Yap canım mutlaka:)
Bak şuna canım:) Yaş : 3+ Amaçlar: İnce motor becerilerinin ve el göz koordinasyonunun gelişimi, konsantrasyon, yazıya hazırlık, 3 parmak kullanımı, matematiğe giriş, düzen ve bağımsızlık Materyal: 2 tane küçük kase, 1 tane büyük kase, kaşık, mercimek, tepsi İlgi noktası: Kaselerin deseni, kaşığın şekli, mercimeğin çıkardığı ses Sunum: Mercimekler kaşıkla alınarak önce üstteki kaseye aktarılır. Tekrar kaşıkla alınan mercimek alttaki kaseye aktarılır ve bu şekilde hepsi bitirilir.
Önce üst kasedeki mercimekler, sonra alt kasedeki mercimekler olmak üzere tümü büyük kaseye aktarılarak materyal ilk haline getirilir. *** Mercimekler tepsiye düşerse, çalışma sonlandığında tek tek elle kaseye koyulur. Mercimek yerine farklı malzemeler kullanabilirsiniz..
Genede iyiymis..bizimki yemekten anlamaz.. yemek alir gelir disardan ama:)) bizde cocuklar var ya.. yoksa tez canliyim yaparim ben evde oldugum gunlerde..onu beklemem belkide cocuklari doyurup yemegimi yaparsam seviniyorum genelde. Boyle islere baslayinca uzun suruyo tum gun brn cocuklari napiyim. Yemek bile yedirmedi guc oluyo tek basina..
Bizimki de yemek işlerinden cok iyi anliyorum Allahtan
Belki çocuk olursa bizimkide degisir yardimci olur. Bende yetişemem cunku ozaman herseye
Çok normal yani senin bu sekilde olman.
Yok canım ben yaptırıyorum.Hatta öğretmenleride yaptırıyor.Zaten birlikte kursa gidiyoruz:)
1 sefer tişört katladılar,bir sefer çorap,geçen hafta kendi sandviçlerini yaptılar:)
Yok canım ben yaptırıyorum.Hatta öğretmenleride yaptırıyor.Zaten birlikte kursa gidiyoruz:)
1 sefer tişört katladılar,bir sefer çorap,geçen hafta kendi sandviçlerini yaptılar:)
Bizimki de yemek işlerinden cok iyi anliyorum Allahtan
Belki çocuk olursa bizimkide degisir yardimci olur. Bende yetişemem cunku ozaman herseye
Çok normal yani senin bu sekilde olman.