Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.681 Hani nerde kurabiyeler ya? Henuz hic yapan olmadi mi, ben mi yanlis yerede ariyorum?
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.777 135.399 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.682 Nevreste .!.: Size çok güzel bir tarif bulacağım Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.683 tuzsuz_ruh .!.: Aman iltihap olmasın o zaman çok oluyor işte hemen atlatırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Aynen canım sürekli iltihaplıİnşaallah canım
tuzsuz_ruh .!.: Aman iltihap olmasın o zaman çok oluyor işte hemen atlatırsın inşallah Genişletmek için tıkla... Aynen canım sürekli iltihaplıİnşaallah canım
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.684 Nevreste .!.: Ya böcekler maydanoz yapraklarını yerseSunum rezil olur Genişletmek için tıkla... Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün
Nevreste .!.: Ya böcekler maydanoz yapraklarını yerseSunum rezil olur Genişletmek için tıkla... Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.685 Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz
Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.686 Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Kurabiye ayrı ama Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap
Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Kurabiye ayrı ama Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.687 Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama Yanlış zamana denk geldin
Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama Yanlış zamana denk geldin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.688 Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Bir ses verseydiniz hemen ciddiyet moduna geçerdikAma bana tarif bırakmadılar ve diyorlar ki ;böcekli ,kokmuş tarif bulmuşlar ben yapacakmışımOysa ben hepsinden daha güzel kurabiye buldum
Samsonn .!.: Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz Genişletmek için tıkla... Bir ses verseydiniz hemen ciddiyet moduna geçerdikAma bana tarif bırakmadılar ve diyorlar ki ;böcekli ,kokmuş tarif bulmuşlar ben yapacakmışımOysa ben hepsinden daha güzel kurabiye buldum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.689 -cantanem- .!.: Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün Genişletmek için tıkla... Çok güldüm buna ama bak yanlış anlaşılıyoruz.Bana daha güzel sunum örnekleri gösterin
-cantanem- .!.: Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün Genişletmek için tıkla... Çok güldüm buna ama bak yanlış anlaşılıyoruz.Bana daha güzel sunum örnekleri gösterin
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.777 135.399 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.690 Samsonn .!.: Hani nerde kurabiyeler ya? Henuz hic yapan olmadi mi, ben mi yanlis yerede ariyorum? Genişletmek için tıkla... Bir ben yaptım sanırım, onay bekliyor konum, açılamadı.
Samsonn .!.: Hani nerde kurabiyeler ya? Henuz hic yapan olmadi mi, ben mi yanlis yerede ariyorum? Genişletmek için tıkla... Bir ben yaptım sanırım, onay bekliyor konum, açılamadı.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.691 Samsonn .!.: Hani nerde kurabiyeler ya? Henuz hic yapan olmadi mi, ben mi yanlis yerede ariyorum? Genişletmek için tıkla... Yok daha gelmedi tarifler ama 35-40 arası tarif gelecek inşaalalh
Samsonn .!.: Hani nerde kurabiyeler ya? Henuz hic yapan olmadi mi, ben mi yanlis yerede ariyorum? Genişletmek için tıkla... Yok daha gelmedi tarifler ama 35-40 arası tarif gelecek inşaalalh
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.692 -cantanem- .!.: Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün Genişletmek için tıkla...
-cantanem- .!.: Iki dakikada nasıl yesin nevoş, böcek bu inek değil ki bişey olmaz. Doğa dekoru olur. Yanına sülük falanda koy. Dekor zengin gözüksün Genişletmek için tıkla...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.693 Nevreste .!.: Çok güldüm buna ama bak yanlış anlaşılıyoruz.Bana daha güzel sunum örnekleri gösterin Genişletmek için tıkla... Ben kurabiye için demiyorum zaten. Dünya Mutfağı için diyorum.
Nevreste .!.: Çok güldüm buna ama bak yanlış anlaşılıyoruz.Bana daha güzel sunum örnekleri gösterin Genişletmek için tıkla... Ben kurabiye için demiyorum zaten. Dünya Mutfağı için diyorum.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.694 -cantanem- .!.: Ben kurabiye için demiyorum zaten. Dünya Mutfağı için diyorum. Genişletmek için tıkla... O zaten öyle olacakTüm oylar benim
-cantanem- .!.: Ben kurabiye için demiyorum zaten. Dünya Mutfağı için diyorum. Genişletmek için tıkla... O zaten öyle olacakTüm oylar benim
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.695 _CaNanSu_ .!.: Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama Yanlış zamana denk geldin Genişletmek için tıkla... Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. -cantanem- .!.: Kurabiye ayrı ama Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap Genişletmek için tıkla... Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim )
_CaNanSu_ .!.: Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama Yanlış zamana denk geldin Genişletmek için tıkla... Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. -cantanem- .!.: Kurabiye ayrı ama Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap Genişletmek için tıkla... Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim )
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.696 Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:)Sizin kurabiye tarifi yok muMarifetlerinizi görseydikHep BDV hep BDV olmuyor
Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:)Sizin kurabiye tarifi yok muMarifetlerinizi görseydikHep BDV hep BDV olmuyor
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.777 135.399 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.697 Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Demekki oy bana
Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Demekki oy bana
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.698 Nevreste .!.: O zaten öyle olacakTüm oylar benim Genişletmek için tıkla... Ben kesin sana veririm zaten Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak
Nevreste .!.: O zaten öyle olacakTüm oylar benim Genişletmek için tıkla... Ben kesin sana veririm zaten Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.699 -cantanem- .!.: Ben kesin sana veririm zaten ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak Genişletmek için tıkla... Tamam bir oyu kaptımHiç dünya mutfağına katılmamıştım
-cantanem- .!.: Ben kesin sana veririm zaten ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak Genişletmek için tıkla... Tamam bir oyu kaptımHiç dünya mutfağına katılmamıştım
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.700 Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Aaaaa oldu şimdi bu oy işi Benim tarifim ne olacak Boynu bükük mu kalsın
Samsonn .!.: Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben. Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim ) Genişletmek için tıkla... Aaaaa oldu şimdi bu oy işi Benim tarifim ne olacak Boynu bükük mu kalsın