En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Nasil muhabbetler dönüyor ya; surda iki kurabiye resmi gorelim, agzimiz sulansin dedik, insani kurabiyeden soguttunuz
Bir ses verseydiniz hemen ciddiyet moduna geçerdikAma bana tarif bırakmadılar ve diyorlar ki ;böcekli ,kokmuş tarif bulmuşlar ben yapacakmışımOysa ben hepsinden daha güzel kurabiye buldum

Çok tatlı muhabbetler dönüyor aslinda her zaman burda ama
Yanlış zamana denk geldin

Kadersiz, bahtsiz ben...yalniz ben, kurabiyesiz ben.
Kurabiye ayrı ama

Kategori dünya mutfağı olursa nevreste böcek kullanacakmıs, bizde fikir veriyoruz. Yardımcı olmak sevap
Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim )

Aaa anca laklak, icraat yok. Tembel hatunlar. Oyum ilk tarifi paylasana. . ( muhtemelen hepsini begenecegim )
Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:)Sizin kurabiye tarifi yok muMarifetlerinizi görseydikHep BDV hep BDV olmuyor

O zaten öyle olacakTüm oylar benim
Ben kesin sana veririm zaten

ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…