ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.401 _CaNanSu_ .!.: Şaka yaptım Genişletmek için tıkla...
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.402 Nevreste .!.: Bugün dişci randevum var Genişletmek için tıkla... Aaaaaa disler mi cekilcek????
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.403 yasminsay .!.: Eşimin isteği üzerine tavuklu pilav yapıyorum şu anda. Kendim için ne yapacağıma çarşıya gidip dönünce karar vereceğim Genişletmek için tıkla... Eline saglik canim, niye ayri yemek yapiyosun:)
yasminsay .!.: Eşimin isteği üzerine tavuklu pilav yapıyorum şu anda. Kendim için ne yapacağıma çarşıya gidip dönünce karar vereceğim Genişletmek için tıkla... Eline saglik canim, niye ayri yemek yapiyosun:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.404 tuzsuz_ruh .!.: En kolayından bir çorba bir makarna yap yeter canım yanında da fırında sebze yapabilirsin ben sarma yapcam bugun Genişletmek için tıkla... Eline saglik becerikli sey seni:)
tuzsuz_ruh .!.: En kolayından bir çorba bir makarna yap yeter canım yanında da fırında sebze yapabilirsin ben sarma yapcam bugun Genişletmek için tıkla... Eline saglik becerikli sey seni:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.405 yasminsay .!.: Bomba gibi geldiğin mi şaka Tarifini yaptığın mı Genişletmek için tıkla... Ikiside
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.406 -cantanem- .!.: Bebis mi hasta yine Ben tavuk vardı. Onu yapcam. Genişletmek için tıkla... Evet gene hasta benim zirtapoz kiz:) eline saglik cnm afiyetle yeyin
-cantanem- .!.: Bebis mi hasta yine Ben tavuk vardı. Onu yapcam. Genişletmek için tıkla... Evet gene hasta benim zirtapoz kiz:) eline saglik cnm afiyetle yeyin
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.407 pinkstrap .!.: Ben yeşil fasulye yapmayı düşünüyorum inşallah kısmetse :) Genişletmek için tıkla... Eline saglik canim .. bi kac gun once bende yapmistim
pinkstrap .!.: Ben yeşil fasulye yapmayı düşünüyorum inşallah kısmetse :) Genişletmek için tıkla... Eline saglik canim .. bi kac gun once bende yapmistim
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.408 Hamur yoğurdum Pilmen yapacağım Birazdan geliyorum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.409 _CaNanSu_ .!.: Tarifimi yaptım Bomba gibi geliyorum Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: Şaka yaptım Genişletmek için tıkla... Haftaya yapıyor, tarifiyle yıkacak buraları tontriko .!.: Evet gene hasta benim zirtapoz kiz:) eline saglik cnm afiyetle yeyin Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım, teşekkür ederim
_CaNanSu_ .!.: Tarifimi yaptım Bomba gibi geliyorum Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: Şaka yaptım Genişletmek için tıkla... Haftaya yapıyor, tarifiyle yıkacak buraları tontriko .!.: Evet gene hasta benim zirtapoz kiz:) eline saglik cnm afiyetle yeyin Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım, teşekkür ederim
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.410 _CaNanSu_ .!.: Hamur yoğurdum Pilmen yapacağım Birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla... Pilmenin halujdan hinkelden farki nedir:))
_CaNanSu_ .!.: Hamur yoğurdum Pilmen yapacağım Birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla... Pilmenin halujdan hinkelden farki nedir:))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.411 -cantanem- .!.: Haftaya yapıyor, tarifiyle yıkacak buraları geçmiş olsun canım, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sagol cancanim:)
-cantanem- .!.: Haftaya yapıyor, tarifiyle yıkacak buraları geçmiş olsun canım, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sagol cancanim:)
B Belkibiumut Küçük bir kız geldi evimize ❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2017 3.024 4.306 83 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.412 _CaNanSu_ .!.: Tarifimi yaptım Bomba gibi geliyorum Genişletmek için tıkla... Maşallah bu ne hız ilk defa katilmak istiyorum kısaca yapmam gerekenleri anlatır mısın rica etsem
_CaNanSu_ .!.: Tarifimi yaptım Bomba gibi geliyorum Genişletmek için tıkla... Maşallah bu ne hız ilk defa katilmak istiyorum kısaca yapmam gerekenleri anlatır mısın rica etsem
