Aynen toz alma,çamaşır katlama yaptırabilirsin.Birde iş dışında bir şeyi bir yerdn diğer tarafa aktarma:)Mesela nohut,mercimek,fasulye gibi bakliyatları bir kapa koy ellerine bir kaşık veya ölçek ver bir kaptan diğer kaba katarsınlar:)Bu çok faydalıymış:)Toz almanın bile yöntemleri var:)
Evet sukur etmese eve almam:)) perdeleri indirme takma onun isi. Yikama benim. Koltuk yatak cekme cam silme onun isi. Ben bi tarafi sildim sadece.. firini filan ben temizledim mesela.. dolaplari topladim atilcaklari attim. Kapilari sildim.. tuvalet banyo bende.. bazi yerleri birlikte supurduk sildik.. ona kalsa tum isi o yapmis:))
Yani zarar veriyorsa uzak dursunBenim kansızlık,tiroid problemim var.Çabuk yoruluyorum nefes almam lazım bir şey yaparken sağolsun nefes almama yardımcı oluyor:)
Ya neyin ucundan tutsalar farketmez.Ufakta olsa yapsalar iyi oluyor.Benim kızalrda çok yardım ediyordu.Hatta oğlumda:)Ama bu sıra çok yoruluyorlar.Bu yıl Lgs sınavı var kıyamıyorum:)
Simdi isin o kismi bizde pek işlemiyor. Cunku o calisiyor ben calismiyorum.
O da ben çalışıyorsam sende ev islerini yapacaksin diyor.
bana sadece yemek konusunda arada yardimci olur. İzin gunlerinde yemeği yapar. Birde salatayi hep ona kitlerim genellikle
Ya neyin ucundan tutsalar farketmez.Ufakta olsa yapsalar iyi oluyor.Benim kızalrda çok yardım ediyordu.Hatta oğlumda:)Ama bu sıra çok yoruluyorlar.Bu yıl Lgs sınavı var kıyamıyorum:)
bende cocuklarin yardim etmesi konusuna katiliyorum. Hani büyük bisey beklemek degil amac. Onlarin gelişimleri icin motor becerileri vs icin onemli bencede.
Zamaninda annemde bize yaptırırdı verirdi bezi elimize.yaptigin banaysa öğrendiğin kendine derdi. Cokta iyi etti valla.
Küçük kardesim pamuklarla büyüdü. Simdi malesef bir bardak cayi dökmeden koyamaz iki yumurtayı bir tavaya kiramaz
Kac yasina geldi hala herseyi bizden bekliyor cunku ogrenmedi
Simdi isin o kismi bizde pek işlemiyor. Cunku o calisiyor ben calismiyorum.
O da ben çalışıyorsam sende ev islerini yapacaksin diyor.
bana sadece yemek konusunda arada yardimci olur. İzin gunlerinde yemeği yapar. Birde salatayi hep ona kitlerim genellikle
Genede iyiymis..bizimki yemekten anlamaz.. yemek alir gelir disardan ama:)) bizde cocuklar var ya.. yoksa tez canliyim yaparim ben evde oldugum gunlerde..onu beklemem belkide cocuklari doyurup yemegimi yaparsam seviniyorum genelde. Boyle islere baslayinca uzun suruyo tum gun brn cocuklari napiyim. Yemek bile yedirmedi guc oluyo tek basina..