En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Evet canım, bende sunumu düşünüyorum ama bulacağız birşeyler

Malzemelerin akşam gelirse, yarın mı ekleyeceksin tarifini
Yanlış yazmışım daha doğrusu anlaşılmışim snein tarifi bekliyorum akşama :)

Benimalzeme hemen bulunmaz maalesef çarşıya uzak bı yerdeyim merkeze gitmem lazım o da eşimle anca :))

çizgi film karakteri ya :)
Ankastreler daha çabuk pişiriyor. Alt-üst çizgisi olana çevir kullanırken canım ve kısa süreli kontrol et.
Kek 25 dk da pişmiş oluyor ankastrelerde
geçen kurabiye yapmıştım gerçi çocuk yaptı benim de içi çiğ kaldı dışı yandı falan anlamadım bi türlü bir kaç deneme yapıp öyle katılayım yarışmaya rezil olmıyım

Kek haric herseyi fanli pisiriyorum ben
teşekkür ederim bu fırınları çözmek zor iş sanki arkası fazla pişiriyor gibi eski fırınım daha iyiydi
Kıtır olmasını istediğim şeylerde turbo , ama yumuşak olmasını istediğim şeylerde( kek gibi )fansız çalıştırıyorum.
hmm güzel mantık bende öyle uygulayayım sağ ol canım teşekkür ederim

Güzel bir avatar bul canım memnun değilsen

Bende eski tür set üstü fırınlar var, fakat anneme gidince kullanırım ankastreyi. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Güzel bir avatar bul canım memnun değilsen

Bende eski tür set üstü fırınlar var, fakat anneme gidince kullanırım ankastreyi. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.
artık özdeşti benimle gumball bırakamıyorum benimki turboydu alttan 2. rafda kullanıyordum şimdi alt üst olunca ortaya almak lazım sanırım çok beceriksiz çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…