En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Anlat sen nevos :)) camasirda katlatiyorun bazen.. 1 taneden sonra gidiyokar ama:))

Beni görüp ev temizliğine çağıracaklar diyor.Dedim ne güzel olur.130-15 arası para alıyorlar100 tl ye giderim diyor

Anlat sen nevos :)) camasirda katlatiyorun bazen.. 1 taneden sonra gidiyokar ama:))
Olsun canım :)Öğrendikçe yazayım sana:)Yani demeyin yazık çocuğa neden yapsın:)Aksine bilek,kol,el ,omuz kaslarını kuvvetlendiriyormuş.Öz güven,motor gelişimi vs...

Yani zarar veriyorsa uzak dursunBenim kansızlık,tiroid problemim var.Çabuk yoruluyorum nefes almam lazım bir şey yaparken sağolsun nefes almama yardımcı oluyor:)
Aynen oyle abla. Bizimki ben calisirken yapardi temizlik. Koca evi 1 saatte 45 dk da temizlerdi. Sozde temizlik yaptim ben diyordu işte

Olsun canım :)Öğrendikçe yazayım sana:)Yani demeyin yazık çocuğa neden yapsın:)Aksine bilek,kol,el ,omuz kaslarını kuvvetlendiriyormuş.Öz güven,motor gelişimi vs...
Aynen motor gelisimi dicektimki sen yazdin:)) yazik degil bence.. ne ogrenirse karina.. yaptigi banaysa ogrendigi kendine:)) ahh anacugum

Aynen oyle abla. Bizimki ben calisirken yapardi temizlik. Koca evi 1 saatte 45 dk da temizlerdi. Sozde temizlik yaptim ben diyordu işte
Ya neyin ucundan tutsalar farketmez.Ufakta olsa yapsalar iyi oluyor.Benim kızalrda çok yardım ediyordu.Hatta oğlumda:)Ama bu sıra çok yoruluyorlar.Bu yıl Lgs sınavı var kıyamıyorum:)

Benim büyük kızım çoğunlukla ve eger istekliyse kendi kiyafetlerini kendi katlar dolabina istediği gibi yerleştirir

Paspas yapar kendi odasina

Aynen motor gelisimi dicektimki sen yazdin:)) yazik degil bence.. ne ogrenirse karina.. yaptigi banaysa ogrendigi kendine:)) ahh anacugum
Öyle canım birde öğrendikleri var:)Mink halıları serip toplatabilirsin.Birde bazı işler matematiklerini bile geliştiriyormuş:)

Esim yan cizmeye calistiginda.. tek mi yasiyorum bu evde diye sitem ediyorum:)) ben nasil yapayim onca isi yaa : (
Simdi isin o kismi bizde pek işlemiyor. Cunku o calisiyor ben calismiyorum.
O da ben çalışıyorsam sende ev islerini yapacaksin diyor.
bana sadece yemek konusunda arada yardimci olur. İzin gunlerinde yemeği yapar. Birde salatayi hep ona kitlerim genellikle

Ya neyin ucundan tutsalar farketmez.Ufakta olsa yapsalar iyi oluyor.Benim kızalrda çok yardım ediyordu.Hatta oğlumda:)Ama bu sıra çok yoruluyorlar.Bu yıl Lgs sınavı var kıyamıyorum:)
bende cocuklarin yardim etmesi konusuna katiliyorum. Hani büyük bisey beklemek degil amac. Onlarin gelişimleri icin motor becerileri vs icin onemli bencede.
Zamaninda annemde bize yaptırırdı verirdi bezi elimize.yaptigin banaysa öğrendiğin kendine derdi. Cokta iyi etti valla.
Küçük kardesim pamuklarla büyüdü. Simdi malesef bir bardak cayi dökmeden koyamaz iki yumurtayı bir tavaya kiramaz
Kac yasina geldi hala herseyi bizden bekliyor cunku ogrenmedi

Genede iyiymis..bizimki yemekten anlamaz.. yemek alir gelir disardan ama:)) bizde cocuklar var ya.. yoksa tez canliyim yaparim ben evde oldugum gunlerde..onu beklemem belkide cocuklari doyurup yemegimi yaparsam seviniyorum genelde. Boyle islere baslayinca uzun suruyo tum gun brn cocuklari napiyim. Yemek bile yedirmedi guc oluyo tek basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…