şekli, mercimeğin çıkardığı ses
Sunum:
Mercimekler kaşıkla alınarak önce üstteki kaseye aktarılır.
Tekrar kaşıkla alınan mercimek alttaki kaseye aktarılır ve bu şekilde hepsi bitirilir.

Önce üst kasedeki mercimekler, sonra alt kasedeki mercimekler olmak üzere tümü büyük kaseye aktarılarak materyal ilk haline getirilir.
*** Mercimekler tepsiye düşerse, çalışma sonlandığında tek tek elle kaseye koyulur. Mercimek yerine farklı malzemeler kullanabilirsiniz..

Bizimki de yemek işlerinden cok iyi anliyorum Allahtan
Belki çocuk olursa bizimkide degisir yardimci olur. Bende yetişemem cunku ozaman herseye
Çok normal yani senin bu sekilde olman.

Harika
Bide kimileri erkek evlatlarina iş yaptirmaktan kaçınır
Aksine ikiside yapabilmeli...
Yok canım ben yaptırıyorum.Hatta öğretmenleride yaptırıyor.Zaten birlikte kursa gidiyoruz:)
1 sefer tişört katladılar,bir sefer çorap,geçen hafta kendi sandviçlerini yaptılar:)

Bizimki de yemek işlerinden cok iyi anliyorum Allahtan
Belki çocuk olursa bizimkide degisir yardimci olur. Bende yetişemem cunku ozaman herseye
Çok normal yani senin bu sekilde olman.
Canim benjm esim temizlikten nefret ediyo:)) 1 hafta onceden desem yapamazdik kesin.. dun dedim bugun yaptik iyide oldu. Birde diyorum bugun esime minimalist yasama gecelim:) diyo nasil yapcaz onu:)) dedim herseyi atcaz:)) diyo uc cocukla cok mumkun bise sanki minimalistmis:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…