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.413 _CaNanSu_ .!.: Hamur yoğurdum Pilmen yapacağım Birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla... Pilmen sizin oralara mı ait ? kolay gelsin canım
_CaNanSu_ .!.: Hamur yoğurdum Pilmen yapacağım Birazdan geliyorum Genişletmek için tıkla... Pilmen sizin oralara mı ait ? kolay gelsin canım
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.414 Belkibiumut .!.: Maşallah bu ne hız ilk defa katilmak istiyorum kısaca yapmam gerekenleri anlatır mısın rica etsem Genişletmek için tıkla... Şaka yapmış canım :) Ilk tarifini Nevreste ye bildireceksin, o tamam derse istediğin zaman yapabilirsin. Malzemeleri yapılışı aşama aşama fotoğraflaman gerekiyor. Sunum çok önemli. Süsleme çekim vs. Sonra konunu acacaksin. Onaylandığı zaman açılacak
Belkibiumut .!.: Maşallah bu ne hız ilk defa katilmak istiyorum kısaca yapmam gerekenleri anlatır mısın rica etsem Genişletmek için tıkla... Şaka yapmış canım :) Ilk tarifini Nevreste ye bildireceksin, o tamam derse istediğin zaman yapabilirsin. Malzemeleri yapılışı aşama aşama fotoğraflaman gerekiyor. Sunum çok önemli. Süsleme çekim vs. Sonra konunu acacaksin. Onaylandığı zaman açılacak
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.415 FAZLANAZLI .!.: teşekkür ederim bu fırınları çözmek zor iş sanki arkası fazla pişiriyor gibi eski fırınım daha iyiydi hmm güzel mantık bende öyle uygulayayım sağ ol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim firinimda sag daha iyi once pisirir, anneminkide ole. Illa bi taraf daha iyi pisiriyo bence
FAZLANAZLI .!.: teşekkür ederim bu fırınları çözmek zor iş sanki arkası fazla pişiriyor gibi eski fırınım daha iyiydi hmm güzel mantık bende öyle uygulayayım sağ ol canım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim firinimda sag daha iyi once pisirir, anneminkide ole. Illa bi taraf daha iyi pisiriyo bence
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.416 -cantanem- .!.: Şaka yapmış canım :) Ilk tarifini Nevreste ye bildireceksin, o tamam derse istediğin zaman yapabilirsin. Malzemeleri yapılışı aşama aşama fotoğraflaman gerekiyor. Sunum çok önemli. Süsleme çekim vs. Sonra konunu acacaksin. Onaylandığı zaman açılacak Genişletmek için tıkla... Amanda amaan buyumusteee yarisma kurallarini anlatrmis:))
-cantanem- .!.: Şaka yapmış canım :) Ilk tarifini Nevreste ye bildireceksin, o tamam derse istediğin zaman yapabilirsin. Malzemeleri yapılışı aşama aşama fotoğraflaman gerekiyor. Sunum çok önemli. Süsleme çekim vs. Sonra konunu acacaksin. Onaylandığı zaman açılacak Genişletmek için tıkla... Amanda amaan buyumusteee yarisma kurallarini anlatrmis:))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.417 tontriko .!.: Benim firinimda sag daha iyi once pisirir, anneminkide ole. Illa bi taraf daha iyi pisiriyo bence Genişletmek için tıkla... Işık alan yer değil mi
tontriko .!.: Benim firinimda sag daha iyi once pisirir, anneminkide ole. Illa bi taraf daha iyi pisiriyo bence Genişletmek için tıkla... Işık alan yer değil mi
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.418 -cantanem- .!.: Işık alan yer değil mi Genişletmek için tıkla... Isikla ilgisi var mi:) benimkinin isigi solda:))
-cantanem- .!.: Işık alan yer değil mi Genişletmek için tıkla... Isikla ilgisi var mi:) benimkinin isigi solda:))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.419 tontriko .!.: Amanda amaan buyumusteee yarisma kurallarini anlatrmis:)) Genişletmek için tıkla... Bu 7. Yarışmam canım Sen anlat, bi kere de. Hodri meydan
tontriko .!.: Amanda amaan buyumusteee yarisma kurallarini anlatrmis:)) Genişletmek için tıkla... Bu 7. Yarışmam canım Sen anlat, bi kere de. Hodri meydan
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.364 155.088 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.420 tontriko .!.: Isikla ilgisi var mi:) benimkinin isigi solda:)) Genişletmek için tıkla... Valla benim bu ikinci fırın, ışık olan taraf niye daha fazla kızartıyor bilmiyorum
tontriko .!.: Isikla ilgisi var mi:) benimkinin isigi solda:)) Genişletmek için tıkla... Valla benim bu ikinci fırın, ışık olan taraf niye daha fazla kızartıyor bilmiyorum